Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia w 3 dc zaczynam, jeżeli do tego czasu będą wyniki męża i to dobre;)
Jak będą złe, albo nie przyjdą to lecę w standardzie. Lutka od 16 dc przez 10 dni i zaczynam stymulację od następnego cyklu.
Tak czy siak,w ciągu miesiąca zacznę.
Jaka Ty pewna, że to już długo nie potrwa
-
Też mam ich zapisanych na allegro i łóżeczko mam upatrzone od nich ale wstrzymuję się jeszcze bo będe jechać z meżem do Gdańska do hurtowni zerknąć co tam mają
baby1991 tylko nie przetrzymaj męża za długo - co drugi, trzeci dzien są najzdrowsze i najlepszej jakości plemnikiZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Monia w 3 dc zaczynam, jeżeli do tego czasu będą wyniki męża i to dobre;)
Jak będą złe, albo nie przyjdą to lecę w standardzie. Lutka od 16 dc przez 10 dni i zaczynam stymulację od następnego cyklu.
Tak czy siak,w ciągu miesiąca zacznę.
Jaka Ty pewna, że to już długo nie potrwa
Mam pytanko odnośnie stymulacji.gin do mnie mówi tak ze narazie jest dobrze i nie będziemy narazie bawić się w stymulację ale od dwóch miesięcy dostaje pregnyl.a pregnyl to nie stymulacja? -
baby1991 wrote:Mam pytanko odnośnie stymulacji.gin do mnie mówi tak ze narazie jest dobrze i nie będziemy narazie bawić się w stymulację ale od dwóch miesięcy dostaje pregnyl.a pregnyl to nie stymulacja?
Nie, pregnyl to nie stymulacja, tylko środek ułatwiający pęknięcie jajeczka.
Stymulacja jest dla kobiet, które nie mają owulacji. Leki im tę owulkę wywołują. Zazwyczaj wtedy podawany jest też pregnyl, żeby nie zmarnować jajeczka i żeby na pewno pękło.
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Nie, pregnyl to nie stymulacja, tylko środek ułatwiający pęknięcie jajeczka.
Stymulacja jest dla kobiet, które nie mają owulacji. Leki im tę owulkę wywołują. Zazwyczaj wtedy podawany jest też pregnyl, żeby nie zmarnować jajeczka i żeby na pewno pękło.
Jezu jaka ja jestem przy was zielony haha nic nie wiem tak naprawdę sory za głupie pytanie ale to brak owulacji można stwierdzić po braku pęcherzyka dominującego tak? -
nick nieaktualnylivia30 wrote:baby nie przejmuj sie - my też byłyśmy zielone na poczatku
Jak nie ma pęcherzyka to nie ma owulacji a u Ciebie widać rosną
Ale nie mógł się doszukać go w lewym jajniku miałam takie małe to zaczął się pytać czy miesieaczki mam regularne( pomyślał o pcos?) ale jak zaczął "grzebać" dokładniej w prawym no to znalazł ten 18mm -
nick nieaktualnyZłota wrote:Baby, każdy był kiedyś zielony. Dobrze, ze u Ciebie pęcherzyki same rosną, to już połowa sukcesu. Długo się staracie?
Krótko pol roku sami a dwa miesiace pod okiem gina ale wolalam wczesniej iść do lekarza żeby ewentualnie zacząć jakieś leczenie -
nick nieaktualny
-
witaj baby oj ja tez byłam zielona jak tu przyszłam a teraz te rzeczy takie oczywiste się wydaja
ważne,że podjęliście prace z lekarzem, fajnie że Was nie spławił bo "trzeba do roku minimum się starać"
1991 to rocznik Twój? bo mój takWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:08
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:witaj baby oj ja tez byłam zielona jak tu przyszłam a teraz te rzeczy takie oczywiste się wydaja
ważne,że podjęliście prace z lekarzem, fajnie że Was nie spławił bo "trzeba do roku minimum się starać"
1991 to rocznik Twój? bo mój tak
Tak młoda 23 letnia nieopierzona świeżo upieczona mężatka:)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość