Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Bisca - gdzei we Francji mieszkacie? Bylam dwa razy. Dwa razy w Paryzu, w jakims zamku nad Loara i na polnocy (Brest, Reims, St.Miachel itD)
Moj tato jest taki ze nie kapuje pewnych spraw, ze ludzie chca miec swoja prywatnosc. Jest jaki jest i wszystko co robi robi z mysla o swoich dzieciach i nigdy nei ma niczego zlego na mysli.
Ostatnio jak bylismy u mnie na weekend to wpadl z samego rana do pokoju (nie wiem czy pukal a jesli to raz i ciach za klamke) zeby nam tecze pokazac. Masakra! Mi sie z tego strasznie chce smiac chociaz mozna by sie wkurzyc;)
-
livia30 wrote:Widziałam, że już kilka razy "dobranoc" padło. Też niedługo będę się zbierać ale, że uzalezniona od was jestem to zaglądam jeszcze
-
BISCA wrote:Czesc dziewczyny, podczytuje Was od kilku dni i chetnie dolacze do Waszego grona jesli mnie przyjmiecie....
Wczesniej bylam n'a innym watku (pazdzierikowe mamusie) niestety moja ciaza byla pozamaciczna wiec trzeba wszystko od nowa
Landrynka, wiem coczujesz. Moja ciaza byla "zywa w momencie operacji w 7 tygodniu. Ciezko sie z tym pogodzic po euforii "dobrej nowiny" minely 2 tygodnie i jestem stanowczo zdecydowana n'a nowa ciaza jak najszybciej
TrzyMam kciuki za te ktore czekaja na testowanie
ale zaczynam starania jak tylko owu się pojawi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Another wrote:Landryneczko, tulę do serducha
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że jestem pewna na 99%, że NFZ nie refunduje Bety. Nawet gin mający umowę z NFZ nie jest w stanie wystawić na nie skierowania refundowanego.mam nawet gdzieś wynik
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150