Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha a dziś są dni otwarte szpitala w którym planuję rodzić i idziemy popołudniu z mężem zobaczyć sale, porodówke itp . I zapytać sie o szkołe rodzenia bo podobno w marcu ma sie zacząć ale nie wiem czy to płatnie czy nie i idziemy sie zapytać
-
aa to cena przystępna, bo się przeraziłam
oo a teściowa mówiła do którego grudnia możesz jeździć tak? bo to ważne czy do świąt się wyrobisz
haha no ja ją wyganiam by jechała, ona się boi że będą gadać że akurat teraz pojechała, ale jedzie -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:aa to cena przystępna, bo się przeraziłam
oo a teściowa mówiła do którego grudnia możesz jeździć tak? bo to ważne czy do świąt się wyrobisz
haha no ja ją wyganiam by jechała, ona się boi że będą gadać że akurat teraz pojechała, ale jedzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia zapytaj, bo to istotne!
Marta to my ślub prawie razem, dzieci prawie razem to jeszcze obie córcie
Maniuś witaj w II trymestrze oj nie wiem czy dziś, czekam co lekarka powie może mam rozwarcie już 7cm i nie wiem hahaSury, livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Matki Polki
ja dopiero jem sniadanie, ogarnełam sie i postawiłam zupe:)
Moj Mlody ma jakis bunt...spi w nocy ale od 8 oczy jak 5zł i non stop cycek:) wczoraj karmiłam go w dzien z 20 razy..juz jak wrócił R to byłam wkurwiona czemu On nie ma cycka i nie moze karmic, non stop cycor..na koniec dnia cycki mi odpadały...dramat! i dzis jest to samo..od 8 non stop cycek i miedzyczasie 3 zesrane pampersy...zasnał godzinke temu ale już sie kreci....jestem padnieta powiem Wam od wczoraj...choć tyle ze w nocy spi, 2-3 pobudki na cyca i spi dalej...
Dziewczynki co u Was?
Livka, Monia, Monita, Złota, Lenka, Agusia??? rodzisz czy nie??? -
nick nieaktualny