Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:hihihihi na pewno fajnie to wyglądało
oj to nie zazdroszczę.. a pieluszek duzo idzie co?
ja na razie kupiłam dwa opakowania jedynek po 43 szt i przystopowałam z kupnem bo może na dwójki przejdę, nie wiadomo jak młoda jest zbudowana
ale najwazniejsze że pije i wcina, z przerwami ale trening czyni mistrza potem jak się przyssie to w chwile będzie pusto
tak, pieluszek idzie duzo My juz zużyliśmy 3x43szt
Aleprzebieram GO dość czesto, jak tylko słysze ze kupka idzie, a jak nie to co 3-4h...
My jeszcze na jedynkach jedziemy, wczoraj mierzylismy dwójki ale sa za duze:)
W biedrze była promocja na dady, całe pudło 172sz za ok 35zł Kupilismy dwa dwójek:) a dzis tatuś musi dokupić jeszcze pakę jedynek:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
Powiem wam Dziewczyny, że kupić bańki mydlane w dzisiejszych czasach to nie lada wyzwanie Musiałam zaryzykować blokadę na kołach ale stwierdziłam, że wybronię się brzuchem
Kurierzy mnie dzisiaj atakują - już dwóch było Przyszła mi spódnica ciążowa i paczka z akcesoriami - butelki, pieluchy tetrowe, obcinaczka do pazurków i takie tam
A Tomek wdał się jednak we wredną matkę a nie grzecznego tatusia bo smyrnął raz delikatnie i siedzi dalej cicho Żeby po porodzie był taki grzeczny
-
Groszku moj też sie rozbija za cycem, possie chwile i wypluwa, za 30 min woła...a potem rzyga tak jak rano
z pierdzeniem i sraniem podczas to u mnie norma..a do tego stęka jak stary
Ale Gabryś sliczny:)
My mielismy dziś zacząc werandować ale królewicz spi...daje mu jeszcze ok 1h wiec o 16 już bedzie chłodno, no nic..jutro może GO wystawie:)
Grosiu moj ma takiego samego smoka jak Twoj:)
ale ja nie daje...tylko do kąpieli jak jest wrzask podczas rozbierania, to tak zeby mi tłum sasiadów nie przyleciał, ze dziecko kroje czy cos...
Jak sie troche uspokoi to zabieram:)
Monia dawaj zdjęcia wózka
Livka...znależć bańki to raz a zapytaj dzieci co to bańka mydlana:) to jest dopiero jazda:)Groszek lubi tę wiadomość
-
Grosiu...które leginsy brałaś?
Rozmiar oki ??
Moze coś zakupie, ciuszki wygladaja na całkiem fajne.
Mam nadzieje, ze sie nie przejade tak jak u tej baby na tych szmatławcach:)
ale jak mówisz ze oki to może warto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyostatnio zabiegana byłam, egzaminy końcowe, kończenie pracy dyplomowej i przygotowania do obrony (chce już mieć to za sobą, a nie wiem kiedy wyznaczą termin obrony, boję się że na kwiecień ;/)
a dziś mam totalnie rozwalony dzień nic mi się nie chce obijam sie od ściany do ściany i w dodatku w piżamie :p