Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry słonecznie
Złota test negatywny,ale plan na dalsze działanie jest a to najważniejsze
My po wczorajszych piłkach,herbatkach itp.itd.ani jednego skurczu do teraz! Pola stwierdziła,że nikt jej nie zmusi do wyjścia i poszła spać i tyle w temacie...
Jadę dzisiaj z siostrą i mamą na zakupy bo ocipieje w tym domu niedługo
Miłego dnia!Z. lubi tę wiadomość
-
Bry
Złota, ale mam nadzieję, że mimo to humor dobry bo jest plan co dalej i takie piękne słoneczko dziś!
U mnie dzięki takiej pogodzie od razu lepszy nastrój i dziś przyjdzie mi poduuucha! Powoli chciałabym zacząć zamawiać rzeczy wyprawkowe bo nie mam praktycznie nic. Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców na allegro?
Miłego dnia wszystkimprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej Wam ale u nas słoneczko ładne
Groszku no widzisz, same dobre wieści - wszystko się ładnie zagoi
Aga ta Twoja Pola to wyjątkowo uparta sztuka jest
Złota najważniejsze, że wiesz co dalej i działamy
Lena napewno mu jest ciężko a długo jeszcze będą strajkować ?
kiedy sie ostatnio widzieliście ?
Ja po nocy czuje się ok , wczoraj wieczoraj dziwnie.
Nie wiem czy to możliwe ale ątpie, żeby to bło to , jak czuje sie czkawke malucha ? bo wczoraj w łóżku czułam na dole pod pępkiem takie dziwne ruchy powtarzające sie w tych samych odstępach czasu i powtórzone ok 5-6 razy .. takie wibracje potrójne jakby - nie wiem jak to opisaćZ., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Moje dziecko obudziło mnie o 6:30 - postanowiło skopać matkę
Złota ale jest pewność, że spokojnie możesz odstawić lutkę i działamy. Skupiamy się na stymulacji i kolejny test będzie pozytywny
Zetko ja mam trzech sprawdzonych sprzedajacych na allegro - zaraz Ci ich poszukamZ. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Nie wiem czy to możliwe ale ątpie, żeby to bło to , jak czuje sie czkawke malucha ? bo wczoraj w łóżku czułam na dole pod pępkiem takie dziwne ruchy powtarzające sie w tych samych odstępach czasu i powtórzone ok 5-6 razy .. takie wibracje potrójne jakby - nie wiem jak to opisać
To właśnie czkawka Podobno jak dziecko tak ma często w życiu płodowym to później też ma często czkawkę Ale dla dziecka to nie jest tak uciążliwe jak dla nas.
Moje dziecię miało coś takiego dosłownie kilka razy
Super,będę wdzięczna, porobię sobie zakładeczki i będę zamawiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:05
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:To właśnie czkawka Podobno jak dziecko tak ma często w życiu płodowym to później też ma często czkawkę Ale dla dziecka to nie jest tak uciążliwe jak dla nas.
Moje dziecię miało coś takiego dosłownie kilka razy
bo wiedziałam, że to coś innego jest niż zwykle, wierciła sie cały wieczór i potem to było takie inne- ale fajnelivia30 lubi tę wiadomość