Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ze mnie baran.. wzięłam dwa razy tą samą aukcje i kupilam sobie dwa aparaty, super...
ale dzwonilam do faceta i powiedzial zebym zaplacila za jeden i bd pamiętał, ciekawe...
czy nie bd konsekwencji tego, kurde.. to jest tak jak baba po nieprzespanej nocy dotyka sie laptopa ;/ -
Pewnie, ze się pochwalę
Chociaż modelka ze mnie żadna no ale może być zabawnie
Mizzi co najwyżej negatywa może Ci wystawićAle jak sensowny facet to nie powinien co najwyżej wystąpi do Allegro o zwrot prowizji za drugi sprzedany i tyle
Ja przy płatności bym jeszcze zaznaczyła, że Ty to Ty - dla pewności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:12
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Pomarańczka wrote:Livia
Dzieki, dlatego chciałam sobie skrobnąć do Was tutaj, a nie od razu biegac po IP.
Bo ruchy sąnie ma jakiś przestojów, że przez cały dzień synka nie czuje.. Po jedzeniu jest aktywny, dziś rano np. też dał znać
No i jak tata do niego mówi to też się "odzywa"
Ja to w ogóle mam mały brzuszek, pępuch jeszcze mi nie wyskoczyłnawet..
i taaak zastanawiam się gdzie on się tam mieści..
Chciałam wam zdjęcia dodać ale chyba jest to dla mnie zbyt skomplikowanetakże spokojnie, Synuś leniuchuje
a brzuszek moze jeszcze wyskoczycnajbardziej w ostatnich miesiacach
-
Mizzy no zdarza się, ważne że gościu wie, mail wysłany i myślę że problemu nie zrobi
Livka to czekamy, uwielbiam ten styl!
dziewczyny które nie prosiłam, Pola bierze udział w konkursie, klikniecie nasze zdjęcie które jest pod zdjęciem w komentarzu ?tam gdzie Pola przed tv jest
https://www.facebook.com/CentrumRodzicielstwa/photos/a.290283661090712.67324.289569474495464/744813158971091/?type=1&comment_id=744860852299655¬if_t=likemizzelka lubi tę wiadomość
-
już polubiłam
ale dobre ujęcie
no mam nadzieje ze nic z tego nie bd.. bo szkoda by mi bylo nawet tego negatywa. najwyzej usune konto hahah
oj tak moja tez lubi tv ale wyłączam jej, bo mam ogromny i jeszcze by sobie moze paczałki popsuła
jak piszecie o nieprzespanej nocy to az wspominam sobie.. jak nie mogłam się przekręcić z boku na bok, masakra.. biodra mnie cholernie bolały, miejsca sobie nie mogłam znaleźć...
ale juz niedlugo.. :* -
odzyskalam telefon iwstawiam kiecuszkę
sorki za jakosc zdjecia.. ale niedlugo bd miec aparat to mam nadzieje ze bd lepszenie oszukane kolory
tył
bolerko
i akrobacje mojej córci z rana... trzeba juz ją pilnować..
Madziulka, Z., livia30, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Śliczna sukienusia,Milenka będzie wyglądać jak księżniczka
Marcel tez się kręci okropnie,pisałam wczoraj właśnie do dziewczyn na fb jak spał a w nocy jak wstałąm to był juz w poprzek łóżeczka.Jak lezy na brzuchu to podnosi się juz skubany na rękach do góry
A teraz tak gryzie gryzaka że aż krzyczy przy tymmizzelka lubi tę wiadomość
-
no wlasnie, teraz to trzeba tak uważać na te maluszki.. na pewno Marcelkowi to o wiele zgrabniej wychodzi
w koncu jest starszy
moja tez ma faze co ma w łapce ląduje do buzi..
grzechotka, rożek, pielucha..
wczoraj podczas przebierania fajnie złapała się za stopyzabawnie to wyglądąło
z dnia na dzien coraz fajniejsze umiejętności są
Madziulka lubi tę wiadomość
-
wrr jestem zła, za ostatnie prenatalne zapłaciłam 200 zł i nie mam żadnego zdjęcia bo dziecię sobie tak zdecydowało !
Filip waży 1804g, wszystkie inne ważne parametry w porządku ..
Ułożony główkowo, dupkę ma z lewej strony brzucha, nogi z prawej strony ..
livia30, przedszkolanka:), Z., XxMoniaXx, mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lily ja też płaciłam i też nie mam
co prawda na badaniach po 30 tyg nie byłam bo gin powiedziała, że mogę zrobić ale ona nie widzi potrzeby , miałam 2 i były ok
a płacić kolejne 270 zł mi sie nie uśmiechało
więc czekam na Nasz Wielki Dzieńkiedy poznam i zobaczę jak mała wygląda
LillaMy lubi tę wiadomość
-
uderzyłam do pepco i co ... skończyło sie zakupem legginsów z koronką i kokardkami da małej i maskotki- księżyca co jak sie pociągnie leci kołysanka - taki prezent na Dzień Dziecka
może jak ją zachęcę to zdecyduje sie wyjść
o podcięłam włoski sobie ... 5 cm trzebabyłoaż mi wstyd było bo takie zniszczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:14
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość