Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetko, dzięki za wiadomość.
Plamienie ustępuje. Brzuch nadal boli. Zastanawiam się, czy to jednak nie była jakaś dziwna @, bo na @ zawsze mnie wysypuje i mnie wysypało. Na brodzie i plecach.
Poczekam parę dni, zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
Edit: Zamówiłam przez neta w Top Secret baleriny i żakiet w kolorze czarnym, bo zrobiłam przegląd szafy i nie mam czarnych rzeczy. Nie lubię czarnego.
A mężnemu musimy kupić garnitur, bo kurde ma same jasne. On też nie lubi czarnych rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:21
-
zajechalam sie i chcialam napisać że dopiero przy becie ponad 2 tys musi być widać koniecznie pęcherzyk, jeśli nie to wtedy stwierdza sie pozamaciczną, wiem to bo niestety tez mialam podejrzenie przez płyn w zatoce douglasa.
ale jak się okazało to byl falszywy alarm
trzymam kciuki zeby to tez byl falszywy alarm -
dziś byłam u mamy i babcia oczywiście, że już jestem blisko , już na dniach buahahaahahahaha jak wytłumaczyć tym babciom, że jeszcze nie
tata o mało mnie dziś na porodówke chiał zawozić bo mała tak wyprawiała, że cały brzuch mi chodził i sie bał, że mnie rozerwie hahahahahahahLillaMy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Ale u mnie wczoraj burza była i przez nią się nie wyspałam
-
LillaMy wrote:Potforku ja się dziennie nie wysypiam
Zetko, Monia chciała bym być już na waszym miejscu a tu jeszcze trzeba się tyle kulać .. -
Monia ja mam wszystko poubierane, ale materacyk kołderka i podusia leżą w foli zapakowane
Moskitiera i ochraniacz się prostują
Potforku przed ciążą miałam trudności z zaśnięciem a teraz wszystko na raz
Burzy też się boję !
ps: jednak zakupiłam nową kosmetyczkę, w sumie to bardziej wygląda jak torba ale po porodzie przyda się na dłuższy wypad z FilipkiemXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Tylko Ty przez małe cudo a ja się boję burzy i nie mogę przy niej spać
wystarczy , że pada w nocy a juz spać nie idzie bo deszcz stuka o szybe