Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaproszę Was do siebie jak będę miała maluchy we własnym salonie
będziecie miziać do woli
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
cześć Kochane
wróciliśmy,ale jestem mega zmęczona! Za chwilę obejrzę Project runway i spać
Malinka wybacz,ale "zjechałabym"Cię za to co napisałaś o Rezurekcji, ale ze względu na Święta powstrzymam się
Livia my dzisiaj godzinny spacerek tylkojutro do parku linowego
uciekam,będę jutrodobranoc :*
kejti91 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Malinka wybacz,ale "zjechałabym"Cię za to co napisałaś o Rezurekcji, ale ze względu na Święta powstrzymam się
Cóż każdy ma prawo do własnego zdania. Ja swoje wyraziłam nie każdy musi się z nim zgadzać. Natomiast uważam, że powinny być informacje o tego typu "atrakcjach" serwowanych ludziom, którzy chcą spać.
Jak mówiłam - nie było i nie jest zamierzeniem moim obraza kogokolwiek. Istnieje wolność słowa. Niestety moje poglądy są takie a nie inne i nikt tego nie zmieni
ktoś pytał czy wystrzały mi przeszkadzają w Sylwestra? Też mi przeszkadzają ponieważ płoszą zwierzęta i należałoby dbać o ich święty spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 21:55
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyWitajcie Kochane :*
Malinowa ja skomentuje tylko odnośnie petardTez mi przeszkadzają , była kiedyś akcja stop petardom czy jakoś tak właśnie ze względu na zwierzaki . No ale jak wiadomo sylwester i pewnie nikt z tego nie zrezygnuje . Niestety .
-
przedszkolanka:) wrote:no tylko wiesz, dla nas to nie jest "atrakcja", tylko uroczystość, najważniejsza w roku... i rozumiem wolność słowa, ale może czasami lepiej się powstrzymać,wiedząc ile z Nas tutaj świętuje
Gdybyś wiedziała jak całe osiedle psów wyło to też byś się ściekła!!! trochę empatii do mniejszych braci jak to św. Franciszek mówił.
Nie mam ochoty się kłócić ale w takim razie poproszę o listę tematów, o których nie rozmawiamy, nie komentujemy itp. bo wtedy będę wiedziała, że o tym mi nie wolno pisać...
nie notuje kto świętuje i co więc wybaczcie ale nie zwracam uwagi na to a wesołych świąt wszyscy mówią bo to tradycja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 22:15
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
U nas nie puszczają fajerwerków, więc pechowo widocznie trafiło u Ciebie
ja się nie kłócę, tylko oburzyła mnie Twoja reakcja, bo Ty nie mogłaś spać, ja dzisiaj spałam 2h i nie robię z tego wiesz , tragedii, jutro to nadrobię
A co do listy, to takowej nie ma, aczkolwiek przeważnie nie dyskutuje się m.in. o religii i polityce ze względu na różne poglądyi tyle, chciałam tylko żebyś wiedziała,że zostałam tym urażona (no i nie tylko ja z tego co widziałam) ale sprawa rozwiązana
-
Landrynko po takich reakcjach, że piszę źle itp to nie mam ochoty odzywać się w ogóle. dla kogoś ważne są jakieś święta dla innych inne, dla kogoś jeszcze innego parada równości. Ale czy to znaczy, że jak komuś coś przeszkadza to ma się nie odzywać? Właśnie chyba tak. Więc ja niniejszym też tak czynię.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
tu nie chodzi że się odezwać nie można, tylko zobacz, wysylamy sobie piosenki, zdjęcia itp. i np. jak coś nam się podoba to wiadomo że się zachwycamy ale jak wstawiasz powiedzmy zdj psów i nie są np. w moim guście to nie pisze się "jeju ale masz brzydkie te psy" tylko poprostu nie komentuje
ja rozumiem Twoje oburzenie ,bo jesteś niewierząca, ale te które wierzą też tego zrozumienia mogłyby dostać
A co do tego,że Cię, nie"poinformowali" o tym, to wiesz, tak jest co roku i ogłaszane jest ,ale plakatów nie robią
i absolutnie się nie kłócę Landryneczko, bo jestem spokojnatylko tak jak mamy pawo dać swoją opinie,tak samo mamy prawo ją obronić
-
Hej dziewczyny
U mnie tez dzis caly dzien rodzinnie, chyba jak u wiekszosci. Ale dzis ladnie bylo. Dawno takich Swiat Wielkanocnych nie bylo.
Nadrobilam zaleglosci:-)
Malinowa chyba nie chodzi o to zeby sie nie odzywac , ale rowniez brac pod uwage zdaniee i poglady innych... Skoro piszesz ze darli sie jak na konccercie... bardzo wiele osob dzis nie spalo o 6 bo to wazne Swiieto dla kazdeego katolika i to nie jest jakaas rozrywka...
Nic dziewwczyny, ja tez dzis zmeczona jestem takze zegnam sie, Dobranoc :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:tylko tak jak mamy pawo dać swoją opinie,tak samo mamy prawo ją obronić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
przedszkolanka:) wrote:no widzisz, u Nas wszyscy wiedzą, fajerwerek nie strzelają, katolicy wstają o 4 i nie narzekają i nikt nie jest oburzony
uciekam, papa
Postaw się w mojej roli...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
spałam w dzień 4 godziny... więc teraz żyję
i właśnie załączamy kino domowe - odpalamy popcorn, nachosy i możemy oglądać
no widzisz u nas jest cisza i spokój - żadnych pijaków, głośnych imprez a jak ktoś robi imprezę czy remont to pisze kartki informacyjne, że będzie głośniej. Tu w życiu nie działo się nic głośnego aż do dzisiejszego poranka.
Gdyby nie te wystrzały to byłabym w stanie przeżyć acz ludzie wylegli na balkony i sąsiadka pytała się co się dzieje? Więc niestety ale tutaj jednak ludzie nie wiedzą czemu rano grupa ludzi idzie po ulicach i w dodatku strzela. Biedne zwierzaki - ich mi najbardziej szkoda... jak po 8 wychodziłam to psy nadal ujadały
lecę oglądać Mama :)paaaaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 23:07
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Film Mama całkiem niezły do połowy później już gorzej i na końcu dramat i typowe amerykańskie zakończenie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny