Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
LillaMy wrote:Monia ja mam wszystko poubierane, ale materacyk kołderka i podusia leżą w foli zapakowane
Moskitiera i ochraniacz się prostują
Potforku przed ciążą miałam trudności z zaśnięciem a teraz wszystko na raz
Burzy też się boję !
ps: jednak zakupiłam nową kosmetyczkę, w sumie to bardziej wygląda jak torba ale po porodzie przyda się na dłuższy wypad z Filipkiem
ja tego baldachimu nie mam bo mieszkamy w samych skosach i niestety ten dodatek musiałam odpuścić
Lily nie kuś bo dziś ubiore ale właśnie ... to byłby niezły pretekst - musi sie wyprostować materiałLillaMy lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ani nie mów ... ja z męzem mieszkamy na poddaszu z oknem dachowym w sypialni.. efekty mega .. tylko ja mega strach wrrrr nie cierpie burzy !!!!!
wystarczy , że pada w nocy a juz spać nie idzie bo deszcz stuka o szybeLillaMy lubi tę wiadomość
-
Madziulka super zaproszenia
Monia ubieraj jak masz ochotę co Ci zależy i tak już końcówka co innego jakbyś w 5 tc chciała ubieraćMadziulka lubi tę wiadomość
-
No bo ja dziwny przypadek jestem
mizzelka lubi tę wiadomość
-
LillaMy wrote:Zetko, Monia chciała bym być już na waszym miejscu a tu jeszcze trzeba się tyle kulać ..
I dobrze Trzeba się cieszyć każdą chwilą Ja jak marudzę za bardzo to sobie mówię, że potem będę za tym tęsknić i trzeba się cieszyć każdym dniem bo później będzie ciężej Trzeba będzie się takim maluszkiem opiekować, martwić jak nasze dziewczyny a to kolkami, a to wysypkami, a to wagą i tak do końca życia Tak jak nasi rodzice o nas
Monia, też mam łóżeczko ubrane już od jakiegoś czasu. Wyprane, wyprasowane, wyparzone. Wiadomo w domu się kurzy ale przecież nie zapuszczam aż tak chałupy aby mi sterty kurzu zalegały Dzieci przecież też nie można aż tak sterylnie wychowywać, nie dajmy się zwariować
Livia, z tego co pamiętam robiłaś botwinkę? Znalazłaś jakiś fajny przepis do polecenia? Bo chodzi za mną a kończy mi się szczawiowa i może taką botwinkę bym sobie walnęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:25
XxMoniaXx, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
to prawda. ja już tęsknię za kopniakami ale nie mówię to mojemu G bo dopiero by było szybka decyzja hahah
ja to tez jak jest burza to koniec... nie ma spania.. i się tule do męża
nawet jak mnie wkurzyl
ja to jakos w 38 tyg ubieralam albo w 37, juz nie pamiętam bo potem to sie toczyłam jak wałek od ciasta i nic mi sie nie chcialo konkretnie, jak mialam ten syndrom wicia gniazda to działałam
małą znów dostała prezenciki.. ale ona ma dobrze -
Madziulka wrote:No to mój był 26dni a teraz 30
a 2 fazę mialam zawsze 11-12
no ciekawe jak sie sytuacja rozwinie, pewnie 60dni pyknie..
bo jak na razie faza temp jestna podobnym poziomie i na 2 fazę się nie zapowiada.
a szyjki itp nie badam bo to i tak bez sensu. -
Madziulka wrote:Dziewczyny co kupujecie maluszkom na Dzien Dziecka