Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co ja liczyłam że jednak już dorosła skoro chce mieć dziecko no ale jednak się musiałam pomylić. Jak to mówią jak się miękkie serducho to trzeba mieć twardą d...livia30 wrote:Wybacz Potforku ale przecież to dziecko jeszcze
Nie raz miałyśmy tego dowód... Przykre, że musiałaś się przejechać.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego cieszę się że jednak są na tym forum takie babki jak Wy

Tylko że Wy już zaciążone a ja no cóż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:39
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Też śledziłam tę jakże barwną dyskusję...
A wiecie, że to nie kwestia wieku? Niestety znam takie osoby starsze ode mnie, czasem nawet sporo i mające własne rodziny... a i tak się w ten sposób zachowują. Trochę pesymistyczne, że niektórzy nie dorastają ale cóż czasem 'ten typ tak ma'.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A mi napisała na fb że na pewno tak samo bym zareagowała. Owszem broniłabym swojej rodziny ale nie w tak chamski sposób.
No ale szkoda tutaj psuć atmosferę, lepiej mówcie co tam u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
Bo niektórzy może nie potrafią inaczej dyskutować/wyrażać zdania/bronić opinii niż w słowach nacechowanych agresją. Niektórzy są też za dumni i nie potrafią powiedzieć stop w odpowiednim momencie bo ich musi być na wierzchu.
I fakt przykre to, że niektórzy mają tak całe życie. Ale zawsze można mieć nadzieję, że jednak w danym przypadku nastąpi wyjątek od reguły
Ostatnio wszędzie huczy od złości... baby to jednak zawzięte są
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo to co dobre zawsze kosztuje więcejLena87 wrote:Wracając do milszych tematów ..
Mężny zakupił Mi Sorbet Ananasowy
- wciągam nosem ..
Tylko czemu takie małe pudełeczko tak dużo kosztuje ?