Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Oj tak, zdecydowanie. Moja kolezanka sobie ją kupila jakiś czas temu i jak ją przeczytała to zdala sobie sprawe z wielu popełnianych błedów (ale jak ja jej mówiłam to miała mnie gdzieś hmm)
Dziewczyny kupujcie i czytajcielivia30 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ale mnie brzuchol boli no... @ mogłaby przyjść a nie czai się za rogiem i gra mi na nosie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa ja w ostatnim cyklu tez tak mówiłam, czekałam a z drugiej strony nie chciałam jej. I wiesz jak to się skończyło? Poleciałam na betę - negatyw. Szok, myślałam, ze mam przywidzenia. Następnego dnia poszłam do gina tak zdołowana, że az mu szkoda mnie było. Dał mi skierowanie na kolejną betę i kazał na fotel wskakiwać... I badając mnie słyszę "o chyba się zaczyna". Noz kurde, nie miała kiedy się ujawnić!
Ale skierowanie na bete mam ważne 3 miechy hi hi A chcialam powiedzieć, żebyś spróbowała sie wyluzować, wiem, że to nie łatwe ale spróbuj
Co ma być i tak będzie. Mam zamiar tak przejśc kolejny cykl i mam nadzieję, że mi sie to uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:28
-
Dobry wieczór
byłam dziś na monitoringu i mam pytanko ..pecherzyk ma 13 mm(9dc) a endo 4 mm.Czy to ok? Gino powiedziała ze jest zadowolona choć endo mogłoby być większe.Jak uważacie? I co powoduje male endo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:31
-
nick nieaktualnyhttp://www.iv.pl/images/00953066071164424117.jpg
Kochane z okazji Świąt Wielkanocnych skłam wam wszystkiego najlepszego :* Mokrego dyngusa oraz by z poświęconych jajeczek coś się wykluło i byśmy wszystkie następne święta spędziły już w pełnej rodzinie :*livia30 lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Dobry wieczór
byłam dziś na monitoringu i mam pytanko ..pecherzyk ma 13 mm(9dc) a endo 4 mm.Czy to ok? Gino powiedziała ze jest zadowolona choć endo mogłoby być większe.Jak uważacie? I co powoduje male endo?
Na poprawe polecam wino czerwone i migdaly -
Jej tyle życzeń świątecznych się tu posypało... Ja Wielkanocy nie obchodzę jakoś specjalnie, z reszta jestem sama z córą w domu, rodzina daleko, facet jeszcze dalej... Ale życzę Wam Kochane moje Dziewuszki spełnienia największego marzenia i kolejnych świąt w powiększonym gronie! Wiem, że nam się uda!
-
kejti91 wrote:Mysle ze pecherzyk ok. U mnie w 13 dc endo mialo 9 mm. Ale moze urosnie jeszcze.
Na poprawe polecam wino czerwone i migdaly
Plus jak łykam jeszcze magnez z wit.B 6, complex witamin B, omega 3. Endo urosło do 9,5mm w 13dc a w zeszłym miałam 4,65
-
livia30 wrote:Malinowa ja w ostatnim cyklu tez tak mówiłam, czekałam a z drugiej strony nie chciałam jej. I wiesz jak to się skończyło? Poleciałam na betę - negatyw. Szok, myślałam, ze mam przywidzenia. Następnego dnia poszłam do gina tak zdołowana, że az mu szkoda mnie było. Dał mi skierowanie na kolejną betę i kazał na fotel wskakiwać... I badając mnie słyszę "o chyba się zaczyna". Noz kurde, nie miała kiedy się ujawnić!
Ale skierowanie na bete mam ważne 3 miechy hi hi A chcialam powiedzieć, żebyś spróbowała sie wyluzować, wiem, że to nie łatwe ale spróbuj
Co ma być i tak będzie. Mam zamiar tak przejśc kolejny cykl i mam nadzieję, że mi sie to uda
chcę żeby @ przyszła i chcę zacząć normalny cykl
tylko boli mnie jakby już ciekło i nie wiem czy mogę sobie zapodać ze 2 ibupromy?? Paracetamolum na mnie nie działa i No-spa też nie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnylivia30 wrote:Jej tyle życzeń świątecznych się tu posypało... Ja Wielkanocy nie obchodzę jakoś specjalnie, z reszta jestem sama z córą w domu, rodzina daleko, facet jeszcze dalej... Ale życzę Wam Kochane moje Dziewuszki spełnienia największego marzenia i kolejnych świąt w powiększonym gronie! Wiem, że nam się uda!
-
Malinowa ibuprofen ponoć szkodzi fasolince jak jest ale z drugiej strony nawet jak jest na tak wczesnym etapie to nie pobiera jeszcze nic od Ciebie - dopiero jak łozysko będzie więc chyba możesz sobie zapodać ibuprom. Na mnie tez paracetamol nie działa
Sandra ja też nie żałuję, ze sama z córą jestem. Mógłby być jeszcze R. tym bardziej że owulację mam! Ale co zrobićOsobiście nie przepadam za Wielkanocą i cieszę się, ze nie musiałam jechać ani do swoich rodziców ani do teściowej - nie mialam z kim kotów zostawić hi hi bo opiekunka ich wyjechała na swieta (mam taką panią co do nich przyłazi jak mnie nie ma). A na majówkę i tak do moich rodzicow jechac musze bo moja mama ma kolejną opecję (rak) ale już taka naprawczą
-
nick nieaktualnyJa też nie lubię wielkanocy . Ale chce przygotować ze względu na A. bo wiem że rzadko kiedy miał święta gdy nie byliśmy jeszcze razem dlatego chce zeby teraz miał. Tym bardziej ze u mnie w domu zawsze były , a skoro jego mama nie zrobi mu to ja mu je zrobie
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:I dobrze! Ważne żebyście Wy byli zadowoleni! Mi jest dobrze jak jest - uzgodnilam to z córą. Ona chciała tylko zrobić pisanki, miec babkę i zjeść żurek w chlebowej miseczce. Więc to co sobie zazyczyła jest
livia30 lubi tę wiadomość
-
też mam chlebki drążone
uwielbiam taki żurek w takim chlebie
do tego masełko czosnkowe i jest gites
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150