X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproszę Was do siebie jak będę miała maluchy we własnym salonie :) będziecie miziać do woli :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Kochane :)

wróciliśmy,ale jestem mega zmęczona! Za chwilę obejrzę Project runway i spać :)

Malinka wybacz,ale "zjechałabym"Cię za to co napisałaś o Rezurekcji, ale ze względu na Święta powstrzymam się :)

Livia my dzisiaj godzinny spacerek tylko :) jutro do parku linowego :)

uciekam,będę jutro :) dobranoc :*

kejti91 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Malinka wybacz,ale "zjechałabym"Cię za to co napisałaś o Rezurekcji, ale ze względu na Święta powstrzymam się :)

Cóż każdy ma prawo do własnego zdania. Ja swoje wyraziłam nie każdy musi się z nim zgadzać. Natomiast uważam, że powinny być informacje o tego typu "atrakcjach" serwowanych ludziom, którzy chcą spać.

Jak mówiłam - nie było i nie jest zamierzeniem moim obraza kogokolwiek. Istnieje wolność słowa. Niestety moje poglądy są takie a nie inne i nikt tego nie zmieni :)

ktoś pytał czy wystrzały mi przeszkadzają w Sylwestra? Też mi przeszkadzają ponieważ płoszą zwierzęta i należałoby dbać o ich święty spokój :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 21:55

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :*
    Malinowa ja skomentuje tylko odnośnie petard :) Tez mi przeszkadzają , była kiedyś akcja stop petardom czy jakoś tak właśnie ze względu na zwierzaki . No ale jak wiadomo sylwester i pewnie nikt z tego nie zrezygnuje . Niestety .

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko wiesz, dla nas to nie jest "atrakcja", tylko uroczystość, najważniejsza w roku... i rozumiem wolność słowa, ale może czasami lepiej się powstrzymać,wiedząc ile z Nas tutaj świętuje :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko wiesz, dla nas to nie jest "atrakcja", tylko uroczystość, najważniejsza w roku... i rozumiem wolność słowa, ale może czasami lepiej się powstrzymać,wiedząc ile z Nas tutaj świętuje :)
    Kochana gdyby nie to strzelanie to luzik w ramionkach. Ale strzelanie to jest przesada!

Gdybyś wiedziała jak całe osiedle psów wyło to też byś się ściekła!!! trochę empatii do mniejszych braci jak to św. Franciszek mówił.

Nie mam ochoty się kłócić ale w takim razie poproszę o listę tematów, o których nie rozmawiamy, nie komentujemy itp. bo wtedy będę wiedziała, że o tym mi nie wolno pisać...

nie notuje kto świętuje i co więc wybaczcie ale nie zwracam uwagi na to a wesołych świąt wszyscy mówią bo to tradycja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 22:15

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa nie denewruj się możesz mówić co chcesz . każdy ma prawo do swojego zdania i nie możemy mu tego zabrać także spokój dziewczynki :)

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie puszczają fajerwerków, więc pechowo widocznie trafiło u Ciebie :) ja się nie kłócę, tylko oburzyła mnie Twoja reakcja, bo Ty nie mogłaś spać, ja dzisiaj spałam 2h i nie robię z tego wiesz , tragedii, jutro to nadrobię :)

A co do listy, to takowej nie ma, aczkolwiek przeważnie nie dyskutuje się m.in. o religii i polityce ze względu na różne poglądy :) i tyle, chciałam tylko żebyś wiedziała,że zostałam tym urażona (no i nie tylko ja z tego co widziałam) ale sprawa rozwiązana :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko po takich reakcjach, że piszę źle itp to nie mam ochoty odzywać się w ogóle. dla kogoś ważne są jakieś święta dla innych inne, dla kogoś jeszcze innego parada równości. Ale czy to znaczy, że jak komuś coś przeszkadza to ma się nie odzywać? Właśnie chyba tak. Więc ja niniejszym też tak czynię.

