Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta ja tak z innej beczki
Musze WAm coś napisać bo mnie zaraz chyba coś rozniesie!
Poruszę temat facetów i tego jacy sa...Oczywiśćie nie generalizuje, bo my mamy cudownych facetów i sa najlepsi na świecieale do czego zmierzam...opowiem Wam historię jakimi ch....faceci potrafią być. Tak mnie nerwa tłucze , ze mam ochote tego kogoś zabić!
No to zaczynam!
Kilka m-cy temu, w tamtym roku poznałam pewnego Pana, ustawionego, na wysokim stanowisku itd...połaczyła nas droga zawodowaBardzo sympatyczny Pan, wyglądał też niczego sobie
Oczywiście PAn zaczał cisnąć bajer, czego ja nienawidzę...ale olałam temat bo bardzo inteligentny (jak mi sie wydawało), fajny Mężczyzna!
myśle sobie, jest o czym z Nim pogada ć, nie bede GO opierdzielać na "dzien dobry" tym bardziej, ze mamy razem pracowac
Od słowa do słowa, żeby sie bliżej poznać, skoro mieliśmy razem współpracować przeszliśmy na tematy bardziej prywatne:) wiec standardowo " gdzie mieszkasz, ile lat w branży, no i oczywiśćie pytania o drugą połówke"...i jaka odpowiedz usłyszałam " JA NIE MAM NIKOGO, JESTEM PO DWÓCH ROZWODACH, BABY SA BEZNADZIEJNE,PO CO SIE BEDE WIĄZAŁ, DOBRZE JEST JAK JEST"...
wiec sobie myśle oki..może taki ma sposób bycia, tym bardziej, ze ma prace mobilna, non stop spi w hotelach wiec jakies to wytłumaczenie było
I tak sie złożyło ze byliśmy na szkoleniu, dwudniowym! SZkolenie połaczone oczywiście z impreza! Dziewczyny..co ten Facet wyprawił to szkoda gadać, kokietował każda ładniejszą dziewczynę, zaloty, amory, flirty...wspólna noc z kobieta!
Na ale ja w miare tolerancyja sobie myśle- no oki, niech używa skoro jest sam..tyle ma z zycia!
No i tak czas sobie leciał...od czasu do czasu na drodze służbowej mamy kontakt, Gość twierdzi, ze nic sie nie zmieniło, zycie takie samo itd...
Po czym wczoraj na jego fb pojawia sie zdjęcie noworodka! Wszyscy gratulują...wiec sobie myśle o co kaman do cholery! Przeszukuje komentarze i na co trafiłam..na jego szcześliwą żonke, info , ze maja już starsze dziecko....a ten cały w skowronkach wkleja non stop nowe zdjęcie małego potomka i przyjmuje gratulacje!!!
No co za typ....od wczoraj mnie szlak trafia...GOŚC FLIRTUJE, SYPIA Z LASKAMI W MOMENCIE KIEDY JEGO NIC NIE SWIADOMA ZONA JEST W DOMU Z BRZUCHEM....
brak mi słów...straciłam do chlopa szacunek....nie wiem czy odbiore telefon jak bedzie dzwonił!
Sorki ze takimi opowieściami WAm głowe zatruwam ale mnie szlak trafia od wczoraj i musiałam sie wygadac/wypisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:24
-
No Karola...nie znam jakoś szczególnie tego Faceta, nie sa dla mnie przyjaciółmi, nie znam Jego żony itd...ale trzepie mnie! co za fiut z Niego...serdecznie jej współczuje!!!! Nie jest swiadoma jakiego ma męża albo po prostu akceptuje taki układ...Facet 5/7 dni śpi po hotelach i z tego co zauważyłam to nie sam...!!!!
Worek na łeb, do Wisły i ku chwale ojczyzny!!!! -
rudasek - to raczej nei jest odosobniony przypadek. Niestety ale strach kobiet przed wyjazdem mezy w delegacje jest mocno uzasadniony. To tak jak z tym, ze wiele ludzie ´, ze sie tak brzydko wyraze "puszcza sie" na wymianach studenckich. Zycie...
Rudasek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój regularnie wyjeżdża i powiem szczerze mimo, że wiem jaka opinia jest o marynarzach to nigdy bym nie uwierzyła, ze mój R. coś takiego by zrobił. Opowiedział mi jak naprawdę ta praca wygląda i oni nawet gdyby chcieli to nie mają jak!
Co wiecej ma pełno kumpli, którzy też nie zdradzają swoich kobiet - więc sa jeszcze porządni faceci na tym świecie nawet jak wyjeżdzają w delegację itp
A jak jakiś będzie chcial zdradzić to i tak to zrobi bez wzgledu na wyjazd w delegacje, do pracy itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 13:15
-
lenka123321 wrote:hej mam pytanie. of wyznaczyl mi owulacje 30 ale owulacji nie bylo jest dzisiaj, zaznaczylam na wylresie dodatni test owulacyjny ale nic sie nie zmienilo
nie sugeruj się ovu - jest durne
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
w grudniu wyznaczył ok i zgadzało się z tym co było na testach i jeszcze w ciążę zaszłam...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny