Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ja będę brała witaminy bo one są tez polecane przy karmieniu piersią więc żeby szybciej wrócić do formy będę je łykać jakiś miesiąc po porodzie jeszcze. A co do tsh to endokrynolog mi mówił (i moja ginekolog też), że od razu po porodzie mam zejść z dawki 75 na 50 i po 6 tygodniach zrobić badania i przyjść do niego do kontroli bo wtedy tsh wariuje
-
Cześć Dziewczyny ,
Dzisiejsza noc pobiła wszystkie przez 8m-cy, spałam może z godzinkę ..
Nie potrafiłam znaleźć sobie miejsca w łóżku, co chwilę chciało mi się pić jak bym miała mega kaca, a żeby było mało Filipowi pory dnia się pomyliły bo od 23:30 do 4:30 nie dawał Mi spokoju a o 5 trzeba było wstawać aby zawieść M. do pracy ..
Obawiam się, że dziś będę kąsaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:48
-
Cześć Wita się z wami ponownie słomiana wdowa Mąż w samolocie i ja jakaś rozbita, pierwszy dzień zawsze taki ale co zrobić - rozruszam się Po południu jadę z Majką zamówić jej tort na urodziny, zakupy i jakoś będzie lecieć...
Ja ostatnio sypiam w miarę już, na siku wstaję z dwa razy, Tomuś zaczyna kopać dopiero jak się obudzę, w nocy raczej mnie nie budzi. Denerwuje mnie drętwienie nóg trochę i skurcze w łydkach ale już się przyzwyczaiłam w sumie - jeszcze trochę wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:29
-
LillaMy wrote:Livka ale to jest dopiero 10dpo jak dobrze czytałam ..
Więc może to być bardzo wczesna ciąża która może się rozwinąć a beta wzrosnąć ..
Oczywiście nie chcę robić nadziei, w piątek bym powtórzyła betę ..
A czy to wogole możliwe żeby aż tak owulka mi się przesunęła. Miałam co prawda dużo stresu w tym cyklu ale aż po miesiącu od ostatniej @ ?
Wypadła mi owulka na dzien 16,17,18 w tych dniach na pewno była owulacja (bynajmniej wszystko na nią wskazywało). I zawsze mialam wynik bety 0,100, a teraz zaskoczyl mnie ten słabiutki co prawda ale jednak wzrost ... @ dalej nie mam juz chyba wolę ją niż jak znowu się coś popieprzyło Wychodzi na to, że za wcześnie beta zrobiona ? mogło dojść do zapłodnienia np. 18go. czyli jednak nie całe 10dpo -
Hej dziewczyny..
Ja tez się słabo wysypiam.. Juz nawet spanie na boku zbytnio nic nie pomaga..
Kochane jak to jest z ruchami maleństwa? Bo jeszcze te np. 2 tyg temu syn mi tajfun robił w brzuchu a teraz to wszystko się jakos uspokoiło. Rusza się, oczywiście czasami gwałtowniej czasami tylko delikatniej. Ale jest to mniejsze natężenie. I zaczynam sie martwic. A wizyta dopiero w czerwcu.
Nie chce popadać w jakas paranoje.. Ale same rozumiecie..
Pozdrowienia. -
Madziulka masz refleks Musiałam usunąć jeszcze bo jak wrzuciłam to okazało się, że na jakości trafiły dużo i moja "pani fotograf" chce je poprawić A we wtorek idziemy razem do studia i robi mi sesję w stylu pin up
Pomarańczka to nie popadaj w paranoję Raz rusza się mocniej jak mniej, poczekaj jeszcze trochę to codziennie będziesz miała fale z brzucha. Z każdym dniem będzie miał coraz mniej miejsca i będzie się rozpychać bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia
Dzieki, dlatego chciałam sobie skrobnąć do Was tutaj, a nie od razu biegac po IP.
Bo ruchy są nie ma jakiś przestojów, że przez cały dzień synka nie czuje.. Po jedzeniu jest aktywny, dziś rano np. też dał znać No i jak tata do niego mówi to też się "odzywa"
Ja to w ogóle mam mały brzuszek, pępuch jeszcze mi nie wyskoczył nawet.. i taaak zastanawiam się gdzie on się tam mieści..
Chciałam wam zdjęcia dodać ale chyba jest to dla mnie zbyt skomplikowane -
U mnie dopiero jakoś od 30 tygodnia wali tak ostro, że brzuch mi faluje. Dzisiaj tak mnie zbombardował, że myślałam, że skórę rozerwie Wg piątkowej wizyty waży 2 200 więc mały już nie jest. Poczekaj jeszcze trochę a poza tym nie wszystkie dzieci mocno kopią, może trafił Ci się spokojniejszy egzemplarz? Ważne, że czujesz ruchy a czy mocne czy delikatne to już indywidualna sprawa.
-
miśka905 wrote:A czy to wogole możliwe żeby aż tak owulka mi się przesunęła. Miałam co prawda dużo stresu w tym cyklu ale aż po miesiącu od ostatniej @ ?
Wypadła mi owulka na dzien 16,17,18 w tych dniach na pewno była owulacja (bynajmniej wszystko na nią wskazywało). I zawsze mialam wynik bety 0,100, a teraz zaskoczyl mnie ten słabiutki co prawda ale jednak wzrost ... @ dalej nie mam juz chyba wolę ją niż jak znowu się coś popieprzyło Wychodzi na to, że za wcześnie beta zrobiona ? mogło dojść do zapłodnienia np. 18go. czyli jednak nie całe 10dpo
Ale 10 dpo powinna być już wyższa beta, chyba że owulke miałaś jeszcze później i jest ekstremalnie wczesne badanie. Dopóki beta jest <5, to uznaje się, że ciąży nie ma.