Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi dla porównania:
Same body lustrzanki (dokładnie takie jak ja mam):
http://allegro.pl/nikon-d3200-body-nowe-sklep-gwarancja-24mc-i5345464745.html
A tutaj cały zestaw, przyzwoity:
http://allegro.pl/nikon-d3200-18-105-vr-zestaw-2xl-wa-wa-gw-f-vat-i5351585427.html
Ale serio, jak nie masz zamiaru bawić się fotografią, przysłonami, czasami, światłem i obróbką zdjęć to nie wykorzystasz wielu fajnych funkcji, które ma lustrzanka i lepiej taniej kupić dobrej jakości kompakcikmizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Mizzi to nie jest lustrzanka - sprzedający szuka jeleni chyba... To jest aparat kompaktowy, niestety lustrzanki nie kupisz poniżej 1 000 - chyba, że gdzieś używaną dorwiesz okazyjnie. Taka prawda, że ja sam obiektyw do swojej lustrzanki kupuję za 1 600... albo i więcej. Ale potrzebujesz akurat lustrzankę? Są przyzwoite kompakty a jeśli masz kupić lustrzankę i strzelać zdjęcia na ustawieniach "auto" to szkoda kasy wg mnie
A tak w ogóle to CZEŚĆ Rano wstałam i byłam z Majką u fryzjera, przy okazji pstrykałam fotki na zaliczenie z fotografii dokumentalnej i dla dziewczyn w salonie (będą na stronce ich w internecie), później byłam z Remem w szpitalu obejrzeć porodówkę. Wygląda przyzwoicie, położne miłe i konkretne, pokazałam swój plan porodu - większość jest do zrealizowania. Właściwie nie ma tylko kibla i prysznica w salach porodowych, reszta git Po porodzie na oddział i tam odwiedzin nie ma - trzeba wyjść do pokoiku odwiedzin z dzieckiem to w sumie nawet fajnie a poza tym to tylko 2 dni i do domu. Mój mąż biedny wystraszony!!! Mówi, że boi się bo nie wie jak ma się zachowywać A ja zamiast się bać to doczekać się nie mogę, nakręcona jestem pozytywnie na ten poród a pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
Zaraz biorę się za prasowanie ubranek Tomaszka, wczoraj kupiłam jeszcze w tesco dwie pary spodenek i kurteczkę na jesień - przecena na ciuszki 30% na wszystko i nie mogłam się powstrzymać Mój mąż zaraz z bratem idzie na piwo więc mam wolną chatę
Moja teściowa zrezygnowała z sanatorium od 26 czerwca bo powiedziała "że córka rodzi" i trochę mnie tym przeraziła.... Ona chyba nie myśli, że będzie ze mną w szpitalu czy coś??? Powiedziałam Remowi o tym i powiedział, że jej wytłumaczy wszystko, że pierwsze odwiedziny dopiero po 2 tygodniach w domu, żadnego szpitala i takich tam... Ufff bo w sumie nie chciałabym, żeby się obraziła
Madziulka, Marcel boski! Przystojniacha jak nic
no lepiej niech Rem wyjaśni sytuacje żeby było jasno
i takiej opinii potrzebowałam! dziękuję ci bardzo kochana :*
no wlasnie ja w bajery nie bd sie bawić i tez mnie zdziwiła cena.. a szukałam w opcjach lustrzanki i to wyskoczyło
to bym w bambocha sie zrobiła...
to tak jak ja pójdę do pepco.. bylam osttanio to juz legginsów takich jej nakupowałam a ona rośnie i rośnie
-
livia30 wrote:Mizzi dla porównania:
Same body lustrzanki (dokładnie takie jak ja mam):
http://allegro.pl/nikon-d3200-body-nowe-sklep-gwarancja-24mc-i5345464745.html
A tutaj cały zestaw, przyzwoity:
http://allegro.pl/nikon-d3200-18-105-vr-zestaw-2xl-wa-wa-gw-f-vat-i5351585427.html
Ale serio, jak nie masz zamiaru bawić się fotografią, przysłonami, czasami, światłem i obróbką zdjęć to nie wykorzystasz wielu fajnych funkcji, które ma lustrzanka i lepiej taniej kupić dobrej jakości kompakcik
to poszukam w tych normalnych.. tylko tam tez sie nie znam, ughh.
ale jak cos mi sie rzuci w oczy to ocenisz? wolę się dopytac przed zakupem na co zwrocic uwagę.. -
mizzelka wrote:oo faken szit. za drogi interes dla mnie, mąż by mnie z domu wygonił
to poszukam w tych normalnych.. tylko tam tez sie nie znam, ughh.
ale jak cos mi sie rzuci w oczy to ocenisz? wolę się dopytac przed zakupem na co zwrocic uwagę..
Jak tylko będę potrafiła to pomogęmizzelka lubi tę wiadomość
-
Złota też bym chciała obejrzeć ale mój mi nie da
-
Livia dobra teściowa
my od rana dzisiaj mieliśmy sprzątanie, później na dworze z Polą a popołudniu do teściów na dzień matki i urodziny teścia. Pola była grzeczna, teściowa w porządku, jestem zadowolona i mega zmęczona. Miałam dzisiaj odpuścić ćwiczenia ale nie potrafiłam i na dworze ćwiczyłam
uciekam do małej, jutro wybory!
dobranoc :* -
Złota to dobre wieści w sumie
Aga, powiem Ci coś lepszego Ubawiłam się bardzo. Mój mąż poszedł ze swoim bratem na piwo (przyleciał z Londynu i u teściowej śpi). Siedzę sobie w domku i nic nie wypisuje kiedy wróci ani nic w tym stylu aż tu nagle dzwoni mój mąż i mówi, że niedługo wraca bo mama już do nich dzwoniła i kazała im kończyć i jego bratu najpóźniej o 22 być w domu! Myślałam, że padnę!!! Facet 38 lat i mamusia mu o 22 do domu karze wracać Jak mieszkała z nami w wakacje ostatnie to było to samo jak R. wychodził z kumplem - wydzwaniała do niego i kazała mu wracać bo już późno...LillaMy, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Cześć!
Dziś nie nadrobię Was, dotałam @. Jedyny plus to taki, że przyszła @ sama i w terminie. cykl książkowy 28 dni.
Ide oglądać Eurowizję. papapa!
super!! może w końcu wraca do normy..
też zerkam,ale padne zaraz pewnie;p -
Dzień Dobryyy !!!
Livia że co ? padłam hahahahahahahahahahaahahahahahhaahahahah teściówka the best masakra
wczoraj zakupki spożywcze z męzem robiłami mnie w szyjce kłuło i cały wieczór też
aż niemożliwe, że mnie też tam zakłułoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:26
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ..
Livka teściowa bardzo udana poplułam sobie wyświetlacz z laptopa
Siedziałam jak głupia do 1:30 i oglądałam Eurowizje i nie wiem czego się spodziewałam
Dobrze, że chociaż 10 punktów Polska miała bo wstyd było by zakończyć ze stanem zerowym
Dziś spojenie Mnie boli, pogoda nadal do Dupy już Mnie Ona irytuje bo czuję się w tym domu jak w klatce ..
Na spacerki za zimno aby iść, bądź pada deszcz ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Witam się w ten szary, ponury dzień
Livia, Ty to masz tam wesoło u siebie z tą teściową Ale patrz jaki ona sobie musiała autorytet wyrobić u synów, że tacy posłuszni
Mówi się, że trzeba patrzeć jak syn traktuje swoją matkę bo wtedy i Ciebie będzie szanował, także dobrze trafiłaś
Ja w zeszłym roku kupiłam lustrzankę i w większości używana jest w trybie auto właśnie. Czasem się pobawię zmianą tych opcji ale bez szału bo się nie znam. Zakup był wymysłem mojego męża a że była nadwyżka w budżecie to dałam się namówić. Ogólnie nie mam za bardzo co fotografować ale może teraz jak się Młody urodzi to się zainteresuje nią bardziej
Miłej niedzieli i żeby trochę słonka wyszło!
LillaMy, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
dzień dobry
Monia czyli w końcu coś się dzieje? ja ze skurczami dwa dni chodziłam i mi nie przeszkadzały aż tak
Lily haha, ja zasnęłam, wstałam i były punkty przyznawane,zobaczyłam,że polska miała 7 i poszłam spać porażka-jak zwykle
a na spacer ja chodziłam przy -10 w ciąży, więc nie ma wymówki
mam dziwne wrażenie,że Zetka rodzi,albo zaraz urodzi! ! Zetko jak sytuacja?Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
mam dziwne wrażenie,że Zetka rodzi,albo zaraz urodzi! ! Zetko jak sytuacja?
Kochana, sytuacja beznadziejna Przez trzy dni miałam przepowiadacze wieczorem nieregularne a wczoraj cisza Seksy też nie pomogły więc nie zapowiada się na szybkie rozwiązanie. Chyba, że mnie moje kochane dziecko z zaskoczenia weźmie a wcale bym się nie obraziła. Trochę mnie kręgosłup boli drugi dzień ale może jakoś źle spałam. Chyba raczej to nie toprzedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017