Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi wysypka od alergii
Moj też gada jak najęty dziś cały dzien..tylko 2 drzemki po 15 min i non stop nawija:)
już nic nie ma, mial lekki katarek ale kupilam odciagacz do odkuracza, odciagnelam 2 razy i juz dzis czysto -
mizzelka wrote:Madzia a widziałaś mydełka? Ale bajera hahah
http://allegro.pl/mydelko-komunia-podziekowanie-gosci-aniolki-i5361326358.html
Dac takie gością i pomyslą ze cos z nimi nie tak i musza sie myc
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hej Wam
Wszystkim Mamom udanego Dnia Matki
dziś noc przespana średnio, nad ranem taki ból żeber , że masakra
bolało dosłownie tak, że stękałam jak babcia .. ani leżeć ani siedzieć nicccc
ja nie wiem co ta moja córa tak lubi to żebro prawe
miłego ,u mnie mega deszczowego dniaaaprzedszkolanka:), Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
simon86 wrote:Wszystkim forumowym Mamom szczęśliwego Dnia Matki!!!!! i wszystkim przyszłym Mamom także ja dzisiaj w planach mam mycie okien chociaż w taki pochmurny dzień może to wyglądać trochę dziwnie
Ja wczoraj umylam dwa okna, kabine prysznicowa, wysprzatalam cala lazienke i wszystkie lustra w domu i nic nie pomogło. Dziś leżę z książką.
A i chyba któraś pisała o pilce - nic nie daje a siedzę codziennie. Moze twardy egzemplarz ze mnie.
Najlepszego dla wszystkich Mam!
I ogólnie udanego dniaManiuś, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć laski!
U mnie zimno i pochmurno, chyba zaczyna padać
Do tego bolą mnie plecy, brzuch, jajniki, pachiny i cholera wie co jeszcze;/ Chyba muszę iść do gina, jam mi nie przejdzie:(
Edit: Miska, ja tam nic nie widzę. ale niech się ktoś jeszcze wypowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:05
-
miśka905 wrote:Cześć dziewczyny ! Możecie mi pomóc ? Co myślicie o tym ? Bo albo sobie wmawiam, albo jest cień nadziei
http://i60.tinypic.com/ejezr8.jpg
Cześć, delikatny cień jest ale żebyś się nie katowała to po prostu przejdź się dziś jeszcze na betę wtedy będziesz miała 100% pewność a i być może prezent na Dzień Matkimiśka905 lubi tę wiadomość
-
miśka905 wrote:No najlepsza by była beta ale do 10 robią i na czczo. Hmm.. jutro jak zrobie jeszcze test to już powinna być bardziej wyraźna jeśli się udało tak ? czy to tak nie wzrasta szybko? To jest 10 dpo
Nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał
Jest to zwykłe badanie krwi na którym nie trzeba być na czczo i powinni Ci zrobić nawet o godzinie 17 !
Madziulka lubi tę wiadomość
-
cześć
Mamusie miłego dnia matki !
brzuchatki Wy już za rok będziecie oficjalnie obchodzić,ale już macie w brzuszkach swoje skarby
a staraczki byście ten dzień również za rok mogły obchodzić
Zetko, co tam okna, piłka i sprzątanie...u mnie też nic z tych rzeczy nie pomogło...
miśka uciekaj na bete a może będziesz miała najpiękniejszy prezent
u nas pogoda się zepsuła...po 12 ma być pielęgniarka z przychodni:O nie wiem po coManiuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Do bety nie trzeba być na czczo - to że coś zjesz nie oznacza, że nagle przestaniesz być w ciąży jeśli w niej jesteś
Zaliczyłam wczoraj dwa egzaminy! Dzisiaj mam praktyczny w studio i siedzę nad notatkami - czarno to widzę A po południu przyjeżdża do nas koleżanka pstryknać nam kilka ciążowych zdjęć. Nawet Majka z okazji Dnia Matki się zgodziła pozować
A jutro o 5 rano mój mąż wyjeżdża do pracy... Jakoś ciężko nam tym razem. Ja staram się nie okazywać ale aż mnie skręca a on widzę, że też się męczy Ale sobie specjalistę wybrałam no!
No i oczywiście wszystkiego dobrego mamusie w ten szczególny dzień Ja od córki dostałam już dwie własnoręcznie zrobione bransoletki a od Tomusia całą serię kopniakówWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:33
LillaMy, Z., Maniuś, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość