Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A mój mąż stwierdził, że chyba nie z nim w ciąży jestem
Słuchałam sobie muzyki przy komputerze i nagle wskoczył na play listę Enrique Iglesias a u mnie w brzuchu dyskoteka I tak kicał i kicał dobre z 15 minut R. stwierdził, że albo bil mnie żebym wyłączyła ten chłam albo to nie jego dziecko
Aga to chyba szyjka się otwiera jak krewka się pojawia co nie?Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Siemka! ale dziś szalony dzień
jestem już po wizycie
martwiłam się że nie robił tego GBS a dziś sam zaczepił czy był robiony
i pobrał próbkę
sprawdzanie szyjki nie było zbyt przyjemne ;/ aż zabolało, ale cała i zamknięta na Amen
na razie nic się nie zapowiada.
Nawet USG już nie jest aż tak przyjemne.. bo brzuch taki napięty..
Ale Córka jest nadal Córką
waży już 3087g!
idealnie wpasowała się według starego terminu na 9 marca, główka mierzy 33cm
płyny są spoko, za tydzień kolejna wizyta, a w następną niedziele planuje mnie zaprosić do siebie na KTG do szpitala i mnie oprowadzi nie mogę już się doczekać
dostałam zaraz na wejściu komplementa że ładnie wyglądam się podjarałąm hahah
i ogólnie wszystko GIT
i dostałam jak zwykle coś w gratisie, jak mały dzieciak lizaka
dostałam pudełeczko Nivea a w nim płyta dvd o pięlegnacji maluszka i podręcznik taki i krem na odparzenia
aaaa i muszę się pochwalić że jeszcze się załapałam na promocje z biedrony na pieluszki! to chyba musiało być przeznaczenie
rozglądałam się jak głupia za tymi opakowaniami.. i akurat ostatnie pudełko.. patrze a tu dwójki! od razu do koszyka władowałam zadowolona
a wczesniej chcialam kupić też dwójeczki a wychodziły 50gr za sztuke a tu 32 gr
szkoda ze nie bylo wiecej ale i tak sie ciesze... 146 sztuk
A mam dwa kartony dada rozmiar 2 i cos malej nie paduja, jak nie bada jej odpowiafac nadal to chetnie odsprzedam
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Nie wymieniam wózka i nie szaleje na zakupach korzystam bo mąż ma urlop i w domku robimy
Po wizycie ok wszystko
Julka nadal pozostaje Julką cały cały coś żuła w buźce
ma prawie 500 g
kochamy ją nad życie , a mąż na jej punkcie totalnie oszalałprzedszkolanka:), Maniuś, livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Zetko, a Ty masz kota? bo ja tez zakrecona na tym punkcie
Miałam całe życie kocice ale niestety trzeba było ja uśpić jak miała 17 lat a teraz niestety na swoim nie mogę mieć. I brakuje sierściucha co się kręci pod nogami Ale mam kota w domu rodzinnym jak odwiedzam to zawsze się z nim bawię, tym bardziej, że to jeszcze młode i głupie to szaleje
Moniu, fajnie, że zdecydowaliście się z mężem bez kłótni a oglądaliście ten drugi model też Lupo Comfort czy tylko ten Lupo mieli w sklepie? Bo ja możliwe, że skłonie się hu temu Lupo Comfort.
W ogóle ogarnęłam, że zostały mi maksymalnie 2 miesiące na wyprawkę więc troszkę trzeba się chyba sprężyć...
Mizzelka, super, że wizyta udana, u Ciebie już też w takim razie co raz bliżej
Przedszkolanko, jak sytuacja na froncie?
Ktoś znowu ukradł słoooońce, kiedy będzie wiosna?
Miłego dnia!
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bo w ciąży zęby dostają "po dupie" niestety... U mnie na razie spokój całe szczęście ale wyleczyłam wszystko na samym początku - zostały mi jakieś kosmetyczne rzeczy i chyba w marcu to zrobię.
A tak w ogóle to dzień dobry
Zasnęłam o 1 w nocy i jakoś ledwo żywa jestem. Nie ma dzisiaj odpoczywania tyle co wczoraj - trzeba zakupy zrobić, obiad i do szkoły na 16 pojechać, później zastrzyk z kotem...
A za tydzień odbieram męża z lotniska!Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
witam się ze skurczami od 4.30 - bolącymi, ale nieregularnymi dzisiaj wizytaa
Monia ja do 7 miesiąca przytyłam 3 kg. a całą resztę w miesiąc więc się nie ciesz za bardzo haha
Zetko no zobaczymy czy się rozkręci i co lekarka powie
Monita mój wczoraj miał usuwanego zęba i też się biedak męczy... dziadostwo takie..
miłego dnialivia30, Lena87, Z., mizzelka lubią tę wiadomość