Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z jakim wynikiem bety bedzie można juz zobaczyć fasolkę na usg? Któraś może pamięta?Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
Mizzy sukieneczka śiczna
przypadkowo natknęłam sie u nas w sklepiku na sukienusie śliczną do chrztu ! jak mała sie urodzi to ją pójdę zakupić
kosztowała 68 zł czyli taniej niż na allegro a w zestawie sukieneczka, czapeczka, bolerko czyli jeszcze nie tak drogo rozmiar 62przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
naataszaa wrote:Dziewczyny z jakim wynikiem bety bedzie można juz zobaczyć fasolkę na usg? Któraś może pamięta?
Natasza, ja zobaczyłam w 47 dc czyli w 7tc. A bete miałam w 34 dc wynik 1423 i jej nie powtarzałam.
Chciałam Ci jeszcze napisać, że ja też miałam plamienie na początku ciąży i jak widzisz jestem już na końcówce. Zdarza się to dość często ale nie można bagatelizować. Brałam na to Duphaston. A samo plamienie miałam w 8tc.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
O kurczę to ja raczej nie mam na co liczyć.Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
XxMoniaXx wrote:Z. jak tam twój uparciuszek ? też mu sie podoba u mamusi pod serduszkiem ?
Aż za bardzo chyba Próbuję mu przemówić do rozsądku, że na zewnątrz będzie miał więcej miejsca na wiercenie i wierzganie nogami ale na razie jeszcze do niego nie docieraLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Widzę ze każdy ma jakos inaczej, niektóre moje koleżanki twierdza ze w 4tc juz bylo widac fasolkę na usg. Dopytuje się tak bo się boje ze lekarz mi powie 'ze nic nie widac" tak jak mi mówili przy pierwszej ciąży przez dwa ponad miesiące i dopiero w szpitalu dowiedziałam sie ze mam pozamaciczna jak dodtalam krwotoku i rozerwalo mi jakowod z ciaza .. Boje się aby znów tak nie bylo .
Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Z. wrote:Aż za bardzo chyba Próbuję mu przemówić do rozsądku, że na zewnątrz będzie miał więcej miejsca na wiercenie i wierzganie nogami ale na razie jeszcze do niego nie dociera
-
naataszaa wrote:Widzę ze każdy ma jakos inaczej, niektóre moje koleżanki twierdza ze w 4tc juz bylo widac fasolkę na usg. Dopytuje się tak bo się boje ze lekarz mi powie 'ze nic nie widac" tak jak mi mówili przy pierwszej ciąży przez dwa ponad miesiące i dopiero w szpitalu dowiedziałam sie ze mam pozamaciczna jak dodtalam krwotoku i rozerwalo mi jakowod z ciaza .. Boje się aby znów tak nie bylo .
Lekarz na wczesnym etapie może zobaczyć pęcherzyk ciążowy. Ale jeszcze nie fasolkę z pikającym serduszkiem.
Ze względu na swój wywiad możesz iść do lekarza i sprawdzić czy pęcherzyk jest.
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
naataszaa wrote:Widzę ze każdy ma jakos inaczej, niektóre moje koleżanki twierdza ze w 4tc juz bylo widac fasolkę na usg. Dopytuje się tak bo się boje ze lekarz mi powie 'ze nic nie widac" tak jak mi mówili przy pierwszej ciąży przez dwa ponad miesiące i dopiero w szpitalu dowiedziałam sie ze mam pozamaciczna jak dodtalam krwotoku i rozerwalo mi jakowod z ciaza .. Boje się aby znów tak nie bylo .
-
XxMoniaXx wrote:a Twoja szyjka sie szykuje na coś bo już nie pamiętam czy nadal jak moja długaśna i zamknięta
Na ostatniej wizycie miała 1 cm, także jest skrócona ale jeszcze nie całkiem. Także na razie czekam i czekamDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Idę dziś do lekarza. Tylko strasznie się stresuje. Mam nadzeje ze zobaczy mój pęcherzyk.Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
XxMoniaXx wrote:a długo już skrócona ?
kurcze tylko moja taka uparta noooo
12.05 na wizycie miała 1,5 cm, a potem w ostatni week na dodatkowej wizycie 1 cm.
Ale gin powiedział mi, że to jest tak 'na teraz' a tak naprawdę może się zmienić w jednej chwili.
Pomagam sobie siedzeniem na takiej dmuchanej piłce ale to chyba na mnie jednak nie działa
A Twoja ma jeszcze troszkę czasu
Większość dzieci rodzi się jednak w tym 40 tc...Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017