Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a już lepiej, ale te kołatanie serca momentami daje mi się we znaki, ale wytrwałam
mam aby nadzieje ze dziś się elegancko wyśpię i nie bd żadnej migreny
marzenie:)
i zastanawiam sie czy przeprać znów pościel dla małej itp
ale to już po wizycie zadecyduje, zobaczymy co tam mi powie gin
A ty jak? teściowa już zluzowała?
-
remontuje na dole , ja tam nie chodzę bo nie jestem typem jak ona , że gdzie tylko wiertarkę słyszy leci "doradzać"
ale mnie mąż wkurzył bo wchodzi do pokoju a ja oglądam wózki i znów krytyka do wózka co ma mniejsze kółka z przodu bo wygląda jak bedronkowy kuźwa .... teraz 98 % wózków ma mniejsze koła z przodu bo wg mnie lepiej sie prowadzi chyba i wygląda ładniej jutro będzie chyba jednak spina .. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Krew- morfologia 18 parametrów .
Krwinki białe : 6,4 (4-10)
Hematokryt : 36,0 (38-45)
Krwinki czerwone: 4,07 (4,00-5,20)
Hemoglobina: 11,8 (12-16)
MCV: 89 (80-98)
MCH: 28,9 (27-32)
MCHC:32,6 (31-36)
RDW: 14,0 (11-16)
Płytki krwi: 153 (140-440)
PCT: 0,130 (0,100-0,500)
MPV: 8,5 (6-12)
PDW: 14,7 (8-18)
liczba neutrocytów: 4,4 (2,25-7,35)
% neutrocytów : 66,0 (50-70)
Liczba limfocytów: 1,7 (1,12-4,73)
% limfocytów: 28,1
Liczba mononuklearów: 0,3 (0,3-1,3)
% mononuklearów : 5,9 (3-15)
Strzałkę w dół mam tylko przy pozycji HEMATOKRYT oraz HEMOGLOBINA , czyli wnioskuję, że za niskie .
Co powiecie ????
-
nataliano wrote:Monia mam nadzieje ze sie jakos dogadacie w sprawie wozka.ja nie jestem ciazy jeszcze, a mamy juz upatrzony swoj.najlepiej to sie kupuje po narodzeniu lub go nie otwierac bo sa przesady zabobonowe;)pozdrawiam
-
XxMoniaXx wrote:remontuje na dole , ja tam nie chodzę bo nie jestem typem jak ona , że gdzie tylko wiertarkę słyszy leci "doradzać"
ale mnie mąż wkurzył bo wchodzi do pokoju a ja oglądam wózki i znów krytyka do wózka co ma mniejsze kółka z przodu bo wygląda jak bedronkowy kuźwa .... teraz 98 % wózków ma mniejsze koła z przodu bo wg mnie lepiej sie prowadzi chyba i wygląda ładniej jutro będzie chyba jednak spina ..
my będziemy mieli taki:
http://www.bobowozki.com.pl/images/Tutek-Tambero-gs-opis.jpg
trzeba patrzeć bardziej na funkcje mimo wszystko, opony.. a nie skupiac sie tylko na ich wielkosci