Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku, przytulam... jak chcesz się wyżalić to słucham Kochana.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
w domu nie moze byc trzech gospodyn... ja sie nie bede klocic co mam im robic, bo tego nie zjedza. siostra przyjechala, niech robi. jestem u swoich rodzicow ;/ inaczej bylam nauczona...
mam depreche
dlaczego on ze mna nie pojdzie??
wczoraj tesc fochy rzucal "ale mi obiad zrobilas"
jadl moja salatke i mowił: "fuj, niedobre, zrzygam sie... ale musze zjesc, fuj"
jak mozna byc takim ludziem?? ile mozna znosic upokarzanie i dogadywanie
ja jestem normalnym czlowiekiem, ale nie moge dac soba poniewierac ;/ -
nick nieaktualnyOj Groszku, o spięciach z teściami to ja sporo wiem z własnego doświadczenia. Jedyne co mogę poradzić - zamieszkajcie sami jak najszybciej. Nasze małżeństwo odżyło odkąd wynieśliśmy się od teściów. Moja teściowa to istna jędza. Do dzisiaj, już od roku czasu, w ogóle z nimi nie rozmawiam. Mam swój honor. Nie daj sobą pomiatać. Buziak i trzymaj się
-
nie mamy kasy na swoje
chcielismy swoje firmy zalozyc moze by sie wtedy udalo, ale ehhh... kredyt brac? boje sie
z czym moge ruszyc? z moim poloznictwem? moge... ale nie mam sil. poza tym, przyjdzie ktos do mnie ?
Maz twierdzi ze on juz taki jest i juz, moze sie zmieni :]]]] juz to widze ;]
mam to gdzies co o mnie mowiajak tu sie nie stresowac
-
Ja bym Groszku do Ciebie przyszła gdybys bliżej była - chyba, że dojezdżasz?
Może wyjściem jest wyłaczyć sie po prostu? Kompletnie nie zwracać na niego uwagi? Ciężko mi cos radzic bo my mieszkamy osobno i to ponad 300km od teściowej i 500km od moich rodziców, więc u mnie tego problemu nie ma. No i dogaduję się (jak na razie) z teściową.
-
Odetchnęłam - żurek na kuchni pyrka sobie
Jeszcze zrobię tartę kajmakowo-budyniową.
Dziś mija miesiąc od urodzenia Jagody... mój maluśki Aniołek [*][*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
wróciłam
zakupy porobione, wyspowiadałam się, teściowa odwiedzona , poćwiczone i w końcu siedzę
zaczął nam wylewać prysznić i mąż z tatą naprawiają bo byśmy odpłynęli
Sandra a skąd tak się źle czułaś? ... ale się wymęczyłaś ;/
Potforku ja też wysypana że szok... ale peeling kawitacyjny dzisiaj nowy przyszedł więc mam nadzieję że będzie działać i będę siędzisiaj pięknić ;p
Witaj Nasturcjazawsze chętnie poożemy jak tylko będziemy znały odpowiedź,ale zawsze służymy dobrym słowem
Anhe kochana Wesołych i Spokojnych Świąt
Livia,aż mi się lata zachciało
Groszku ale jak to tak osobno?:* ja bym mu poprostu tak pojechała że w pięty by mu poszło!! jak tak można? A mąż co, nie widzi?? No poprostu powiesić za jaja, obojga!
Malinka :*