Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ze mnie baran.. wzięłam dwa razy tą samą aukcje i kupilam sobie dwa aparaty, super...
ale dzwonilam do faceta i powiedzial zebym zaplacila za jeden i bd pamiętał, ciekawe...
czy nie bd konsekwencji tego, kurde.. to jest tak jak baba po nieprzespanej nocy dotyka sie laptopa ;/ -
Pewnie, ze się pochwalę Chociaż modelka ze mnie żadna no ale może być zabawnie
Mizzi co najwyżej negatywa może Ci wystawić Ale jak sensowny facet to nie powinien co najwyżej wystąpi do Allegro o zwrot prowizji za drugi sprzedany i tyle Ja przy płatności bym jeszcze zaznaczyła, że Ty to Ty - dla pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:12
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Pomarańczka wrote:Livia
Dzieki, dlatego chciałam sobie skrobnąć do Was tutaj, a nie od razu biegac po IP.
Bo ruchy są nie ma jakiś przestojów, że przez cały dzień synka nie czuje.. Po jedzeniu jest aktywny, dziś rano np. też dał znać No i jak tata do niego mówi to też się "odzywa"
Ja to w ogóle mam mały brzuszek, pępuch jeszcze mi nie wyskoczył nawet.. i taaak zastanawiam się gdzie on się tam mieści..
Chciałam wam zdjęcia dodać ale chyba jest to dla mnie zbyt skomplikowane
a brzuszek moze jeszcze wyskoczyc najbardziej w ostatnich miesiacach -
Mizzy no zdarza się, ważne że gościu wie, mail wysłany i myślę że problemu nie zrobi
Livka to czekamy, uwielbiam ten styl!
dziewczyny które nie prosiłam, Pola bierze udział w konkursie, klikniecie nasze zdjęcie które jest pod zdjęciem w komentarzu ? tam gdzie Pola przed tv jest
https://www.facebook.com/CentrumRodzicielstwa/photos/a.290283661090712.67324.289569474495464/744813158971091/?type=1&comment_id=744860852299655¬if_t=likemizzelka lubi tę wiadomość
-
już polubiłam ale dobre ujęcie
no mam nadzieje ze nic z tego nie bd.. bo szkoda by mi bylo nawet tego negatywa. najwyzej usune konto hahah
oj tak moja tez lubi tv ale wyłączam jej, bo mam ogromny i jeszcze by sobie moze paczałki popsuła
jak piszecie o nieprzespanej nocy to az wspominam sobie.. jak nie mogłam się przekręcić z boku na bok, masakra.. biodra mnie cholernie bolały, miejsca sobie nie mogłam znaleźć...
ale juz niedlugo.. :* -
odzyskalam telefon iwstawiam kiecuszkę
sorki za jakosc zdjecia.. ale niedlugo bd miec aparat to mam nadzieje ze bd lepsze nie oszukane kolory
tył
bolerko
i akrobacje mojej córci z rana... trzeba juz ją pilnować..
Madziulka, Z., livia30, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Śliczna sukienusia,Milenka będzie wyglądać jak księżniczka
Marcel tez się kręci okropnie,pisałam wczoraj właśnie do dziewczyn na fb jak spał a w nocy jak wstałąm to był juz w poprzek łóżeczka.Jak lezy na brzuchu to podnosi się juz skubany na rękach do góry
A teraz tak gryzie gryzaka że aż krzyczy przy tymmizzelka lubi tę wiadomość
-
no wlasnie, teraz to trzeba tak uważać na te maluszki.. na pewno Marcelkowi to o wiele zgrabniej wychodzi w koncu jest starszy
moja tez ma faze co ma w łapce ląduje do buzi..
grzechotka, rożek, pielucha..
wczoraj podczas przebierania fajnie złapała się za stopy zabawnie to wyglądąło
z dnia na dzien coraz fajniejsze umiejętności są
Madziulka lubi tę wiadomość
-
wrr jestem zła, za ostatnie prenatalne zapłaciłam 200 zł i nie mam żadnego zdjęcia bo dziecię sobie tak zdecydowało !
Filip waży 1804g, wszystkie inne ważne parametry w porządku ..
Ułożony główkowo, dupkę ma z lewej strony brzucha, nogi z prawej strony ..
livia30, przedszkolanka:), Z., XxMoniaXx, mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lily ja też płaciłam i też nie mam co prawda na badaniach po 30 tyg nie byłam bo gin powiedziała, że mogę zrobić ale ona nie widzi potrzeby , miałam 2 i były ok
a płacić kolejne 270 zł mi sie nie uśmiechało
więc czekam na Nasz Wielki Dzień kiedy poznam i zobaczę jak mała wyglądaLillaMy lubi tę wiadomość
-
uderzyłam do pepco i co ... skończyło sie zakupem legginsów z koronką i kokardkami da małej i maskotki- księżyca co jak sie pociągnie leci kołysanka - taki prezent na Dzień Dziecka
może jak ją zachęcę to zdecyduje sie wyjść
o podcięłam włoski sobie ... 5 cm trzebabyło aż mi wstyd było bo takie zniszczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:14
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość