Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTen Ananasowy akurat jest kwaśny
Wymieszałam Go dodatkowo z sorbetem z owoców leśnych bo same Mi nie smakowały
Mniam Mniam ..
Potforzasta ale żeby 10 zł ?
To mam litr lodów z AlgidyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:03
Z. lubi tę wiadomość
-
Lena, a czujesz już jakieś bąbelki, drgania, łaskotania czy jak to tam jeszcze określają?
Mój mąż właśnie namawiał mnie do porodu naturalnego bez znieczulenia bo on teraz zbiera wiedzę od innych doświadczonych znajomych
Mój kubeczek 500 ml też 9 zł kosztował...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:10
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zetko, ja do MC nie lubię chodzić na fast foody bo Mi później dupkę rozrywa
Ja lubię bardzo. Ale wiem, że to też mega niezdrowe i z fast foodów mąż ciągnie mnie prędzej na kebaba bo tam chociaż jakaś surówka jest i mięso zdrowsze w sprawdzonym miejscu.
Też nie potrafiłam rozróżnić, bałam się, że coś sobie wymyślam i że głupio tak pomylić np z jelitami. Pierwsze pewniejsze zaznaczyłam sobie na 18t0d. I od tego momentu z każdym dniem czułam coraz wyraźniej chociaż i bywały dni ciszy. A teraz już chodzi brzuch całyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:15
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ten Ananasowy akurat jest kwaśny
Wymieszałam Go dodatkowo z sorbetem z owoców leśnych bo same Mi nie smakowały
Mniam Mniam ..
Potforzasta ale żeby 10 zł ?
To mam litr lodów z AlgidyLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, porfoorku, ja nie jestem zaciazona nie jestes sama.
Sandry nie znam i nie wiem o co chodzi, ale sie nie przejmuj, ludzie sa rozni. Ale zawsze sa gdzies wokol dobrzy, sympatyczni ludzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:31
potforzasta, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heeeeeej
najpierw nadrobię :
Marta zgadzam się z Livią, takie zdjęcia to super pamiątka- ja mam z każdej wizyty i widać jak to maleństwo rośnie z tygodnia na tydzień
Potforku mówiłam,że to dziecko jeszcze...jak miała do mnie pretensje że zaszłam w ciążę- tak się nie zachowuje dojrzała osoba
i też już niedługo będziesz mamusią, zobaczysz
PS. a gdzie ta dyskusja?
a ja zjadłam cheessburgera
Zetko no jacy faceci mądrzy! a sami by brali przy rozwarciu 1cm
no to teraz relacja z wizyty:
jeszcze w domu i jeszcze w dwupaku, ale uwaga: szyjka rozwarcie 2 cm., już praktycznie jej nie ma mała prawie lata między nogami, tak już niziutko no i czekamy na regularniejsze skurcze ( a są coraz mocniejsze ała!) albo na wody. Czop nadal odchodzi, mogę urodzić dzisiaj, w nocy a mogę jutro, gdyby w nocy nic się nie działo to rano na 11 jadę na ktg do niej do szpitala
no malutka ma ok. 3 kg. czyli jednak nie taka drobinka reszta wszystko w porządku
aaaa dziewczyny, trzymajcie kciuki by ten weekend był naszLena87, Z., potforzasta, Sury, livia30, Bluberry, Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/stop-ozm,6354.html tutaj.
ale one zaczely w innym temacie.
Aga to u Ciebie juz nie dlugo i Pola bedzie w twoich ramionach a nie w brzuchu a ja jak bede miala byc w ciazy to bede. Poki co pije inofem i w nim pokladam nadzieje.Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Wow duza cora, moja przy urodzeniu miala glowke 31
A mam dwa kartony dada rozmiar 2 i cos malej nie paduja, jak nie bada jej odpowiafac nadal to chetnie odsprzedam
no duza duza... ale ponoć jedna lutówka miala dziecko z glowka 37 i urodzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:01
Anutka lubi tę wiadomość