Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zetko dużo opowiadania
Może okna podłogi pomyj, z mężem troszkę
Mąż jakiś niechętny do serduchowania a ja nie naciskam bo się ostatnio mało atrakcyjna czuję... Ale szczerze nie mogę się doczekać tego czasu już po połogu, kiedy będzie można trochę poszaleć bez ograniczenia ruchowego w postaci wielkiego brzucha, ciągnących pachwin, napuchniętych stóp itd, itd.
A sprzątać mi się dzisiaj nie chce Ale podłogi jutro mam plan zrobić
Madziulka, przesadzasz, na tym zdjęciu co ostatnio brzucha pokazywałaś to wyglądasz na rozmiar S/MDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzięki bardzo za miłe powitanie w takim razie
Hmm kilka słów o sobie.. ale żeby nie zanudzać. Mam 24 lata
Tak naprawdę staramy się z mężem od roku o maleństwo tzn. nie zabezpieczamy się od roku, a takie staranie z badaniami itp. to od styczeń 2015 (5 cykl), mam trochę za mało progesteronu oprócz tego nieregularne cykle i biorę luteinę, w tym cyklu się trochę pomieszało bo byłam w szpitalu i musiałam odstawić lutę.
To mój 41 dc a @ nie widać, ale wiadomo już że fasolki też nie ma, więc kolejne działania od nowego cyklu A co sądzicie o tych testach ciążowych czy też owulacyjnych z allegro (może też zamawiacie hurtem jak ja) ? Bo są różne opinie, zaczęłam w nie powątpiewać. -
Miśka905, ja zamawiałam te allegrowe i u mnie się nawet sprawdziły. Dorzucali do nich właśnie ciążowe także namiętnie co miesiąc na nie sikałam aż jeden w końcu pokazał niespodziewanie bladziocha
A co do cykli się nie wypowiem bo u mnie problem był bardziej po tej drugiej stronieDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
hmm.. tylko, że u mnie problem jest w tym, że jak zamówie hurtowo i wiem, że mam kilka testów ciążowych to jest koniec:) od razu jak opętana latam co chwile i sprawdzam. A może gdybym nie miała ich w domu to by mi się nie chciało latać do apteki i są też droższe
Z. a w którym cyklu u Ciebie udało się zafasolkować? .. no i gratuluje -
miśka to schowaj te testy w takie miejsce gdzie nie będzie Ci się chciało iść po nie a jak będą potrzebne to się wtedy zmusisz i pójdziesz
-
Witamy nową staraczkę
ja polecam testy z allegro i owulacyjne i ciążowe- stosowałam nie raz i nawet sie sprawdzały
Z. wyginaj śmiało ciało teraz już możesz .... pffffff.. co ja mówię żeby to było takie łatwe i proste
mojeeeee żebroooo.......Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiśka905 wrote:
a takie staranie z badaniami itp. to od styczeń 2015 (5 cykl), mam trochę za mało progesteronu oprócz tego nieregularne cykle i biorę luteinę
To mój 41 dc a @ nie widać, ale wiadomo już że fasolki też nie ma, więc kolejne działania od nowego cyklu A co sądzicie o tych testach ciążowych czy też owulacyjnych z allegro (może też zamawiacie hurtem jak ja) ? Bo są różne opinie, zaczęłam w nie powątpiewać.
A czy w ogóle miewasz owulacje, czy był monitoring ?
Badanie nasienia męża ?
Miałam kiedyś testy owulacyjne z allegro ale okłamały Mnie pokazywały że owulacja może nastąpić a do niej w ogóle nie dochodziło ..
Monia, mnie też żebro boli od dłuższego czasu z lewej strony ..
Wtedy nie potrafię nawet stanika nosić bo wszystko uwiera Mnie
Zetko, sex w zaawansowanej ciąży to jedna wielka katastrofa i porażka
Mój Mężny to samo stwierdził .. -
Lenko to sie dopełniamy bo mnie prawe .. nie idzie oddychać ani leżeć ani siedzieć ani chodzić niccc
co do w zaawansowanej ciąży mój ma wiecznie mało i nie narzeka
już sie nie może doczekać "wypędzania" małej
gorzej ze mną - zerowe libido -
nick nieaktualnyMonia u Nas całkowicie jest odwrotnie, brak chęci brak przyjemności
Libido zerowe już bardzo długi długi czas ..
Przedszkolanko, dbaj o siebie bo przy tych ćwiczeniach zapomniałaś o najważniejszym, czyli o zdrowiu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:19
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Pisze do was ze szpitala... Doktor nie widzi pęcherzyka ciazowego ... podejrzenie poraz kolejny pozamacicznej .. Jestem załamana .. ( dlaczego mnie to spotyka .. Dlaczego akurat ja.. ;(;(Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna)