Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:myślę nad tą moja betą,że jakiś fałszywy alarm a podniosło się przez chorobę;/
kobieto nie nakręcaj się!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
czyli 3800??zrób ją po 48h i zobacz czy przyrasta. moim zdaniem jest ok ale na młodszą trochę ciążę. poza tym u każdego inaczej się rozwija. Spokojnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
to musisz czekać na betę następną - podwoi się albo wzrośnie min. 66% po 48h to znaczy, że ok jest
ale czasem ciąża jest młodsza i wtedy trzeba czekać. Lekarz nic Ci nie powie raczej teraz - najwyżej puste jajo zobaczysz.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:robię w czwartek, 3 dni później.. nie wiem jak to ona, napisali mi,że 3,80 a od 5 jest ciąża,ale gdzieś czytałam że już od 2,7 a tu Sandra miała o,o(..) i miała więc się nie znam
Sandra where are you??
Kochana mną się nie sugeruj bo ja to wgl masakra
I observe you -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:hej Bisca - gdzei we Francji mieszkacie? Bylam dwa razy. Dwa razy w Paryzu, w jakims zamku nad Loara i na polnocy (Brest, Reims, St.Miachel itD)
Moj tato jest taki ze nie kapuje pewnych spraw, ze ludzie chca miec swoja prywatnosc. Jest jaki jest i wszystko co robi robi z mysla o swoich dzieciach i nigdy nei ma niczego zlego na mysli.
Ostatnio jak bylismy u mnie na weekend to wpadl z samego rana do pokoju (nie wiem czy pukal a jesli to raz i ciach za klamke) zeby nam tecze pokazac . Masakra! Mi sie z tego strasznie chce smiac chociaz mozna by sie wkurzyc;)
U nas nie ma problemu z rodzina, ktora by n'as "nachodzila" bo ja tu nie mam nikogo, moj kochany jest jedynakiem, jego mama mieszka 150 km od nas a z jego tata widzimy sie raz na miesiac n'a niedzielnym obiedzie .... Ale powiem wam , ze marzy mi sie zeby moja siostra mieszkala w poblizu i zeby codziennie przychodzila n'a pogaduszki ....
Milego dnia babeczki -
Swan wrote:Dziewczynki ktora mi powie czy we wczesnej ciazy moze pobolewac kosc ogonowa. Promieniuje mi na posladek i lewa noge. Czyzby to te wiezadla ktore sie luzuja?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kurczę to nie wiem wydaje mi się, że wcześnie na takie ciągnięcie ale wiesz, że każda z nas jest inna
a jak było w poprzedniej ciąży?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150