Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękujemy
no biedronki są z allegro od jarzyny
Mizzy tylko to ma co na zdjęciu
a moja cwaniara mnie dzisiaj zaskakuje od rana najpierw gadała, później zabierała mi zabawki -nowa umiejętność, a teraz na macie nauczyła się włączać muzykę i ja ją do spania a ta sobie puszcza taki skok nagle ma na 3 miesiąceXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wiecie czego szukam ? takich zabawko- maskotek - chodzi mi o taki kwiatek z pluszu co jego trzonek jest z drutu i można go wszędzie zaplątać .. jak nie potrzebowałam to były a teraz nie wiem gdzie tego szukać .. nie wiem czy czicie o co mi chodzi bo jak czytam ten swój opis to sama siebie nie rozumiem
Poszukaj w takim sklepie "wszystko za 5zł"XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wiecie czego szukam ? takich zabawko- maskotek - chodzi mi o taki kwiatek z pluszu co jego trzonek jest z drutu i można go wszędzie zaplątać .. jak nie potrzebowałam to były a teraz nie wiem gdzie tego szukać .. nie wiem czy czicie o co mi chodzi bo jak czytam ten swój opis to sama siebie nie rozumiem
Proszę
http://allegro.pl/pluszowy-kwiatek-xxl-i5306337843.html
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Mój synuś waży 2 200 g Dzisiaj siusiaka nie pokazywał - pleckami się wypiął a na dupce miał rączkę Wszystko dobrze, przepływy w porządku, serduszko bije jak dzwon, nerki pięknie pracują. Następna wizyta 15.06. i kolejna 6.07. a co później - okaże się
Zdjęć nie mam ładnych bo Tomek już za duży i właściwie nawet ja nic nie widziałam już na tym usg poza żeberkami i nogami, długimi nogami
XxMoniaXx, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Oczywiście, że z mężem. On zawsze jak jest to jeździ ze mną. Następna wizyta go ominie bo wraca 24 czerwca ale później już będzie znowu Od 18 czerwca mamy pozwolenie od lekarki to "zwiększone" baraszkowanie, mycie okien i takie tam - po 18 czerwca Tomek może już się spokojnie rodzić więc jak mąż wróci a będę w stanie jeszcze się ruszać to działamy A może akurat się uda
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem, ta ciąża moja jakaś dziwna jest - za spokojna Z Majką to bujałam się po szpitalach, problemy z ciśnieniem miałam a teraz wszystko takie... normalne
Aga, dorasta Ci córa. Poczekaj, jeszcze chwila i będzie jak moja pannica A Majka 28 maja ma urodziny 12!!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:już po 18 może?? to już niedługo :o
No tak powiedziała, że 4 tyg przed terminem to już jest oki ale nie chce mi się wierzyć, że tak szybko wyskoczy Moim marzeniem jest 6 lipca - może się zlituje nad matkąprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
4 tyg przed terminem czyli moja już za 5 dni by wychodziło jakby brać słowa Twojej gin pod uwagę
tylko, że ona ma to gdzieś
teraz właśnie pokazała swoje niezadowolenie ewentualnym wychodzeniem wciskając mi nogę w żebroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:55