Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:mmm livia gofry
a ja muszę się nacieszyć śledziami, koktajlem truskawkowym, kakao i siemie
smacznegoco Ty kobito będziesz w ciąży jadła? aż strach pomyśleć
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Sorki ale nie nadrobię Was niestety. Byłam na badaniach poszło 149 zł to i tak dobrze bo myślałam że pójdzie ze 300. Wyniki miały być jutro ale ze względu na jakieś badanie będa w poniedziałek.
Streści ktoś co tam się działo?? -
nick nieaktualny
-
LANDRYNKA TY TEŻ MI TU SMAKA ROBISZ!!
cześć Potforkuja jutro na badania i też szykuję się na wydatek niemały...a co się działo hm, Groszek ma dobre wyniki
Klara jutro idzie na bete, Livia dostała @ i robi gofry, Sandra awatarek zmieniła... i dużo jeszcze innych
Gajka jak to pasów nie zapięłaś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:28
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:LANDRYNKA TY TEŻ MI TU SMAKA ROBISZ!!
cześć Potforkuja jutro na badania i też szykuję się na wydatek niemały...a co się działo hm, Groszek ma dobre wyniki
Klara jutro idzie na bete, Livia dostała @ i robi gofry, Sandra awatarek zmieniła... i dużo jeszcze innych
Gajka jak to pasów nie zapięłaś??livii życzę smacznego i prykro mi że @ przyszła. groszkowi gratuluję dobrych wyników
A Tobie życzę dobrych wyników jutro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny