Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wstawiam foty na FB z wyjazdu w góry
oczywiście u nas są same psy a mnie nie ma na żadnej focie
Groszek lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja tez byłam badana podczas okresu, okropne to....
niestety tak sie zdarzyło. Ale dyskomfort był.
Nie wiedzialam ze to TSH az takie duze znaczenie ma, ze musi być ponizej 3 czy jeszcze nizej. Przeciez spełnia norme w laboratorium.
Kurcze, duzo kosztuje u Ciebie witamina D ! jestem w szoku!
Przy kasie tez bylam w szoku jak zobaczylam ze u mnie tyle witaminka kosztuje. Chyba musza miec jakies specjalne warunki witaminy ze tyle kosztuje, jakies odczynniki- cos drogiego itp.
Ale Ci zazdroszcze tego lezakowania Livia i nowych mebelkówahhh
już jade do Ciebie
klara, sprawdz sobie, no pewnie. A nóż wideleca moze i
beta najpewniejsza. (przepraszam, bo juz nie pamietam kto ma małpe a kto nie, takze wybacz)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 17:03
-
Ja mam dziś zły dzień. Były u mnie był... szok przeżyłam. Na to wszystko zjawił się mój mąż, czyli i drobna sprzeczka wyniknęła. I byłam u teściów na objedzie, czyli stypa taka typowa. Na dodatek spotkałam kilka znajomych i u nich też beznadzieja, wszyscy albo bez pracy, albo z długami, albo walczą o alimenty, albo brak mieszkań, albo rozwody, albo wszystko na raz... I tekst mojej matki "jak ja miałam 20 lat to nie miałam takich problemów jak teraz wy młodzi".
-
Groszku - zapraszam
R. zaraz do pracy wypływa na 5 tyg. więc chata wolna, można szaleć
TSH we wrześniu tez miałam w granicach normy bo 3,69 ale gin polecił skonsultować się z endokrynologiem. Endo z kolei powiedział, że gdyby nie to, że staram się o dziecko nic byśmy nie robili ale jest teoria, że powinno być niższe co ponoć nie oznacza, ze w ciąże zajść nie można - no mi się nie udalo jak do tej poryOd jutra zbijam bo dziś dostałam w końcu leki na tarczycę! W każdym razie Groszku, Ty nie masz się czym przejmować
-
wiesz co może się wybierzemy na Hel w tym roku. Albo na Mierzeję Wiślaną bo bardzo ją lubimy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
mój za to siedzi dłużej w pracy dziś...strasznie tego nie lubię
a na kawkę jak będziemy to możemy się spotkać
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:mój za to siedzi dłużej w pracy dziś...strasznie tego nie lubię
a na kawkę jak będziemy to możemy się spotkać
Mam nadzieję, że Twoje psiaki nie zjedzą mi kotów
Do później, buziaczki :*
P.S. Dołek już mi minął, teraz obudziła się we mnie nadzieje na następne cykle. Juz tak mamPrzeżyłam szok, wyżaliłam się i wróciłam do normalności
-
livia30 wrote:Może o Gdynie zahaczycie - zapraszam na kawkę
Livia ja będę w Gdyni na przełomie lipca i sierpniaJadę do Jastrzębiej Góry na urlop i na pewno kilka razy zahaczymy o Trójmiasto bo mój Mężuś jeszcze nigdy nie był
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
livia30 wrote:Mam nadzieję, że Twoje psiaki nie zjedzą mi kotów
kotów Krakowie nie zjadły chociaż Yuma bardzo chciała się zaprzyjaźnić tylko kot nie chciał[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
wróciłam
jutro nie wstanęjak mnie wszystko boli... masakra!
Landryneczka nie poznałam Cię po awatarkua jak nie piszemy to pisz i pisz dalej
ja to i ślepa i głucha mąż już ze mnie się śmieje
Groszku super wyniki
jutro/pojutrze sobię porównam jak będę swoje miała
tak się zastanawiam czy jest sens robić badanie wit.D skoro biorę Ladee Vit a tu jest D3..
-
Ja sobie na razie odpuszczam, 100zł to dość sporo. W pierwszej kolejności porobię inne
Wlasnie z mamą rozmawiałam i po raz kolejny uświadomiłam sobie, że mam tylko WAS tutaj, z którymi mogę porozmawiac o swoich wątpliwościach, smutkach itd związanych z "akcją dziecko" - super, że jesteście!!!
No to biorę się za gofry, córa zamówiła sobie na kolację więc maliny, truskawki, borówki ii bita smietana juz czekają a gofry piec trzeba