Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:teraz coś inny jest serio jakoś mi się tak wydaje..
podobny widziałam u dziewczyny tez drobna itp i byla wkosciele na rekolekcjach a tu na drugi dzien BACH urodziła także nigdy nic nie wiadomo, tydzien jak nie wyjdzie to bd max...
wg.lekarki 38 t.to był max a tu jutro już 40 już niech mi te wody nawet w markecie dzisiaj odejdą , byle tylko
Livia haha
a mnie to już nie kochacie w ogóle! musze się bardziej dobićlivia30, Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:wg.lekarki 38 t.to był max a tu jutro już 40 już niech mi te wody nawet w markecie dzisiaj odejdą , byle tylko
Livia haha
a mnie to już nie kochacie w ogóle! musze się bardziej dobić
Aguś lofciamyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witajcie !
Jestem tu od wczoraj , a staramy się z narzeczonym o dzidziusia od października 2014 z marnym skutkiem ...
Leczę się hormonalnie , miałam krwiaka na lewym jajniku (wycięty w 2o13r. z częścią jajnika) w momencie kiedy oboje myśleliśmy, że już "zaszłam"(oczywiscie nie brałam żadnych hormonow) okazało się, że to kolejna cysta na drugim jajniku.
Z końcem stycznia zakończyłam kolejne leczenie hormonalne i planujemy dzidzie na czerwiec/lipiec. Obecnie przyjmuję kwas foliowy i modle się ,żeby nic po drodze się nie przydarzyło... Jestem pod stałą kontrolą lekarza i miejmy nadzieje, że wszystko pójdzie po naszej myśli ..ahh
Nie mogę wchodzić na dziecinne działy, bo łzy same napływają mi do oczu ....
Czy tylko ja tak mam ? Staram się nie przejmować, myśleć pozytywnie, ale czasem jest po prostu ciężko ...
Całuję Was gorąco dziewczyny ! -
przedszkolanka:) wrote:
Walentynki jutro, to by było zbyt piękne
haha gdzie Ty wyszukujesz te obrazki?
Polcia posłuchaj cioci i wyskakuj jutro! a możesz seansik zacząć już w nocy
a stąd :
https://www.picgifs.com/reaction-gifs/lol-laughing/&p=4/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:u mnie tez zaraz 30 a ślubu nie mam :] jestesmy zareczeni juz kawał czasu, 9 lat sie znamy i mieszkamy juz sami tez długo 7 Ja chcialam miec dziecko jak juz skoncze 25 lat noo, ale jak widac natura nie chciala i dopiero teraz mnie obdarowala groszkiem a ślub moze w tym roku chciala bym. Wesele dosc drogie by wyszlo okolo 40-50tys musze liczyc bo jego i moja rodzinka liczna jest i to najblizsza i jeszcze od jego strony przyjezdna i tak odwlekamy i odwlekamy