Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula piękne zaproszenia! a w ogóle zauważyłam że Marcelek zaraz 4 miesiące kończy
oj brzuchatki,ja wczoraj oglądałam nagrania jak mi brzuszek skakał tęskni się za tym
ja też burzy się boję!
a na dzień dziecka kupiłam Poli takiego gryzaka i grzechotkę w jednym
Mizzy ja jeszcze @ nie dostałam -
Cześć Babeczki
Jejku ale nadrabiania miałam U mnie ciągle coś się dzieje - zaliczenia do szkoły, nauka, co chwilę goście... Jutro wizyta na 10 u ginekologa, później znowu ktoś do nas przychodzi... Mam nadzieję, że po porodzie dadzą nam trochę odsapnąć Mi nadal ciężko, nogi mi cierpną w nocy no ale nie marudzimy - cieszymy się bo same tego chciałyśmy w końcu
Zamówiłam w końcu fotelik bo już za długo wpatrywałam się w kolory i już miałam dość Niania też kupiona więc oznajmiam - mam już wszystko! Łącznie z kapciami do szpitala i kroplami Sab Simplex Jestem gotowa
Zetko, botwinkę robiłam na oko bo żaden przepis jakoś mnie nie przekonał. Kostki rosołowe chyba 2 dałam, ziele angielskie, liście laurowe. Cztery buraczki pokroiłam, trochę liści botwinki, marchewkę i ziemniaczki pokrojone w kostkę. Zagęściłam mąką, dużo śmietany i koperku. Trochę cukru i kwasku cytrynowego, wegety do smaku i wpierdzieliłam chyba z 6 talerzy Zamroziłam sobie trochę na czarną godzinę
Buziaki Laski - będę zaglądać ale trochę mniej mnie może być bo serio zajęłam się tą sesją w szkole no i w środę mąż mi znowu wyjeżdża więc trzeba korzystaćZ., mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszku i to jaka reaktywacja od razu wątek na początku
-
Livia szaleństwo u Was,oby na porodòwce nikt Was nie odwiedzał
Co tam Grosiu?
Złota to dobrze że już nie plamisz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e730c748ac7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 09:15
Z., mizzelka, LillaMy, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Hejjjj Wam
Aga malutka rośnie jak na drożdżach ! mam te same półśpiochy w biedronki
Złota dobrze, że plamienia sie skończyło ale swoją drogą ciekawe czy to był skąpy okres czy plamienie .
ja też mam lenia miałam iść do fryzjera podciąć końcówki bo są w stanie opłakanym i nie chce mi sie
Miłego dnia
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
co Polcia ma półśpiochy to moja ma z tego pajacyk heheh
a co jej załóżyłaś pod spodem czy masz tylko półśpiochy i bluzseczke
u mnie tez wlasnie mala na macie jest i gada do wiewióry aguuu guu hej gee hee coraz to lepsze dzwieki maprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
wiecie czego szukam ? takich zabawko- maskotek - chodzi mi o taki kwiatek z pluszu co jego trzonek jest z drutu i można go wszędzie zaplątać .. jak nie potrzebowałam to były a teraz nie wiem gdzie tego szukać .. nie wiem czy czicie o co mi chodzi bo jak czytam ten swój opis to sama siebie nie rozumiem
LillaMy lubi tę wiadomość