X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dzien :)
    Witamy sie i my :)
    my juz po kilku cycach..od 8 oczy jak 5zł i zero snu...nie wiem o ktorej to dziecko zaśnie..ale z drugiej strony w nocy ładnie spi :) dziś od 23-2, pozniej do 6.30 i do 8 :)
    co u Was Dziewczynki ?
    Monia pokaż wózek :)
    Livka odpoczywaj :)
    Lenka, Sury jak sie macie?
    Agusia...rozpakujesz sie TY czy nie?? :)
    Groszku jak tam, powiedz mi czy TY kupowałas Gabrysiowi jakies zabawki czy cos..bo u mnie akcja rece teraz, do buzi itd :) ale gryzaka nie chce:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia nie pozwalają mi, bo ostatnio zasłabłam za kierownica i się boją :P
    Rudasku ja zostaję w dwupaku forever :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do mamusiek.
    Czy Wasze dzieci doją smoka,bo mój za nic w swiecie nie chce,weźmie do buzi,kapnie się że nic z niego nie leci i wypluwa

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    dobry dzien :)
    Witamy sie i my :)
    my juz po kilku cycach..od 8 oczy jak 5zł i zero snu...nie wiem o ktorej to dziecko zaśnie..ale z drugiej strony w nocy ładnie spi :) dziś od 23-2, pozniej do 6.30 i do 8 :)
    co u Was Dziewczynki ?
    Monia pokaż wózek :)
    Livka odpoczywaj :)
    Lenka, Sury jak sie macie?
    Agusia...rozpakujesz sie TY czy nie?? :)
    Groszku jak tam, powiedz mi czy TY kupowałas Gabrysiowi jakies zabawki czy cos..bo u mnie akcja rece teraz, do buzi itd :) ale gryzaka nie chce:)
    Mój wczoraj cały dzień wyjeździł się w aucie i wyspał do wieczora ze padł dopiero o 2ej i spal do 8ej,teraz znowu spi,ale jak dlugo to nie wiem

relgh371ly1mtto9.png

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Mam pytanie do mamusiek.
    Czy Wasze dzieci doją smoka,bo mój za nic w swiecie nie chce,weźmie do buzi,kapnie się że nic z niego nie leci i wypluwa

jaki cwaniaczek mały :)

Madziulka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    jaki cwaniaczek mały :)
    Nie wiem czy go zmuszać do smoka czy dać sobie spokój,bo on zasypia przy cycku a jak mu zabieram to budzi się i szuka bo cos musi doic nawet jak najedzony

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, u Mnie bez zmian ..
    Nic nowego, ciekawego, interesującego się nie dzieje ;)

Takich nocek to tylko inne mamuśki mogą pozazdrościć ;)

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jutro na 14.45 przed pacjentkami :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:12

Z. lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Mam pytanie do mamusiek.

Moj też wypluwa, wpycham mu na siłe podczas rozbierania do kąpieli bo wtedy jest dramat, ale i tak wypluwa, za mała objętośc mi sie wydaje i nie umie, nie to co kawał cyca:)
    wiesz co, ja z racji zawodu jestem uczulona na smoczki i nie bede dawac :) wiec sie ciesze, ze wypluwa i nie sprawia mu radochy...:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku jak ja sie tym kolek boje...a masz te krobelki sab simplex czy jakoś tak, podobno bardzo dobre na kolki :)
    u mnie dzis rano byl problem z kupa, preżył sie i wyginał jak chiński paragraf i nic..ale wkoncu wyszła:) wiesz co, chyba taki dzisn..moj jak otworzył oczy o 8 tak do tej pory..i na rece, i na brzuch i 5 razy cyc..i przewijanie i nic...umęczył sie w koncu i zasnal...moze pośpi ze 2h..a ja w koncu zjem sniadanie:)jezcze musze nalesniki usmażyć i jego obsikańce wyprać :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka myślę, ze jak nie chce smoka to nie ma co na siłę mu dawać ;-) Ja jeden kupiłam na wszelki wypadek bo Majka ciągnęła do czasu aż jej powiedziałam, że teraz trzeba go oddać biednym dzieciom - oddała i nie pytała więcej :D

Groszku ja mam 2 letnią szkołę i teraz dopiero pierwsza sesja u mnie ale zdam ;-) Dzisiaj obrabiam zdjecia z wczoraj, jutro musze pojechać do dyra z nimi i do niedzieli jeszcze jakieś trzy pejzaże trzasnąć ;-) Będzie dobrze - jakby co, brzuchem walczę i na litość biorę :D

Niedawno pisałaś o swoim kocie - ja wczoraj byłam z nasza kocicą u weta. Znowu zapalenie górnych dróg oddechowym i uszy zawalone - jak ten kot te 17 lat przeżył skoro co chwile choruje :D Ona jak zejdzie z tego świata to nagle bo takie choroby to jej nie ruszają, nawet ta operacja w tamtym roku i nowotwór :D

