Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny początek cyklu 17,01,15 cykle mam 30 dniowe owulacja była 2 lutego robiłam tesciora 12dnia po owulacji niestety negatyw z kolejnym jeszcze chwilkę czekam @ sie spóźnia i 1 raz w życiu mam śluz biały wodnisty z takimi dziwnymi niteczkami co taki śluz znaczy? miała któras z was coś takiego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:51
-
nick nieaktualnyKlaudia (przynajmniej ja nie rozumiem troszkę Twojej wypowiedzi) piszesz początek cyklu 17 luty to dostałaś ten okres dziś? czy dziś przewidywany termin pojawienia się okresu?
z własnego doświadczenia proponuję Ci po prostu zrobić betę, albo cierpliwie czekać na okres jeśli prowadzisz wykres i mierzysz temp też powinnaś zaobserwować ewentualny spadek przed @
trzymam kciuki za II kreski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zakręcona oczywiście chodziło mi o 17 styczeń ! owulacja była prawie na 100% 2 lutego no może różnica dnia w jedną lub drugą stronę... na bete nie dam rady dotrzeć ;/ kiedy najlepiej zrobic 2 test? i ten śluz niteczkowaty mnie zastanawia? nie o to chodzi ze chce usłyszeć że ze taki śluz to w ciąży tylko po prostu pytam czy któras tak miała bo różnie bywa jakieś zapalenia grzybice itp. chociaz nigdy nic takiego nie miałam
-
Monia czekamy na zdjęcia,ciekawa kolorku jestem
Zetko a Ty już wyprawke pomału robisz czy jeszcze nie?
Groszku Gabryś cudowny mamy najpiękniejszych kawaleròw na całym forum
Ja kochana ogòlnie z moją Polcią mamy focha haha:p ale fakt,ciężko nam się rozstać jutro wizyta i zobaczymy co dalej
Blueberry witaj znowu studiujesz też pedagogike?
Mizzy jak Twoje ciśnienie?XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia ja bym poczekała, mi też testy na tym etapie wychodziły negatywne a dopiero beta potwierdziła ciąże, poczekaj i powtórz test jeśli dalej nie będzie @ każda z nas jest inna i objawy są różne.
Tak Przedszkolanko w sumie edukację już skończyłam tylko dyplom obronić mam nadzieję najpóźniej w marcuKlaudia2805 lubi tę wiadomość
-
ale jestem w szoku nadal , że z tym mężem mi tak sprawnie poszło a wczoraj ten sam model oglądał na necie - pokazywałam mu i sie zarzekał, że jest obrzydliwy dziś on mi zwraca na niego uwagę - ja z początku milczałam mówię ciekawe jakie mi wskaże a ja odpowiednio zareaguje pokazuje ten a ja świetliki w oczach i mówie takie koła biedronkowe, nie podobał Ci sie przecież nie chce hahahahahahaha a on mi "cicho bądź kochanie już mi sie podoba "
i jeździł nim po sklepie i mówi : "Julcia tata Ci wózek kupi a teraz jedziemy do tesco po pampersy" hahahaZ., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
Mizzy jak Twoje ciśnienie?
Zmienialam baterie i mam jak na razie pomiary takie mniej wiecej:
118/64 puls92
111/66 p 95
118/64 p 90
97/54 p 91
wiec nie jest źle
a teraz 116/61 p 93
może te anomalie widocznie byly od baterii..
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko ja licencjat mgr odkładam na przyszły rok, wcześniej studiowałam resocjalizację, ale życiowe plany sie zmieniły, poprzedni kierunek przestał mnie interesować zamieniłam prace w policji na przedszkole i nie żałuję dzieciaczki są fajniejsze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wreszcie odpoczywam - zwariowany dzień... A krocze mnie tak boli jakby mi czołg po nim przejechał, tak mnie w pachwinach ciągnie, masakra. To naprawdę normalnie? Bo zaczynam sie tym stresować
Zdjęcia porobione, teściowa się wczuła ha ha Maja równiez - coś z tego będzie
Później wizyta u weterynarza z kocicą bo znowu chora i wreszcie koniec - jestem padnięta!
Groszku, spódnicę kupiłam sobie krótką. Długie tylko latem
O taką:
http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-jeans-rozm-m-i5086695714.html
Monita z doświadczenia juz wiemy, że jak dziecko uparte i nie chce się pokazać to jednak dziewczynka
-
Groszku, dziękuję, ja taka zakręcona kotowo
Przedszkolanko, właśnie zaczynam kompletować, mam troszkę ciuszków ale nie dużo, większość mam dostać więc czekam i staram się nie wydawać na to kasy. Teraz pozamawiałam sobie właśnie takie rzeczy jak butelki, pieluszki, kocyki, ręczniki,piżamke, szlafrok, trochę higienicznych rzeczy. Powinny dojść maksymalnie do końca tygodnia. Mam wybrane jeszcze łóżeczko ale to zamawiać będę prawdopodobnie troszkę później bo muszę czekać na zusy-srusy
Miłego wieczorkuDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Monia jutro też na wieści czekamy
Mizzy koniecznie jutro lekarzowi o tych skokach powiedz...
Bluberry oj ja też tylko przedszkolaki
Monita jak uparta to baba, wiem co mówię
Zetko czyli na spokojnie pomału do przodu, to dobrze
Livia a Ty odpoczywać miałaś i co?? dziwisz się że boli?? do łóżka marsz!!