Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dzisiaj dzien lenia,siedze i nic nie robie.Dzwoniła kolezanka zeby jutro do niej przyjechac bo nazbierala ciuchow dla Marcela to moze pozniej skocze i kupie cos dla jej chlopakow,ale nie mam pomysla.Starszy ponad dwa lata a młodszy roczek skonczy w czerwcu
-
Złota wrote:Pewnie... szkoda, ze to nie zależy ode mnie. Od nas.
-
Hej, jestem jestem U mnie jak zwykle ciągle ludzie się przewijają przez chatę, nie ma nawet kiedy dobrze posprzątać, do tego ciągle mi ciężko, spać nie mogę i chodzę i marudzę
Wczoraj byłam w szkole, pełno zaliczeń mam już i przydałoby się pozdawać co się da, reszta w razie czego w październiku wiec latam i pstrykam, obrabiam... A wczoraj po zajęciach poszłam z koleżanką na burgera amerykańskiego - jezuniu jaki był wielki i pyszny!!! No i cała noc przekichana bo za ciężko mi było, skurcze znowu miałam, koszmary ale jedzonko pyszniutkie Trzeba pojechać raz jeszcze ale o wcześniejszej porze niż 21
W piątek wizyta u gina... Ciekawe ile waży mój mały rozbójnik bo wali girkami jak szalony, coraz silniejszy jest
Widziałam na fyby, że o urlopie z maluchem rozmawiałyście... Z półrocznym to nie ale z rocznym Tomaszkiem planujemy lecieć na Kanary w przyszłym roku tzn całą czwórką. Byliśmy w podróży poślubnej tam i zakochałam się w tym miejscu, ja w ogóle kocham Hiszpanię a roczne dziecko nie jest już takie malusie
No to obiadek i do prasowania. Buziaki i do później
-
Hej hej po wizycie wszysstko ok Alex wazy juz 1091 g moja kluseczka...wyprzedza termin o prawie tydzien z powodu boli brzucha kontrola za 2 tygodnie...i znowu sie zobaczymy
Z., potforzasta, livia30, LillaMy, XxMoniaXx, mizzelka, Madziulka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
pozdrawiamy po obsikaniu matki pościeli, a co tam ceratka, pieprzyć ceratkę
Złota może strzel sobie kawkę, ciekawe jakie masz ciśnienie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 17:32
Z., XxMoniaXx, Madziulka, Maniuś, LillaMy, potforzasta, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Robiłam wczoraj krew i beta wyszla mi 132,5 niby super, ale dzis dostałam plemienia na poczatku jasno różowe a teraz jakby ustawalo ale jest ciemno brązowe, jakby brudzenie. Nie leci prawie w cale, raczej przy podcieraniu. Czy któraś z was tak miała? Czy raczej nic z tego nie będzie?Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
Tak zaaplikowalam sobie luteine dopochwowo na własną rękę. Jutro mam dopiero wizytę u gin.Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna)