Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
baby1991 wrote:Hejcia przepraszam ze się wtrynżalam do rozmów;)
Ale mnie ciekawi bo tu większość kobietek juz zafasolkowanych czulyscie się inaczej w tym miesiącu w którym zaciazylyscie? Bo co miesiąc szuka się jakiś typowych objawów ciazowych a potem klaps okres.
To jak to jest czuje się jakoś inaczej?
różnica dopiero się załącza gdzieś około 6 tygodnia, jak zaczną się mdłości to oouuuchh...Z., baby1991 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Ja na chwilkę tylko bo muszę do sklepu lecieć po folię malarską i bańki mydlane - takie moje widzi mi się na dzisiejszą sesję w studio
Moje dzieci zmówiły się przeciwko mnie - młodsze nie chce matki kopnąć i siedzi cicho już chyba drugi dzień a starsze mnie wnerwia od rana, jak zwykle poganianie i proszenie żeby się pospieszyła przed wyjściem do szkoły... Zero litości dla matki!
W pachwinach dalej mnie ciągnie no ale brzuszek spory już dość więc więzadła muszą ćwiczyć Trochę mnie @ boli brzuszek mimo nospy ale tak ćmi tylko, tragedii nie ma - uroki ciąży
Wczoraj wracając ze szkoły odwaliłam numer - na ręcznym jechałam. Nagle patrzę, że coś mi nie pasuje i co? Ręczny w górze O masakra, już trochę zaczynało nawet walić w aucie ale chyba nie zjarałam Przyznałam się mężowi to mnie wyśmiał jak zwykle Mój to zawsze tak reaguje jak coś odwalę zamiast jak należy nawrzeszczeć
Rudasku, we mnie Majka kiedyś kupskiem strzeliła Jak ją przewijałam i podniosłam nóżki do góry a ona buuuuuuum Zdążyłam trochę odskoczył ale odrzut był taki, że i tak mnie dosięgło
No to lecę do tych sklepów. Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 10:22
Z., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nataliano wrote:Ktory jajnik najbardziej jest do zaplodnienia?
Nigdy nie wiadomo... One losują między sobą ewentualnie grają w marynarza i w ostatniej chwili dopiero decydują, który i czy w ogóle wystrzeli pęcherzyk gotowy do zapłodnienia
Z., przedszkolanka:), nataliano lubią tę wiadomość
-
Monita trzymamy kciuki by sie ujawniła dzidzia
baby1991 ja czułam skurcze w macicy przed testem a w dniu implantacji wymiotowałam
Zetko no fajnie to wygląda, fajne wzory
Natalia zlituj się z tym pytaniem..
Maniuś no chyba na prawdę muszę ją przygłodzić albo karmić szpinakiem czy coś a co u Ciebie? jak się czujesz? u mnie też wiosna, tylko chłodna
Rudasku haha
Mizy,Monia jutro wizytujemy!! aaaa!
Livia no z dwójką dzieci to już ciężej a ten ból @ w postaci skurczy oddaj mi jak nie chcesz
a ja na ręcznym też jeździłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 10:29
Z., baby1991, mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:hahaaahah LIvia już sobie wyobrażam tą procę
zdarza się, tym bardziej w ciąży takie anomalie samochodowe
ja to teraz jak wsiadam do auta to się wtapiam
tym bardziej że mamy niskie.. uhh
coś mi tu Lena znikła z pola widzenia.. gdzie jesteś??
Ja jak wpadnę w fotel samochodowy to ciężko się podnieść
A z ciążowych anomalii, ostatnio chciałam sobie posolić kawęmizzelka lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:no nieeee... kolejna ofiara ulewania
Mizzi to nie bylo ulanie, to był niestety rzyg
Moj Mlody zamiast sie przyssać na 15 min do cyca to cuduje..łapie na 5 min i puszcza...za 10 min znów chce i przez to dopajanie tak se rzygnał ale teraz śpi
co do kup to mnie tez juz osrał i osikał...wczoraj Go wystroiłam na wizytę poloznej i co...5 min i kupa...i przebieram GO a tu domofon..otworzylismy Pani drzwi z gołym dupskiem:) takie miała powitanie:)mizzelka lubi tę wiadomość