Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle jazda! właśnie P. wrócił z pracy i jak tylko mała usłyszała jego głos to zaczęła mnie smyrać i patrzymy i znów z jednej strony brzucha kulka, tym razem z prawej P. się przytulił i zaczął do niej mówić a kulka hyc! - zniknęła ale to niesamowite!
nataliano, XxMoniaXx, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
I my już nie śpimy dziś wizytowy dzień,u nas się okaże co z tym moim uparciuchem :p relacje zdam jak wròcę w porze obiadowej jakoś
A pòźniej môj mężny ma zęba wyrywanego i biedaczek tak przeżywa bo prawie sam korzeń jest i nie ma jak złapać...oby bez bòlu w miare poszło...
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Anutka, współczuję bidulko. Ale popatrz na córcie i na pewno będzie Ci lepiej
Moniu, Przedszkolanko, trzymam kciuki za wizyty
Lena, będzie dobrze!
Złota, jak tam się udał czas z gośćmi?
U mnie jutro szkoła rodzenia
Miłego dniaLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Groszek wrote:hejka;)
moj sie dzis co chwile budzi, nawet na krok nie moge odejsc..teraz spi, ale jak długo...
Rudasek, zazdroszcze Ci, ze mozesz sobie porobic wszystko w domu...
moj to jest prawdziwy wojownik.. cyc i cyc i juz. bo jak nie to robi szum
i pryka przy jedzeniu, bezczelny czasem tez kupe pocisnie
aaa laski, zamawialam z allegro pare rzeczy od tego uzytkownika. Przyszly mi calkiem fajne legginsy i ta bluzeczka;
http://allegro.pl/c205-pikowana-bluzka-bluzeczka-dekolt-zamek-s-m-i4908101278.html
polecam, i material dobrej jakosci i wszystko czyste, w całosci i szybka dostawa
co tam u Was? czy ktos rodzi??
Madzia, ja mam pytanie do Ciebie....krwawisz dalej? o w mniej wiecej podobnym terminie rodzilysmy...
wczoraj wylecial ze mnie taki duuuzy skrzep, ze sie wystraszylam !!
nawet po porodzie takich nie miałam. Na szczescie nie mam goraczki, brzuch mnie nie boli, krwawienie nie smierdzi...
a jeszcze jest promocja w tesco na super extra mega boxy pampersow.. za 69 zł z karta club card- wychodzi chyba mniej niz 50 gr za sztuke i sa rozne rozmiary
a o dadzie tez slyszalam, my wczoraj dwojki zaczelismy bo w jedynkach falbanki juz ciasne były. Nie wiem czy kupic jeszcze te pampersy dwójki czy co...mamy 160 sztuk jeszcze. hmmm..... a potem 2 kartony 3 jeszcze mamy, bo mialo byc na odwrot a matka gapa i 2 paki trojek zamowila :p
Przedszkolanko, a Ty bylas teraz w weekend na zjezdzie?? hmm??
kiedy dziewczyny chrzcicie Dzieciaki???
Sama nie wiem jak dlugo ma to trwac -
Heeeeeeeej
20 tydzień A dopiero co 5 był
Wypoczęłam i już mnie tak nie ciągnie w pachwinach - no głupia matka przemęczyła się. Nawet synuś zlitował się nade mną i stuknął mnie przed chwilą Tylko taki ucisk ciągle czuję, jakby delikatną @ no ale jakoś to rozciągnąć chyba się musi
Dzisiaj leniuchuję, siedzę w domu i obrabiam zdjęcia - dzień lenia (no prawie)
Aga a Ty czemu wyjesz? Poli przecież i tak na wizycie by nie wyjęła a jutro to też już zaraz Spokojnie kobieto, coś musiało się stać, że przełożyła widocznie, na pewno nie złośliwieZ., Lena87 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:wizyta przełożona na jutro na 18. 15!! JESTEM TAK WŚCIEKŁA, że siedze i rycze!! wrrrrrrrrrrrrrr!!
Szybko zleci do jutra
Livia, gratuluję połowy ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:24
przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
livia30 wrote:Spokojnie, raz dwa będzie jutro A może Pola wam numer wywinie i postanowi dzisiaj wyjść?
już mnie tak pocieszała teściowa i T....a tak dzień zaplanowałam, miał być big mac ( a nie było by bo przecież środa popielcowa)...tata wolne wziął specjalnie i co? i z dupy jutro muszę o 7 wstać by na 18 być u niej... wrrr no jaka złaaa jestem! Pola wychodź, bo już nerwów do Ciebie nie mam!!
a no i wybacz, gratuluję półmetku