Madziulka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0b840daeb3478a9dmed.jpg
    obiecany :)

ale na żywo wygląda o niebo lepiej i na zdjęciu mi kolorek inny troszke wyszedł niż w rzeczywistości :)

Ps. jeszcze w folii niektóre elementy są :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:37

przedszkolanka:), livia30, Lena87, Madziulka, Sury, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiliśmy dziś fotelik do autka, pampersy mężny zakupił, smoczki day&night z lovi takie różowe z hipkiem :) i wkładki laktacyjne :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż mnie zaskakuje :O jedziemy autem a on do mnie z tekstem : "Kochanie Ty naprawde jesteś w ciąży" :D no wow :) szybki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj zdechł mi chomik :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo chomiki są niefajne bo za krótko żyją... Też kiedyś miałam i ryczałam po każdym :(

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    hejo :)

ja tak szybko :)

bo.... od 10 zasypiamy juz 3 razy :P i co chwile krzyk... jeden cyc poszedł i za godzine poszedł drugi...
    wczoraj od 18 do 21 była jazda... kolki....
    biogaia poszła pierwszy raz no i espumisan, bo biogaie trzeba regularnie podawac.... hmmm no i dzis juz tez podałam. wole naturalnie, nie chce truc tym espumisanem, no ale co zrobic jak tak strasznie sie meczy?
    i odbijamy po karmieniu i wszelkie metody sa stosowane...
    jeszcze klepanie po pampersiaku do zasniecia pomaga i lezenie na brzuszku....jakos to trzeba przetrwac....

Madziulka, duzy ten Twoj mezczyzna... ile mial jak sie urodzil? bo nie pamietam... karmisz piersia?

Moj Gabrys na chwile smoka doi, pozniej zasypia i wypluwa, no chyba ze ma kolke to wtedy namietnie i ze zlosia i nerwami go doi...nie chce mu dawac smoka, ale czasem jak od piersi go oderwe, bo nie moze tak dlugo siedziec, bo go pozniej brzuch boli- to wtedy na chwile chce go oszukac i dac smoka...

ja jeszcze troche krwawie, ale mam nadzieje ze to koncowka

Rudasku ja kupilam jakies gryzaczki i grzechotki, ale narazie ich nie uzywamy, bo Mały tego nie zlapie i nie przytrzyma... a u mnie nie bierze paluszkow i raczek do buzi, no chyba ze jest szukajacy i glodny....

a Pola jeszcze pewnie w brzuchu siedzi :P

Złota, trzymam mocno kciukasy za ten cykl ;)

Zetko, a Ty masz kota? bo ja tez zakrecona na tym punkcie ;)

Livia, super ta spodniczka ;) kiedy maz wraca? bo to juz chyba niedługo ;) a ta szkole konczysz teraz czy ona dwa lata trwa?

uwazajcie na siebie ciezaróweczki :)

Sury, a to sprytna Marysia :D

Monia nas trzyma tutaj w napieciu :)

Lenka, jak u Ciebie??

Anutka, a to Ty masz takie dlugie miesiaczki?? ja piernicze... :O 4 tygodnie? to moze jakis soczek z buraczkow albo zelazo??
    Groszku Marcel wazył 3800 ,a jak wychodził ze szpitala to waga spadla do 3500.
    Karmie go cycem i mm
    Biogaia podaje mu już od tygodnia i jak narazie nie mam problemów

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Moj też wypluwa, wpycham mu na siłe podczas rozbierania do kąpieli bo wtedy jest dramat, ale i tak wypluwa, za mała objętośc mi sie wydaje i nie umie, nie to co kawał cyca:)
    wiesz co, ja z racji zawodu jestem uczulona na smoczki i nie bede dawac :) wiec sie ciesze, ze wypluwa i nie sprawia mu radochy...:)
    Ja swojemu tez nie będe wpychac na sile.Łatwo przyzwyczaic dziecko a później trzeba kombinować zeby odłuczyc dziecko od smoka i jest problem

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Ja swojemu tez nie będe wpychac na sile.Łatwo przyzwyczaic dziecko a później trzeba kombinować zeby odłuczyc dziecko od smoka i jest problem

DOkładnie a do tego wady zryzu itd :) wiec lepiej nie:) smoczek do zło konieczne...
    ale moj Młody dzis maruda...od 8 urzeduje...teraz przymknał oko, ciekawe na jak długo :) może zdąze nalesniki usmażyć :)

Dziewczynki pytanie mam, bierzecie Maleństwa na spacer na spiocha? tzn ubieracie jak spią..chciałabym dziś Małego wziac na balkon ale tak wczoraj jak i dzis, jak jest temperatura w miare to On spiocha...i nie wiem czy go ubierać podczas snu, czy czekać czy co..tylko pozniej bedzie cyc i 16 i bedzie chłodno tzn zimno :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 2208 2209 2210 2211 2212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