Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
ja już oblana przez męża, teściową, szwagra i jego dzieci
kolejny dzień świętowania zaczynamy:P
aaa jeszcze mam pytanie :
byłam u lekarza i 1,5tyg.przed owu miałam pęcherzyk 12mm i endo 6,3 , lekarka powiedziała,że ładne (to było 14.04) owu mam mieć 25.04 czy nie za duży będzie pęcherzyk wtedy? Dodam że ani sluz ani żadnych bóli nie mam a wcześniej zawsze czułam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 12:48
-
Aga ponoć pęcherzyk rośnie 1-3mm na dobę. Ja ostatnio miałam w 11dc 2,06cm a owulacje w 17dc i pękł bo nic po nim nie zostało
Gin mi mówił, że u każdej kobiety jest inaczej. Niektórym pęka jak ma 2cm innym jak ma prawie 3cm
Nie spinaj się znowu!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
hej - piękny dzień u nas niestety bardzo nieładny - mieliśmy wypadek samochodowy rano
kobieta wyjechała mi z podporządkowanej... nie zatrzymała się na znaku STOP tylko dojechała, zwolniła i prosto pod koła. niestety traf chciał, że jechaliśmy dużym terenowym autem a pani yarisem. ja mam zderzak podrapany i chyba nadpęknięty a pani nie ma auta. jechałam zgodnie z przepisami - 4,5 godziny czekaliśmy na policję... mówię Wam masakra od rana
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ehh... a u nas znowu kłótnie, no ale widac tak ma byc
jak to sie skonczy, to ciezko powiedziec....
( szwagierka, tesc nosem krecili, co tylko zrobiłam
( ehh...
brzuch mnie na małpe boli
Malinowa współczuje Ci, a tej Pani jeszcze bardziej teraz. Dobrze ze nic powazniejszego sie nie stało. -
Wróciłam z ostrego dyżuru - diagnoza: zwichnięty łokieć.
Groszku a ja tej kobiecie nie współczuję - bo gdybym jechała mniejszym autem to pewnie by nas pozabijała kretynka. Nie miałam jak uciec bo jechał TIR i szczęście, że nie odbiłam - gdybym to zrobiła to zabiłabym nas wszystkich i ludzi jadących za mną pewnie teżPolicja jak przyjechała to powiedzieli tylko, że szczęście, że taką kobyłą jechałam bo byłoby zdecydowanie gorzej...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa współczuję. Normalnie masakra jak ludzie jeżdżą jak nie umieją to w domu na d.. niech siedzą.
Groszku tak jak dziewczyny radzą olej ich nie gotuj nie sprzątaj zrób tylko dla siebie i mężnego i spokój.
A moja tempka szaleje wiem że nie będzie owu ale dlaczego ona taka niziutkaA może to być od euthyroxu??
-
nick nieaktualnyniestety to tzw. niedzielni kierowcy pewnie albo wpływ pogody, my dziś też cudem uszliśmy z wypadku, w naszym przypadku cham kierowca autobusowy wyjechał 10 metrów przed maską (a jechaliśmy szybko, kierunku nawet nie wrzucił że wyjeżdża) niemalże na tyle autobusy się zatrzymaliśmy
nie znoszę warszawskich kierowców autobusowych... chociaż chyba bardziej krakowskich kierowców (bez obrazy dla dziewczyn z Krakowa ale mnie krew zalewa zawsze kiedy jestem w Krakowie (piękne miasto ale jazda po tamtejszych drogach mnie dobija)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny