Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
zrób dla własnej pewności - a może masz jakieś zapalenie?
Swan a kiedy straciłaś dzidzię? i jak szybko jesteś znów w ciąży? Jeżeli nie chcesz o tym mówić to zrozumiem oczywiście.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
BISCA wrote:KotkaPsotka, mieszkam w okolicach Lyon, w bardzo malowniczym malenkim miasteczku z domami z zoltego kamienia
U nas nie ma problemu z rodzina, ktora by n'as "nachodzila" bo ja tu nie mam nikogo, moj kochany jest jedynakiem, jego mama mieszka 150 km od nas a z jego tata widzimy sie raz na miesiac n'a niedzielnym obiedzie .... Ale powiem wam , ze marzy mi sie zeby moja siostra mieszkala w poblizu i zeby codziennie przychodzila n'a pogaduszki ....
Milego dnia babeczki
Oh uwielbiam takie male miescinki . Tzn, nie wiem jak by to bylo mieszkac w takiej. Mi tez troche brakuje wpadania na kawke, ale do domu nei mam bardzo daleko (280km;). Rozumiem ze twoj maz jest francuzem?
Dzien dobry tak pozatym:) -
Poronilam 23 lutego br czyli zaszlam 3 tyg po poronieniu. Lekarz mowil ze ciaza biochemiczna i moge od razu sie starac. Ale teraz nie boli nic tylko czuje rozciaganie w brzuszku. Pewnie rzeczywiscie wiezadla puszczaja i stad to pobolewanie. Ale czekam juz przed gabinetem na hcg. Robie ostatnie a potem juz czekam na wizyte.
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Oh uwielbiam takie male miescinki . Tzn, nie wiem jak by to bylo mieszkac w takiej. Mi tez troche brakuje wpadania na kawke, ale do domu nei mam bardzo daleko (280km;). Rozumiem ze twoj maz jest francuzem?
Dzien dobry tak pozatym:)
Tak, jestem z zabojadem hihi i nie zamienie za nic ! -
Rudasku nie smutaj!
Potforku super:)
moja też się trzyma, oby jutro nie spadła jak poprzednio..
Kotka psotka robiłam 25 (do mojego 3,80 to za dużo ) i negatyw ale daleko w tle jakby się coś odbijało,ale to moje zwidy , bo jak zaraz zobaczę to nic nie ma ale jutro beta i czekam na piątek i wyniki... -
przedszkolanka:) wrote:Rudasku nie smutaj!
Potforku super:)
moja też się trzyma, oby jutro nie spadła jak poprzednio..
Kotka psotka robiłam 25 (do mojego 3,80 to za dużo ) i negatyw ale daleko w tle jakby się coś odbijało,ale to moje zwidy , bo jak zaraz zobaczę to nic nie ma ale jutro beta i czekam na piątek i wyniki... -
Swan wrote:Poronilam 23 lutego br czyli zaszlam 3 tyg po poronieniu. Lekarz mowil ze ciaza biochemiczna i moge od razu sie starac. Ale teraz nie boli nic tylko czuje rozciaganie w brzuszku. Pewnie rzeczywiscie wiezadla puszczaja i stad to pobolewanie. Ale czekam juz przed gabinetem na hcg. Robie ostatnie a potem juz czekam na wizyte.
[*] dla Twojego AniołkaSwan lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
niecierpliwa21 wrote:Przedszkolanko czekaj spokojnie za 2 dni będziesz miała czarno na białym warto kasę tracić ?
Zamiast płacić za betę kupisz skarpetki maluszkowi