Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz mi pisze ze przyjedzie, darlam sie przez telefon na niego. Jaki miał głos pokorny. Odrobil sie z praca, babci pomogl i mam mu szykowac wolne miejsce w łóżeczku !
Czujecie to???
Wiem, ze Wielki Piątek.... Boże, Święta ida.... mam nadzieje ze mi wybaczy Bóg, ta atmosfere -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:sory że tak poza tematem, ale Landryneczka z jakiej stronki masz to zdj bobo ?
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:teraz mi pisze ze przyjedzie, darlam sie przez telefon na niego. Jaki miał głos pokorny. Odrobil sie z praca, babci pomogl i mam mu szykowac wolne miejsce w łóżeczku !
Czujecie to???
Wiem, ze Wielki Piątek.... Boże, Święta ida.... mam nadzieje ze mi wybaczy Bóg, ta atmosfere -
nick nieaktualnyFacet uzalezniony od domu rodzinnego. Niestety czasami sa takie maminsynki, siedza w domu i przy domu, babcia, matka, ojciec wazniejsi. Moja kolezanka z facetem sie spotykala na odleglosc, bo tak samo jego matka chorowala i choruje w koncu ona mowi, zeby on sie do niej przeprowadzil, a on ze nie bo mamusi nie zostawi -a matka nie jest umierajaca i w koncu sie rozstali.
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:aha a ja myślałam ze to macie ze strony co wrzucasz twoje foto i twojego , płacisz chyba 5 zł i oni przysyłaja wam jak będzie wyglądać wasze dzieciątko.
ja znalazłam ale 11zł się płaciło
aż tak na głowę nie upadłam żeby płacić za to
-
Dobranoc Monia
Cześć dziewczynki
Groszku jeżeli Cię to pocieszy to ja z moim powoli coraz gorzej teżAle nie daję za wygraną walczę póki coś mogę zrobić. Chociaż e Twojej sytuacji to potrzymaj go może troszkę w niepewności. Ja jak mój mi zajdzie za skórę to jadę do mamy nawet i na 2 tyg a potem jaki skruszony przyjeżdża i dość długi czas jest nawet lepiej niż dobrze.
-
Polecam:
"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" oraz "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy".
Ja tak postępuję i jest gites[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Aaaa Malinowa czytałam to
Ale nic nowego mi to nie wnioslo do życia bo czułam się jakbym czytała o sobie
Tzn znalazłam tam pare swoich błedów z przeszłości ale same to uregulowałam zanim książka mnie oświeciła
Ja nie mam większego problemu z moim R. czasem wiadomo ma odpały ale tragedii nie ma (chociaż w chwili gdy one się pojawiały miałam dość wszystkiego).Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:01
-
Malinowa Panienka wrote:Ale musisz przyznać, że książka wielu dziewczynom/kobietom może pomóc
Oj tak, zdecydowanie. Moja kolezanka sobie ją kupila jakiś czas temu i jak ją przeczytała to zdala sobie sprawe z wielu popełnianych błedów (ale jak ja jej mówiłam to miała mnie gdzieś hmm)