Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jaka Karola? jeju ja nie wiem nic
czuję się poza tematem
powiedzcie albo dajcie link do pamiętnika czy do wątku...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Mnie jak w tesco jestem ruszają regały z ciuszkami dla maleństw - omijam szerokim łukiem ale jak na złość wszędzie ciężarówki widzę! Nie jest łatwo
Jakiś czas temu z R. o in vitro też rozmwialiśmy i jak nam sie nie uda do końca roku to sobie fundniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 14:38
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Ja sie ciesze dziewczyny to nie jest tak że nie . Ale same pewnie poczyłyście nutkę zazdrości i smutku . Nie da się przejść obojętnie koło osób którym się usdało
Oczywiście, że Cię rozumiem. Tez zazdroszczę, za każdym razem jak dowiaduję sie o kolejnej. ALE NAM TEŻ SIĘ UDA!!!
-
Landryneczka wrote:Ja sie ciesze dziewczyny to nie jest tak że nie . Ale same pewnie poczyłyście nutkę zazdrości i smutku . Nie da się przejść obojętnie koło osób którym się usdało
to ja do poronienia nie miałam tak zupełnie. Niestety jak straciłam ciążę to teraz jest mi smutno i jest dołek...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ależ oczywiście, że myślę w ten sposób - ale po stracie ciąży zawsze jest myśl - moje dziecko...
Anutka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Landryneczka wrote:A szkoda gadać . Tak się ucieszyłam bo Karola zaszła w ciąże z in vitro . Aż sie popłakałam jak to przeczytałam . Bardzo się ciesze ze sie jej udało .
A my nadal nic ;( do tego ta moja temp. taka ch....owa