Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Wybacz Potforku ale przecież to dziecko jeszcze Nie raz miałyśmy tego dowód... Przykre, że musiałaś się przejechać.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego cieszę się że jednak są na tym forum takie babki jak Wy
Tylko że Wy już zaciążone a ja no cóżWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:39
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Też śledziłam tę jakże barwną dyskusję...
A wiecie, że to nie kwestia wieku? Niestety znam takie osoby starsze ode mnie, czasem nawet sporo i mające własne rodziny... a i tak się w ten sposób zachowują. Trochę pesymistyczne, że niektórzy nie dorastają ale cóż czasem 'ten typ tak ma'.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A mi napisała na fb że na pewno tak samo bym zareagowała. Owszem broniłabym swojej rodziny ale nie w tak chamski sposób.
No ale szkoda tutaj psuć atmosferę, lepiej mówcie co tam u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
Bo niektórzy może nie potrafią inaczej dyskutować/wyrażać zdania/bronić opinii niż w słowach nacechowanych agresją. Niektórzy są też za dumni i nie potrafią powiedzieć stop w odpowiednim momencie bo ich musi być na wierzchu.
I fakt przykre to, że niektórzy mają tak całe życie. Ale zawsze można mieć nadzieję, że jednak w danym przypadku nastąpi wyjątek od reguły
Ostatnio wszędzie huczy od złości... baby to jednak zawzięte sąLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Wracając do milszych tematów ..
Mężny zakupił Mi Sorbet Ananasowy - wciągam nosem ..
Tylko czemu takie małe pudełeczko tak dużo kosztuje ?