Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dalej skłócona z R. siedzi w "swoim" pokoju i muzyki słucha, specjlanie chyba drzwi nie zamknął żeby mi przeszkadzać wrrr a jutro jeszcze wyjezdza na cały dzień do Wawy. Odpuściłabym już bo mi z reguły szybko przechodzi ale jak tak zrobie to nic nie zrozumie matołek jeden...
-
livia30 wrote:A ja dalej skłócona z R. siedzi w "swoim" pokoju i muzyki słucha, specjlanie chyba drzwi nie zamknął żeby mi przeszkadzać wrrr a jutro jeszcze wyjezdza na cały dzień do Wawy. Odpuściłabym już bo mi z reguły szybko przechodzi ale jak tak zrobie to nic nie zrozumie matołek jeden...
tylko drzwi zamyka
-
livia30 wrote:Potworku jak tam Twoje mdłości?
Pewnie @ przyjdzie równo 28
Młoda podbijam pytanie KejtiChętnie się dowiem.
kejti91 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ja mu sama chyba zaraz zamknę! Jezu jak mnie wkurza a jednocześnie mi tak smutno jest
-
Witam Was wieczorową porą
byłam kupić sobie bransoletkę czerwoną i mam śliczną z kotkiem a mamie kupiłam śliczną czerwoną z dziewczynką
czarcie żebro już zaparzone i czekam aż przestygnie trochę i kąpiel będzie
My z TŻ teraz bez kłótni żyjemy - nawet od dłuższego czasu się udało nam nie pokłócić - a ja jestem jak bomba tykająca
dziś powiedział mi, że jedziemy w sobotę do moich znajomych do Zabrza a potem na 3 dni w góry - kochany jest[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny