Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa, mnie chodziło o to ze samochod w swieta kobietka ma zniszczony. No ale jej wina to jest i racja, dobrze ze Wam sie nic nie stało i nie było ofiar... Czasem ludzie bez mozgu jezdza
ślepi, zamysleni....
ja teraz z meznym u rodzicow znow jestem, przyjechalismy na obiadek i kolacje i ja zostane tu na trochepewnie cos swojego bedziemy szukac w niedługim czasie, ale jest to meczarnia, naprawde.... zalezy jacy ludzie, ale ja sie poznałam juz... dam rade, co mnie nie zabije to mnie wzmocni. I tak w kolko, raz góra, raz dolina...
mhmmm... gofry z bita smietana i truskawkami : -))))))))))))))))))))) !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:buszuje po necie i znalazłam sukieneczke http://allegro.pl/uroczeciuszki-wyjatkowa-minisukienka-z-paskiem-i4153608384.html
Sukienka śliczna! Ale ta modelka jest... strasznaJuż kilka razy ją widziałam na róznych aukcjach - jest w niej coś przerażajacego
-
Groszek wrote:Malinowa, mnie chodziło o to ze samochod w swieta kobietka ma zniszczony. No ale jej wina to jest i racja, dobrze ze Wam sie nic nie stało i nie było ofiar... Czasem ludzie bez mozgu jezdza
ślepi, zamysleni....
ja teraz z meznym u rodzicow znow jestem, przyjechalismy na obiadek i kolacje i ja zostane tu na trochepewnie cos swojego bedziemy szukac w niedługim czasie, ale jest to meczarnia, naprawde.... zalezy jacy ludzie, ale ja sie poznałam juz... dam rade, co mnie nie zabije to mnie wzmocni. I tak w kolko, raz góra, raz dolina...
mhmmm... gofry z bita smietana i truskawkami : -))))))))))))))))))))) !!!!!
A gofry - mniaaaam!!! chcę nad morzelivia30 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Livia nie źle ale boje się że zaraz sie ubrudzi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 20:17
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyhahah Malinowa nie
ale ostatnio znajoma była na weselu u siostry w białej sukience i musieli jechać do domu o 22 bo ubrudziła jej się .
Biała to jednak biała bylem kurz czy cos i zaraz widać ale zobaczymy jak nic nie znajde to ja kupie
chyba że jakby któras z was natrafiła na jakąś to poprosiłabym żebyscie wstawiły linka -
nick nieaktualny
-
malinko spokojnie jutro będzie lepiej ale śnić to C się już co jakiś czas będzie. Wierz mi wiem co mówię ja jakieś 2 lata temu miałam wypadek i do dzisiaj mi się co jakiś czas albo przypomni albo śni
-
Landryneczka wrote:Malinowa a może zjadłaś coś i się strułaś ?
Uciekam do A. obejrzeć z nim film o Papierzu
jadłam spaghetti z owocami morza - ale nikomu nic nie jest...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150