Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Swan wrote:Malinowa Panienka, to milo ze moglam kogos pocieszy choc troszke. Na ovu fajnie sie rozmawia, kazdy doradzi, pocieszy. Na belly jest okropnie, dziewczyny sie zachowuja jakby zjadly wszystkie rozumy, o nic nie mozna zapytac. Nie wchodze tam wiecej juz... Malinowa Panienko a powiedz jaka jest teraz u Ciebie sytuacja?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dzień dobry, Robaczki. Kupiłam teścior i nie wiem czy wytrzymam do 30, czy zrobię jutro
Byłam dzisiaj u rodzinnego o 9.00 i pani w rejestracji mi powiedziała, że o tej porze, to już tylko pilne, także nic nie załatwiłam ;/
Jak tam się dzisiaj czujecie? :*
Mnie dzisiaj od rana tak boli głowa, że się ruszyć nie mogę. W aptece pani dała mi paracetamol, bo mniej szkodzi ciąży niż ibuprofen. Moje dolegliwości nie ustąpiły, wręcz się wszystko nasiliło, a tempka spadła, więc myślę, że ten test, to tylko formalność... -
Cześć Anhe
ja zaczłam pracę pisać i automatycznie już zmęczona i spiąca jestem ;p
masz dopiero 9dpo prawdopodobnie, więc i tak za szybko, ja dzisiaj 12 dpo i test 25 nic
Kto wie co to jest etyka ideologiczna? Bo wujek google wymięka;/Anhe lubi tę wiadomość
-
Potforzasta otoz to. Ja mam dwoch synow i nie chodze jak indyczka co nie wolno o nic spytac. Nie lubie takich ludzi, Wy jestescie suuuper
. I ani sie wazcie gdzies stad isc!
Malinowa Panienko u mnie tez bylo zupelne oczyszczenie. Wogole nie spodziewalam sie owulacji bo.zawsze 13 dnia a tym razem 19. A ciazy tym bardziej nie spodziewalam sie bo wspolzylam jeden raz 6 dni przed owu...
Oby bylo dobrze, czekam na wynik bety ale chyba jeszcze to potrwa..m
-
Przedszkolanko, ja też mam 25, podobno nic czulszego w aptece nie mieli... Niby napisane jest, że wykrywa już 6-dniową ciążę, pewnie licząc od zagnieżdżenia.
Właśnie sobie przypomniałam, że jestem umówiona w sobotę na piwo między wykładami,to jednak zrobię test jutro, a w czwartek beta - co by mieć pewność.
Aguś, łączę się w bólu, też się biorę za referat, do tego strasznie nudny, bo o edukacji ludzi starszych. -
nick nieaktualny
-
Swan, skoro 6 dni przed owu, to tym razem powinna być dziewuszka, według internetowych plotek
Ja też teraz brałam wiesiołka, już drugi miesiąc. Do tego magnez z wit.B6, Castagnus, zestaw witamin z kwasem foliowym i żel Conceive Plus. Jak to nie pomoże, to ja już nie mam na siebie pomysłu
A mnie kusi ten test i żałuję, że nie kupiłam dwóch. Przeczytałam instrukcję i ktoś mądry tam napisał, że jeśli minął dzień spodziewanej miesiączki, to można zrobić test w ciągu dnia, niekoniecznie rano - dziękuję autorowi za dostarczenie mi wrażeń walki z samą sobąhaha
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Taka mam nadzieje bo moj starszy synek czeka na dzidziusia... Wiecie co ja Wam powiem ze teraz zaszlam na wiesiolku, magnezie i witaminach B. Chyba jednak one cos tam dzialaja.
może też będę brała?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Anhe, beta też w ciągu 72 h urosła ponad 700% więc może to właśnie dziewczyneczka. Oj fajnie by było. Ja stosowałam ten sam zestaw w cyklu w którym poroniłam i wtedy się upewniłam że jednak jest ok i trzeba dalej działać. Tym razem bez castagnusa i żelu bo wiesiołek cuda zdziałał
. Ja test kupowałam nord test, bo są u nas po 2.5 i baaaaardzo czułe. W 8 dpo był już pozytyw. Ale pink strumieniowy też jest czuły. Testuj testuj bo mnie ciekawość zżera ;-p
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość