Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Ja nie wiem, ta ciąża moja jakaś dziwna jest - za spokojna Z Majką to bujałam się po szpitalach, problemy z ciśnieniem miałam a teraz wszystko takie... normalne
Aga, dorasta Ci córa. Poczekaj, jeszcze chwila i będzie jak moja pannica A Majka 28 maja ma urodziny 12!!!
O nie nie nie,nie wybiegajmy sto lat do przodu -
LillaMy wrote:Przedszkolanko, żeby znowu mieć malutkie maleństwo to musisz postarać się o drugą istotkę
Mój leń już w połowie sobie poszedł ogarnęłam kuchnię i pranie na tarasie
A tak w ogóle to Dzień dobry -
Lilla ja nic nie brałam bo nie było potrzeby,dziecko miało ciuchy szpitalne i owiniete było tez w szpitalny rozek.
Wróciłam ze spaceru,połaziłam z 1,5godz i nie mam juz sil tak noga boli.Zapisałam sie do fryzjera na czesanko,jeszcze tylko do kosmetyczki i solarium.Wszystko mam pod nosem na osiedlu a jakos ciagle mi nie po drodzeLillaMy lubi tę wiadomość
-
Bry,
A ja niestety muszę brać. Na liście do szpitala mam zapisane i kocyk i ręcznik. A dodatkowo biorę rożek tak sama z siebie. Ciuszki też muszę mieć swoje dla dziecka. Wolałabym chyba jakby szpital wszystko zapewniał bo tak to trzeba całą torbę wielką brać. I na co te podatki płacimy?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017