Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nastawiam budzik ale często budzę się wcześniej bo i się sikać chce
i tak leżę i czekam chwilę żeby nie wstawać
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja nastawiam budzik ale często budzę się wcześniej bo i się sikać chce
i tak leżę i czekam chwilę żeby nie wstawać
Ale wytrzymuję do mierzenia
-
przedszkolanka:) wrote:a mąż spać poszedł, jego pora
jak zacznę praktyki we wtorek to tez będę z nim chodzić
-
A ja nastawiam budzik, wkładam termometr w buźkę i zasypiam na pół godziny, hah
Kiedyś mama chciała mnie obudzić i zamiast to zrobić to zaczęła się śmiać, jak mnie zobaczyła
Malinowa Panienka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja tak śpię i nie śpię, czuwam, Malinowa
Mel, a mi się wydaje, że te wszystkie poradniki są pisane dla osób, które książkowo chodzą spać najpóźniej o 22 i wstaję koło tej 6. Jak ktoś, kto pracuje nocami mógłby mierzyć tempkę do 7.30, jeśli należy ją mierzyć po 3 godzinach snu. Z resztą, dla organizmu zegarkiem jest tryb życia, a nie miejsce słońca na niebieTak mi się przynajmniej wydaje.
-
Melula wrote:podobno tempkę mierzy się do 7.30 najpóźniej...
ostatnio dostałam książkę - poradnik od koleżanki o NPR i tam tak było napisane... -
Dobra, moje miłe panie. Jutro rano trzeba stoczyć heroiczną walkę ducha z materią, a potem iść do lekarza po skierowania.
Gdzieś tam widziałam, że ktoś napisał, że bety nie refundują, a mi się coś kojarzy, że mi nieodpłatnie robili betę przed łyżeczkowaniem, także spróbuję i to skierowanie jutro wywalczyć. Poza tym TSH, morfologia z żelazem i może jeszcze coś. Myślicie, że jutrzejsza betka byłaby już w miarę wiarygodna? Nie wiem czy nie zrobić jej już za jednym wkłuciem...
I ja lecę, wpadnę do Was jutro ;**
Śpijcie dobrze ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 23:12