Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
boje sie cholernie bo pekly 2 pecherzyki i moga byc 2 dzidziusie boje sie zeby wszystko bylo wporzadku a pozatym zawiode sie napewno jak beta bedzie ujemna a test pozytyw (test po pregnylu)Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
jak będą bliźniaki to jedno mogę przyjąć
a tak poważnie to będzie ok z maluchami - jak są dwaa jak ujemna będzie to to nie jest koniec świata chociaż ciężko nam jest z tym
ale myśl pozytywnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczynki potrzebuję żebyście mnie ustawiły bo znowu zaczynam wariować! Miałam ten miesiąc odpocząć, nie brać CLO bo i tak 12 kwietnia R. do pracy wyjedzie ale wczoraj okazało się, że może wyjazd mu się opóźnić i wtedy być może załapalibyśmy się na owulację... Jak wyjedzie teraz później to w maju wróci za późno z kolei
Nie cierpię tej jego pracy ostatnio wrrr! Nakrzyczcie na mnie, żeby sobie odpuściła i nie myślała o tym tylko zajęła się przygotowaniami do ślubu, podróżą poślubną, ogródkiem itd. bo boję się, że mimo, że nie chcę znowu zwariuję!
-
Livia doprowadzam Cie do porzadku!!!!!
Prosze sie wziać za przygotowania, licz ludzi, miejsca....składaj serwetki, dmuchaj balony, przymierz buty i rozchodz jeeeeee....skosztuj wódkę czy dobra, planuj podróż..leż już pod palmami na leżaczku a nie myśl o CLO, owulacji i nnych rzeczach....
przywołujeee.....ZAJMIJ SIE CZYMS INNYM BO INACZEJ DOSTANIESZ W DUPECZKĘ !!!!livia30 lubi tę wiadomość
-
nooo
to było delikatne
Nie chciałam się za bardzo rozkręcać Kochana
Wiem, ze to trudne nie myśleć, ja też sie tego ucze....
non stop mi sie włącza "program dziecko" ale mówie NIEEEEEEEEEEEEEEE I marze o palmach i ciepłym kraju:)Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
kejti to moj 2 cykl z clo teraz mialam dawke 2x1, w pierwszym cyklu mialam 1x1 i nic nie uroslo a teraz byly 3 pecherzyki z czego pekly 2 po pregnylu,
zarazz zaryje czolem w klawiature tak mi sie spac chceMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Nie wiem czy ´wam juz wsponialam ale rezygnuje narazie z laparoskopii !!!
Boje sie a moj luby woli, zebym tego zabiegu nie robila. Boje si enarkozy i komplikacji i mozliwych zlych scenariuszy a do tego blizny ktore powstaja zle wplywaja na funkcjonowanie calego organizmu.
Chce sprobowac medycyny alternatywnej. Kolezanka akurat studiuje ostepatie i skonczyla kurs masazu brzucha majow i szuka chetnach jako kroliki doswiadczalne. Zglosilam sie do niej i bedzie mnie masowac.
Taki masaz powoduje przesuniecie organow na ich wlasciwe pozycje, odblokowuje rozne zatory i polepsza cyrkulacje limfy i energii. Wskazany glownei dla kobiet z innym ulozeniem macicy, z endometrioza, bolesnymi miesiaczkami itd. no i dla tych ktore nie moga zajsc w ciaze. Rowniez wskazana dla panow.
Tutaj link do filmiku gdzie pa wlasnie poddaje sie takiemu masazowi:
https://www.youtube.com/watch?v=Rx41xADwuh8
Do tego chce sprobowac akupunktury.
Tutaj ciekawy artykul o klinice w londynie gdzie leczy sie wlasnie za pomoca tradycyjnej medycyny chinskiej (sa tez osrodki w Polsce)
http://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/nieplodnosc/chinska-metoda-na-nieplodnosc/73cfq
Zobaczymy co z tego wyjdzie!