Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliśmy na tych dniach otwartych tego szpitala gdzie chce rodzić .. wszędzie nas oprowadziła położna , bardzo czysto , jestem pozytywnie zaskoczona, położna strasznie miła . Dostałam liste co spakować do szpitala i przewodnik z płytą opieką nad maluchem pierwsze dni i próbka kremu na odparzenia nivea. Byłam na porodówce , wszystko widziałam jak tam jest mąż był blady jak ściana i dopiero zaczął się bać a ja będę całe życie w ciąży bo nie rodzę
ale piłki na sali, gazety, maty, prysznic , wc , sala do porodu rodzinnego są.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mój wykres dał mi tak wiele nadziei. Od 2 godzin mam prawie depresję, siedzę i płaczę, bo ból miesiączkowy nie dale mi złudzeń, dostanę @ Piersi co raz mniej napięte z każdą minutą, tempeatura mierzona 50 razy wieczorem spada też..... Dziewczyny, jak Wy możecie tak walczyć i się nie poddawać? I nie płakać? I tak umiecie pięknie z uśmiechem zaczynać kolejny cykl? Nauczcie mnie tego. Mam dość (
-
No dokładnie bo te II kreski to nasz ceł póki co No właśnie inofem jest nieco tańszy niż inofolic.
A Ty masz 22 lata?? ja miałam prawie 22 skończone jak zaczęliśmy starania i tak teraz prawie 27 skończone i ciągle cisza. -
nick nieaktualnylivia30 wrote:
przedszkolanka:) wrote:Hahaha! Lena takie ma na bank
WIEDŹMY Wyciągną zdanie z Kontekstu i będą się Nabijać ze Mnie ..
ps: w MC tylko Cheesburegry i Mc Flurry !!livia30, przedszkolanka:), Z., mizzelka, potforzasta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoto_Anna wrote:Mój wykres dał mi tak wiele nadziei. Od 2 godzin mam prawie depresję, siedzę i płaczę, bo ból miesiączkowy nie dale mi złudzeń, dostanę @ Piersi co raz mniej napięte z każdą minutą, tempeatura mierzona 50 razy wieczorem spada też..... Dziewczyny, jak Wy możecie tak walczyć i się nie poddawać? I nie płakać? I tak umiecie pięknie z uśmiechem zaczynać kolejny cykl? Nauczcie mnie tego. Mam dość (
Uwierz, że żadne Nasze słowa nie dają Ci ukojenia ani nie złagodzą ból ..
Pamiętaj, że nie jesteś sama w tych staraniach bo MY obecne zaciążone, rodzące i aktualne mamusie również nie miałyśmy łatwą i różami usłaną drogę do szczęścia ..
Te które dalej walczą Potforzasta, Złota, Dziewczyny z Drugiego wątku, nadal u Nich bywają chwile zwątpienia, łzy, niemoc ..
Trzeba Walczyć bo nikt tego szczęścia Nam/Wam nie da .. -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Pozwolicie się dołączę do was, bo poczytuje i tak tu fajnie
A przynajmniej potowarzysze Złotej i Potforzastej między wami przyszłymi i obecnymi mamuśkami
Cześć Karolka, bo My jesteśmy nałogiem
Każda z Nas jest inna ale jedyna w swoim rodzaju
Część Dziewczyn ma nasrane w głowach i pełno much taka o to Livia i inne gagatki !!
ale nie przejmuj się Tobie się też udzielilivia30, przedszkolanka:), mizzelka, karolka22, potforzasta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz mogę się już przywitać !
Witam się z Wami w 19tc
To nic, że w nocy nie śpię chodzę 20 razy do WC jak nie więcej, przekręcam się z boku na bok, praktycznie dziennie narzekam na ból głowy, jeszcze trochę i będę wyglądać jak wieloryb ale uwielbiam ten stan
Przedszkolanko Pola jest już na świecie czy też nie ?
Złota na Twój Wtorek czekam, jak dziecko które chce lizakaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 07:30
przedszkolanka:), Złota, Z., mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Karolka, bo My jesteśmy nałogiem
Każda z Nas jest inna ale jedyna w swoim rodzaju
Część Dziewczyn ma nasrane w głowach i pełno much taka o to Livia i inne gagatki !!
ale nie przejmuj się Tobie się też udzieli
o żesz w mordę! chyba ktoś się ze mnie nabijaprzedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość