Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Livia to zamiast się cieszyć że jesteś odpowiedzialna i nie chcesz wpadki nazwała Cię dziwką szok to lepiej miałaś olać zabezpieczenia i iść na żywioł
Monia, szkoda gadac. Relacje z moją mama nigdy nie były nawet poprawne... Teraz dopiero ze sobą normalnie rozmawiamy ale czasem jeszcze cierpie z jej powodu...
-
livia30 wrote:Monia, szkoda gadac. Relacje z moją mama nigdy nie były nawet poprawne... Teraz dopiero ze sobą normalnie rozmawiamy ale czasem jeszcze cierpie z jej powodu...
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o mamo,ale dzisiaj rozpisane jesteście
ej, jaki Dzień kobiet?? walentynki to dzień eksmisji mojej małej ! OSTATECZNY TERMIN!
właśnie full wypad robię : -> piłka -> herbata z liści w końcu jutro piątek 13tego to może wody odejdą... marzenia...
fajnie taki kontakt z córką, taki bym chciała mieć z moją moi rodzice to stare poglądy, nie było rozmowy o seksie... o podpaski sama pytałam to mama mi raz tłumaczyła co i jak. Seks to tabu.
Co do płaszcza to ja chodzę z zapiętym tylko górnym guzikiem, ludzie dziwnie patrzą ale nie opłaca mi się kurtki kupowaćLena87, Z., livia30, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny