Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
LillaMy wrote:Czyli jeszcze nic nie jest przesądzone,
Pobrali Ci krew aby zbadać HCG ?Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
W takim razie może i tak jest. Mi się wydawało ze jutro, ale może na wizycie wieczornej będą juz miec wyniki to się zapytam.Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
hahahaha Aga czyli nie jestem sama
miałam spakowaną torbę i.... nie weszło wszystko i przepakowałam sie do większej, która teraz i tak jest mega napięta hahahaahah
ale wczoraj zakończyłam pakowanie ostatecznie stoi sobie i czekaprzedszkolanka:), LillaMy lubią tę wiadomość
-
Aguś Polcia wyglądała prześlicznie mała księżniczka
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Miśka905, zaskoczyłam w 9 cyklu Ovu a ogółem z mężem nigdy się nie zabezpieczaliśmy. Pozytywna beta wypadła w drugą rocznicę ślubu.
Nataszaaa, trzymam kciuki. Może tak jak dziewczyny piszą - jest za wcześnie na pęcherzyk i dopiero się ujawni. Ale dobrze, że lekarz chucha na zimne...
Cześć Lilla Cześć dziewczyny
U mnie bez zmian, dalej w dwupaku i kończymy właśnie 38 tydzień, nie obraziłabym się gdybym w tym tygodniu urodziła.
Pogoda pod psem a w planach sprzątanko bo obiad mam nawet zrobiony
Miłego dnia
Maniuś, LillaMy lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć
Zetko Ty jeszcze musisz się z którąś podzielić numerem telefonu ! bo skąd będziemy wiedziały, że to już ?!
W sumie Monia Ciebie to się chyba też tyczy ..
Ja mam dziś w planie zrobić swojski żurek śląski i poodkurzać
Natasza i jak po obchodzie ? wyniki znasz ?
Monia Gratuluję ostatniego miesiąca
Z. lubi tę wiadomość
-
U nas też pogoda byle jaka i zamula tylko...
Złota to ja już nic nie rozumiem..może napisz znowu do lekarza?
Dziewczyny, właśnie! jakiś kontakt czy coś by się przydał, bo będziemy jak na szpilkach siedzieć..
Monia gratuluję nowego miesiącaZ., XxMoniaXx lubią tę wiadomość