Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ahh jaki miałam miły poranek
Zaraz jajka święcić i ciacha robić a popołudniu na rowery i lody amerykańskie;)))
Witaj Szczęśliwa;)gratuluję i Wesołych świąt Wam życzę
Dziewczyny ja mam KD8020 i polecam z przesyłką 205zł.dałam a nie polecam AG207 bo po otwarciu nie działał i kosztował koło 100złlinka wyślę ja na topka sie przeniose. Mili ludzie bo dzwoniłam tam;)
Lece na śniadanie bo mąż zrobił
Miłego dnia;) -
Dotarłam i ja do domu
byliśmy w IKEI ale jakoś nie miałam weny i poszliśmy do TK MAXXtam wydaliśmy baaardzo okrągłą sumkę - z czego ja mam tylko jedną bluzę a całą siatę rzeczy mój tż
czy któraś może przemówić mojej @ do rozsądku żeby przestała lecieć w kulki i przyszła w końcu? no trafi mnie - ile można czekać
nie chciałabym żeby mnie zastała w centrum miasta i z plamą na 4 literch chodzić
sernik na zimno w lodówce - czekam aż galaretka zacznie tężeć i będę zalewać[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Święta, święty czas już tuż wcinaj jajka ale już. Kiedy zając Cię zaś wzruszy, daj mu marchew, podrap uszy. A gdy jajko będzie puste, daj mu kopa wprost w kapustę. Niech nie myśli, że jest cwany, za to Ty miej rok udany.
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie "TE" prezenty.
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
bardzo dziekuje za wsparcie,przepraszam ze ucieklam bez pozegnania. Małż przyjechał wczoraj skruszony
była rozmowa, ojjj była. Bedziemy sie starac o mieszkanie w tym roku, jeszcze troche sie musze pomeczyc.... ale juz nie popuszcze.
Ksiazke dlaczego mezczyzni kochaja zolzy, czytalam- swietna
czasem staram sie nia byc a czasem po prostu nie potrafie ;p
od rana dzis w kuchni, ale przygotowalam co chcialam:
- 3 x sałatki
- ciasto krowkowe, jednak nie robilam galaretki
- kielbaska zabejcowana
- galaretka z kurczaka
- krokiety
- babka
- sledziki
dałam popis w kuchni;D hiiiiwg wlasnego uznania
małż grzecznie pomagał
Zycze Wam Wesołych i Radosnych Świąt, mokrego Dyngusa oraz wymarzonych dwóch kreseczek !)
Potforek nie mozemy dac sie tym naszym małzom, są wstretni momentami, naprawde...
Któras z dzieewczyn umiesciła skrzydełka z kurczaka i jajka, jako postać gołej kobiety- padłam !! haha, podobało mi sie bardzo
Jescze raz dziekuje za to, że jesteście !
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja na nogach od 6 bo mam kościół niedaleko i kurna jego mać jakaś procesja szła, darli się jak na koncercie, nagłośnienie i strzelali... psy się wściekły, ja się wściekłam bo o 6 rano to ludzie śpią a jak się komuś nudzi to niech poszuka sobie innych rozrywek... no po prostu jakaś paranoja - sąsiad jak go z psem spotkałam to powiedział, że im budę spali
sorki ale mnie nie bawią takie rzeczy i a muszę w tym uczestniczyć... dodam, że najpierw miałam tu mieszkanie a dopiero potem kościół wystawili - jakby 3 w pobliżu nie wystarczały...
ot taka wściekła jestem bo niewyspana!!! życzę Wam smacznego - dobrego jedzonka, miłych chwil i spacerków bo pogoda piękna[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny