Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ja będę brała witaminy bo one są tez polecane przy karmieniu piersią więc żeby szybciej wrócić do formy będę je łykać jakiś miesiąc po porodzie jeszcze. A co do tsh to endokrynolog mi mówił (i moja ginekolog też), że od razu po porodzie mam zejść z dawki 75 na 50 i po 6 tygodniach zrobić badania i przyjść do niego do kontroli bo wtedy tsh wariuje
-
Cześć Dziewczyny ,
Dzisiejsza noc pobiła wszystkie przez 8m-cy, spałam może z godzinkę ..
Nie potrafiłam znaleźć sobie miejsca w łóżku, co chwilę chciało mi się pić jak bym miała mega kaca, a żeby było mało Filipowi pory dnia się pomyliły bo od 23:30 do 4:30 nie dawał Mi spokojua o 5 trzeba było wstawać aby zawieść M. do pracy ..
Obawiam się, że dziś będę kąsaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:48
-
Cześć
Wita się z wami ponownie słomiana wdowa
Mąż w samolocie i ja jakaś rozbita, pierwszy dzień zawsze taki ale co zrobić - rozruszam się
Po południu jadę z Majką zamówić jej tort na urodziny, zakupy i jakoś będzie lecieć...
Ja ostatnio sypiam w miarę już, na siku wstaję z dwa razy, Tomuś zaczyna kopać dopiero jak się obudzę, w nocy raczej mnie nie budzi. Denerwuje mnie drętwienie nóg trochę i skurcze w łydkach ale już się przyzwyczaiłam w sumie - jeszcze trochę wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:29
-
LillaMy wrote:Livka ale to jest dopiero 10dpo jak dobrze czytałam ..
Więc może to być bardzo wczesna ciąża która może się rozwinąć a beta wzrosnąć ..
Oczywiście nie chcę robić nadziei, w piątek bym powtórzyła betę ..
A czy to wogole możliwe żeby aż tak owulka mi się przesunęła. Miałam co prawda dużo stresu w tym cyklu ale aż po miesiącu od ostatniej @ ?
Wypadła mi owulka na dzien 16,17,18 w tych dniach na pewno była owulacja (bynajmniej wszystko na nią wskazywało). I zawsze mialam wynik bety 0,100, a teraz zaskoczyl mnie ten słabiutki co prawda ale jednak wzrost ... @ dalej nie mamjuz chyba wolę ją niż jak znowu się coś popieprzyło
Wychodzi na to, że za wcześnie beta zrobiona ? mogło dojść do zapłodnienia np. 18go. czyli jednak nie całe 10dpo
-
Hej dziewczyny..
Ja tez się słabo wysypiam.. Juz nawet spanie na boku zbytnio nic nie pomaga..
Kochane jak to jest z ruchami maleństwa? Bo jeszcze te np. 2 tyg temu syn mi tajfun robił w brzuchu a teraz to wszystko się jakos uspokoiło. Rusza się, oczywiście czasami gwałtowniej czasami tylko delikatniej. Ale jest to mniejsze natężenie. I zaczynam sie martwic. A wizyta dopiero w czerwcu.
Nie chce popadać w jakas paranoje.. Ale same rozumiecie..
Pozdrowienia. -
Madziulka masz refleks
Musiałam usunąć jeszcze bo jak wrzuciłam to okazało się, że na jakości trafiły dużo i moja "pani fotograf" chce je poprawić
A we wtorek idziemy razem do studia i robi mi sesję w stylu pin up
Pomarańczka to nie popadaj w paranojęRaz rusza się mocniej jak mniej, poczekaj jeszcze trochę to codziennie będziesz miała fale z brzucha. Z każdym dniem będzie miał coraz mniej miejsca i będzie się rozpychać bardziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia
Dzieki, dlatego chciałam sobie skrobnąć do Was tutaj, a nie od razu biegac po IP.
Bo ruchy sąnie ma jakiś przestojów, że przez cały dzień synka nie czuje.. Po jedzeniu jest aktywny, dziś rano np. też dał znać
No i jak tata do niego mówi to też się "odzywa"
Ja to w ogóle mam mały brzuszek, pępuch jeszcze mi nie wyskoczyłnawet..
i taaak zastanawiam się gdzie on się tam mieści..
Chciałam wam zdjęcia dodać ale chyba jest to dla mnie zbyt skomplikowane -
U mnie dopiero jakoś od 30 tygodnia wali tak ostro, że brzuch mi faluje. Dzisiaj tak mnie zbombardował, że myślałam, że skórę rozerwie
Wg piątkowej wizyty waży 2 200 więc mały już nie jest. Poczekaj jeszcze trochę a poza tym nie wszystkie dzieci mocno kopią, może trafił Ci się spokojniejszy egzemplarz?
Ważne, że czujesz ruchy a czy mocne czy delikatne to już indywidualna sprawa.
-
miśka905 wrote:A czy to wogole możliwe żeby aż tak owulka mi się przesunęła. Miałam co prawda dużo stresu w tym cyklu ale aż po miesiącu od ostatniej @ ?
Wypadła mi owulka na dzien 16,17,18 w tych dniach na pewno była owulacja (bynajmniej wszystko na nią wskazywało). I zawsze mialam wynik bety 0,100, a teraz zaskoczyl mnie ten słabiutki co prawda ale jednak wzrost ... @ dalej nie mamjuz chyba wolę ją niż jak znowu się coś popieprzyło
Wychodzi na to, że za wcześnie beta zrobiona ? mogło dojść do zapłodnienia np. 18go. czyli jednak nie całe 10dpo
Ale 10 dpo powinna być już wyższa beta, chyba że owulke miałaś jeszcze później i jest ekstremalnie wczesne badanie. Dopóki beta jest <5, to uznaje się, że ciąży nie ma.