Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo lekarze to czasem tacy chcą być przemądrzali i wszechwidzący, tak samo jak pierworódkom wmawiają niektórzy, że nie mogą czuć ruchów dziecka np. w 18 tygodniu bo przecież pierworódka to dopiero 21-22 tydzień. Pierdu pierdu
Witaj baby1991Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:22
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Bo lekarze to czasem tacy chcą być przemądrzali i wszechwidzący, tak samo jak pierworódkom wmawiają niektórzy, że nie mogą czuć ruchów dziecka np. w 18 tygodniu bo przecież pierworódka to dopiero 21-22 tydzień. Pierdu pierdu
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:A większość kobietk tutaj juz zafasolkowalo czy są tez takie jak ja co jeszcze nie? Bo w temacie ciąży to ja niemam nic do powiedzenia bo jeszcze tego pięknego etapu w życiu nie doświadczyłam:)
-
baby1991 wrote:A większość kobietk tutaj juz zafasolkowalo czy są tez takie jak ja co jeszcze nie? Bo w temacie ciąży to ja niemam nic do powiedzenia bo jeszcze tego pięknego etapu w życiu nie doświadczyłam:)
Kochana ale my tu o wszystkim rozmawiamy, nie tylko o ciążyXxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:A no to spoczko.ja dzisiaj idę na usg bo w prawym jajniku w 13dc miałam pęcherzyk 18mm dzisiaj jest 15dc i gin musi stwierdzić czy samo peknie czy podamy pregnyl:)
O to się bedzie działo w weekend uuu pierze będzie latać z kołdryZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:O to się bedzie działo w weekend uuu pierze będzie latać z kołdry
No z łóżka wychodzić nie będziemy.narazie od kilku dni męża trzymam na wodzy bo musi podołać obowiązkom dzisiaj i jutro a jutro walentynki to juz wogoleeee;):plivia30 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Zetko jeszcze od tego sprzedajacego kupowałam- super pościel, ręczniczek ten co wam pokazywałam (zajebisty jest):
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=18933118&id=11763
O to też fajnie Bo będę chciała też pozamawiać właśnie pieluszki tetrowe, flanelowe, ręczniczki, myjki, kocyki, takie pierdułki co by mieć powoli z głowy
A pościelowe rzeczy postanowiłam hurtem zamówić tu: www.darland.pl Tak żeby jedna przesyłka była. Oni też wystawiają się na allegro ale jakoś taniej mi wychodzi skompletować zestaw bezpośrednio przez ich stronęlivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017