Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
mojej @ nadal niet a tempka w góręjuż się śmieję, że u mnie zawsze inaczej i jak będę miała wszystkie możliwe objawy (poza cycochami bo te mnie bolały dopiero w 7 tc) to ona mnie odwiedzi
mam pół kuchni złożone bo tż z ojcem składają po pracy czyli po 18więc będę dziś ustawiać już część rzeczy w wiszących szafkach. Dokupimy jeszcze 3 szafki i na drugą stronę blat sam albo blat z szafką - ze stołu w kuchni nie korzystamy w ogóle - poza miejscem odstawiania butelek wszelakich
no i najzabawniejsza rzecz czyli moje plecy po masażu bańką chińską - mam jeden wielki siniak składający się z malutkich wybroczynwyglądam jakby mnie ktoś otłukł porządnie albo jakbym ze schodów spadła... taką mam sórę ehhh
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć Dziewczynki
Wstałam, wykąpałam się, zjedzone śniadanko teraz kawka i zbieram się powoli do ginekologa - znowu!
Ale mi dziś temperatura spadła hi hi tak niskiej jeszcze nie miałam
I tak pięknie słoneczko dzisiaj świeci - chyba to czas, zeby posprzatać przed domem - wyplewić chwasty i postawić przygotowane wcześniej kwiatki
Do później :*
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dziewczynki
Przepraszam, że ostatnio strasznie Was olałam, ale w moim życiu tyle się dzieje
Wczoraj kupiliśmy autko i od razu pojechaliśmy sobie nad morze - ot tak, 6-godzinna wycieczka.
Byłam wczoraj rano u mojej lekarki odebrać wyniki sprzed dwóch tygodni. Cholesterol LDL podwyższony (ten dobry), cukier przy górnej granicy, TSH 2,544... A najlepsze jest to, że mówię jej o moim żelazie dużo poniżej normy i że spać mi się chce cały dzień, no i o tym, że staramy się o dzidzię, więc wypada, żeby wyniki dobre były, na co moja pani doktor odpowiedziała, że hemoglobina jest w normie, więc z tym żelazem to pewnie błąd w laboratorium i ona nie widzi podstaw do tego, by dawać mi jakiekolwiek leczenie, a tym bardziej żelazem. No wyszłam z gabinetu i się śmiać zaczęłam
Co u Was? Ktoś testuje w najbliższym czasie?
Przedszkolanko, jak Ci na tych praktykach?
Karolcia, pamiętaj, że nowy cykl, to nowe nadzieje -
Anhe co za autko kupiliście? chwal się
ja testuję w sobotę jak @ nie przyjdzie - muszę mieć pewność czy mogę ruszyć lędźwiowy kręgosłupale to formalność bo jedna krecha będzie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
hej
odnośnie allegro to tez sie dzis wkurzyłamkupiłam ostatnio dwie rzeczy u jednego chlopa
jedno zapłaciłam prze payU a drugie z mojego konta, bo płaciłam jednen koszt przesyłki/..mineły 2 m-ce i allgero mi wysyła upomnienie ze nie zapłaciłam, wiec ja buch na konto, zapisałam pdf i wysyłam do chlopa+ telefon do niego... A ten do mnie ze moze przeoczył...fajnie, 30zł
ale nie odpuszcze, potwierdzenie mam, niech sie martwia!
JAk ja do dziś nie dostałam stroju kąpielowego jktory kupiłam 5 lat temu to jest oki!
co za barany:)
a tak poza tym to byłam u lekarki rodzinnej, dała mi skierowanie na mase badań i zapytała tylko czy ja w ogóle zyje przy cyklu 23 dni z mega obfitą małpahehehe a ja zyje i nawet dobrze sie mam:)
wiec musze zrobić siku do buteleczki, i dać sie kłóć
bleeeeeeeeeeeeeeee -
Rudasku to tak jak ja - codziennie już jestem w przychodni. Dzisiaj mój gin jak mnie zobaczył to sie uśmiechnął - chyba najczęściej u niego bywam ze wszystkich jego pacjentek
Ale poprawił mi humor, dobrze mi się z nim dzisiaj rozmawialo. Ustaliliśmy, że spróbujemy opóźnić trochę mój okres teraz, zeby R. wstrzelił się akurat na owulacje jak wróci z pracy hi hi a on taki nieświadomy będzie
Mam luteinę i duphaston - wedle mojego zyczenia, mam brać co chcę
Następny cykl próbujemy z CLO raz jeszcze chociaz moglibyśmy się powstrzymać ale na wszelki wypadek
Jak powiedziałam mu o witaminkach które biore to zaczął się żmiac pod nosem
Ale powiedział, że nie ma nic przeciwko temu, jesli tylko chcę i wierzę, że mi pomogą to jak najbardziej
No i zrobił mi wymaz w związku z tym, że znowu mi upławy powrócily, jak cos wyjdzie to będę się leczyć razem z R. ale oby było czysto - na razie mam zapodac sobie globulkę dowcipna
W sumię to go lubię, nie byłam do niego przekonana na poczatku, nawet chciałam go zmienić ale zmieniłam zdanie a nie lekarza
No to jem placuszki otrębowe na drugie śniadanko z wami i potem do roboty - ogródek czeka
Anhe - nad morzem byłaś i nie wpadłas do mnie? buuuu
-
a ja część szafek uzupełniam - i taką mam gimnastykę na stołek o ze stołka i znów na górę i znów na dół[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Wróciłam
wysłałam im tego zepsutego złoma, powiedziałam,że chcę kasę i zamówiłam innyznowu czekanie do piątku...
Livia u mnie zimno brrr ..
Cześć Ahne, mam nadzieję,że już z nami zostajesz
ja praktyki dobrze, jeszcze 6 dni po świętach i koniec
Kropki mamy :Gajka, oczekująca
reszta na etapie "lekarz po badaniach "
Opowiadaj jak wycieczka
Rudasku nawet mi nie mów, wrr, taka zła wczoraj byłam że mojemu mnie szkoda było jak smutna siedziałam, bo tyle czekałam, ale jak masz potwierdzenie to wystarczy, wiem bo mam w rodzinie prawnika
a co do badań to my już po wszystkie, teraz leczenie
Livia to super,że chce przesunąć! <jupi> apo takim powrocie, ah bedzie się działo!!
Cześć potworkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:50
-
nick nieaktualny