Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moka ja kupiłam Linomag zielony - wg mnie najlepszy, w ogóle wszystko prawie z Linomagu kupiłam
Mizzi, jak jak Złota, ten za 399zł jest oki. Nie wyszukuj tylko kupuj bo w końcu nie zdążysz
A ja zaliczyłam dziś egzamin praktyczny w studiu! jupi... idzie do przodu wszystko
Po egzaminie była u mnie koleżanka i narobiła multum fotek moich, sporo z moim mężem. Teraz czekam aż je obrobi i będę się chwalić
50 dni do porodu mi zostało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:04
Z., Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Monia nie ma co się spinać i ciągle myśleć o tym kiedy dziecko się urodzi bo stres wcale nam nie pomaga Wyjdzie jak będzie gotowe a Tobie szybciej czas minie jak nie będziesz ciągle się nad tym zastanawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:32
-
livia30 wrote:
miśka niestety jest to beta negatywna...
Livka ale to jest dopiero 10dpo jak dobrze czytałam ..
Więc może to być bardzo wczesna ciąża która może się rozwinąć a beta wzrosnąć ..
Oczywiście nie chcę robić nadziei, w piątek bym powtórzyła betę ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:26
-
Helloo dziewczyny; ) dawno , dawno temu jak powstawał wątek udzielałam się conieco...pamiętam was po Waszych nickach. ...zawitalam teraz po wielu miesiącach i co widzę. ..końcówki ciąż; ) rewelacja dziewczyny strasznie się cieszę powodzenia
XxMoniaXx, przedszkolanka:), LillaMy, livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Żelazo w drażetkach brałam Ascofer 3x1 i hemoglobina podskoczyła mi z 11 na 11,7 w miesiąc. Teraz już odstawiłam bo żołądek mnie bolał.
Może być bardzo, bardzo wczesna ciąża a może tez być taki wynik bo beta robiona w innym laboratorium. Oczywiście dobrze życzę i powtórzyłabym betę za 2 dni
-
przyszła mama 2 wrote:Helloo dziewczyny; ) dawno , dawno temu jak powstawał wątek udzielałam się conieco...pamiętam was po Waszych nickach. ...zawitalam teraz po wielu miesiącach i co widzę. ..końcówki ciąż; ) rewelacja dziewczyny strasznie się cieszę powodzenia
Cześć
a Tobie jak idą starania ?