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa ja uważam że każdy może mówić co chce :)

uciekam na razie się kąpać i wracam o ile ktoś będzie jeszcze :*

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu nie chodzi że się odezwać nie można, tylko zobacz, wysylamy sobie piosenki, zdjęcia itp. i np. jak coś nam się podoba to wiadomo że się zachwycamy ale jak wstawiasz powiedzmy zdj psów i nie są np. w moim guście to nie pisze się "jeju ale masz brzydkie te psy" tylko poprostu nie komentuje :) ja rozumiem Twoje oburzenie ,bo jesteś niewierząca, ale te które wierzą też tego zrozumienia mogłyby dostać :)

A co do tego,że Cię, nie"poinformowali" o tym, to wiesz, tak jest co roku i ogłaszane jest ,ale plakatów nie robią :)

i absolutnie się nie kłócę Landryneczko, bo jestem spokojna :) tylko tak jak mamy pawo dać swoją opinie,tak samo mamy prawo ją obronić :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    U mnie tez dzis caly dzien rodzinnie, chyba jak u wiekszosci. Ale dzis ladnie bylo :-). Dawno takich Swiat Wielkanocnych nie bylo.
    Nadrobilam zaleglosci:-)
    Malinowa chyba nie chodzi o to zeby sie nie odzywac , ale rowniez brac pod uwage zdaniee i poglady innych... Skoro piszesz ze darli sie jak na konccercie... bardzo wiele osob dzis nie spalo o 6 bo to wazne Swiieto dla kazdeego katolika i to nie jest jakaas rozrywka...

Nic dziewwczyny, ja tez dzis zmeczona jestem takze zegnam sie, Dobranoc :*

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko tak jak mamy pawo dać swoją opinie,tak samo mamy prawo ją obronić :)
    Napisałaś żebym przemilczała. Niestety jest tak pierwszy raz więc nie jest tak co roku - przynajmniej tutaj. Więc moim zdaniem powinni na klatkach napisać, że będzie taka a taka uroczystość. Chyba poszanowanie spokoju innym - przede wszystkim zwierzętom się należy...

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz, u Nas wszyscy wiedzą, fajerwerek nie strzelają, katolicy wstają o 4 i nie narzekają i nikt nie jest oburzony :)

uciekam, papa :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz, u Nas wszyscy wiedzą, fajerwerek nie strzelają, katolicy wstają o 4 i nie narzekają i nikt nie jest oburzony :)

uciekam, papa :)
    ja jak wstaje gdzieś z własnej woli to również nie jestem zła. Ale jak ktoś robi mi psikusa to już mniej miłe to jest.

Postaw się w mojej roli...

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ile razy ja zostałam obudzona, czy ktokolwiek inny, przez sąsiadów, pijaka na ulicy , wycie psów. Malinko jutro odeśpisz i po sprawie :) zresztą chyba nie jest tak źle jak jeszcze nie uciekasz do łóżka :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spałam w dzień 4 godziny... więc teraz żyję :D i właśnie załączamy kino domowe - odpalamy popcorn, nachosy i możemy oglądać :)

no widzisz u nas jest cisza i spokój - żadnych pijaków, głośnych imprez a jak ktoś robi imprezę czy remont to pisze kartki informacyjne, że będzie głośniej. Tu w życiu nie działo się nic głośnego aż do dzisiejszego poranka.

Gdyby nie te wystrzały to byłabym w stanie przeżyć acz ludzie wylegli na balkony i sąsiadka pytała się co się dzieje? Więc niestety ale tutaj jednak ludzie nie wiedzą czemu rano grupa ludzi idzie po ulicach i w dodatku strzela. Biedne zwierzaki - ich mi najbardziej szkoda... jak po 8 wychodziłam to psy nadal ujadały :(

lecę oglądać Mama :)paaaaaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 23:07

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malika no to widzę że kino dziś :) fajnie fajnie macie ;*

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film Mama całkiem niezły do połowy później już gorzej i na końcu dramat i typowe amerykańskie zakończenie :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki!!!!

Wesołych świąt!!!! ;)

Byłam taka zalatana że czasu brakło na zaglądanie, wczoraj lenistwo przez cały dzień....... ;)

<3 <3 <3

‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