X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam ciezki czasem, ehh.... ale niech mi nie depcze po odcisku.

Ja jestem u mojej mamy a on ze swoja babcia, tata i siostra ;]

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dlaczego on nie jest z Tobą albo Ty z nim kochana ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Monia :) jak tam?
    Groszku, albo walczcie albo oboje odpuszczacie... dobrze mówią że z teściami się nie mieszka bo tak się wszystko kończy..

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim ponownie :*
    Przygotowania do świąt pełną parą . Jutro tylko podłogi i koniec. Zostawiłam sb u nas na koniec a doły pomyłam żeby mieć z głowy . Teściowa nic nie pomogła wszystko sama robiłam. Szwagier też nic nie pomógł spał cały dzień bo popił . Masakra .

Aga nie wiem właśnie może sie zatrułam .
    Groszku strasznie mi przykro , ale twój mąż jest nie fer co do ciebie . Mój A. nigdy nie pozwala żeby tściowa sie tak odnosiła do mnie . Porozmawiaj z nim. Jesteś jego zona !
    Nasturcja witaj :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Przedszkolanka.
    A po staremu niestety.. czekam na @ oby przyszła jak najprędzej bo szkoda czasu ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka śliczna ta wasza Nikusia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja zostawilam rodzicow moich, sa starsi i poszlam mieszkac do meza, ktory nie ma mamy bo umarla jest tylko tata i babcia, siostra pracuje w innym miescie.

Boze Narodzenie probowalam tam byc, nie potrafilam sie odnalezc, robia wszystko inaczej... ja nie moge zadnych swoich dan zrobic, tylko tak jak oni robia :( bo nikt innych nie zje :( poza tym 3 gospodynie w domu to za duzo...
    przeciez i tak zle gotuje :(((

moj maz tam teraz pomaga....

a ja jestem u moich rodzicow, tez im cos tu porobilam.

Mielismy jechac razem popoludniu, to mu sie przypomnialo ze nagrobek trzeba umyc i ze z siostra na zakupy trzeba jechac... a obiecal mi tez ze pojdzie do spowiedzi i na 18 na msze i co? i nic !!!!! nie dotrzymał słowa.
    Jedno wielkie gówno ! ;/ za niedługo bede młoda rozwodka :(( beczec mi sie chce i wyyyyc do ksiezyca !!!!! :((((((((

nie mamy zza co wynajac ani kupic mieszkania :( ja tam nie chcialam mieszkac ale meczylam sie dla niego przez 7 miesiecy :( mam dosc, serdecznie.... ile mozna sluchac?? Maz nie przyjdzie mieszkac do moich rodzicow, bo tata ma ciezka chorobe.. i ma zmiany charakteru straszne :( czasem sie nie da.......

dzwonil, nie odbierałam :( odrzucilam jego rozmowy....
    kim ja jestem dla niego?? my chcemy miec dziecko i kota?????? no kur.... z kim??????? z kim do cholery ja sie pytam??????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:19

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    bo ja zostawilam rodzicow moich, sa starsi i poszlam mieszkac do meza, ktory nie ma mamy bo umarla jest tylko tata i babcia, siostra pracuje w innym miescie.

Boze Narodzenie probowalam tam byc, nie potrafilam sie odnalezc, robia wszystko inaczej... ja nie moge zadnych swoich dan zrobic, tylko tak jak oni robia :( bo nikt innych nie zje :( poza tym 3 gospodynie w domu to za duzo...
    przeciez i tak zle gotuje :(((

moj maz tam teraz pomaga....

a ja jestem u moich rodzicow, tez im cos tu porobilam.

Mielismy jechac razem popoludniu, to mu sie przypomnialo ze nagrobek trzeba umyc i ze z siostra na zakupy trzeba jechac... a obiecal mi tez ze pojdzie do spowiedzi i na 18 na msze i co? i nic !!!!! nie dotrzymał słowa.
    Jedno wielkie gówno ! ;/ za niedługo bede młoda rozwodka :(( beczec mi sie chce i wyyyyc do ksiezyca !!!!! :((((((((

nie mamy zza co wynajac ani kupic mieszkania :( ja tam nie chcialam mieszkac ale meczylam sie dla niego przez 7 miesiecy :( mam dosc, serdecznie.... ile mozna sluchac?? Maz nie przyjdzie mieszkac do moich rodzicow, bo tata ma ciezka chorobe.. i ma zmiany charakteru straszne :( czasem sie nie da.......

naprawde bardzo Ci współczuje sytuacji... lekko beznadziejna.. najlepiej jest mieszkać bez teściów , no ale doskonale rozumiem, że czasem po prostu nie mozna inaczej... Twój musi zacząc trzymac Twoja strone. a NIE MACIE SWOJEJ KUCHNI, ŁAZIEKI TYLKO WSPÓLNA Z TEŚCIAMI TAKK ? NIE MOŻECIE PO PROSTU ZROBIĆ SOBIE OSOBNYCH ŚWIĄT TAKICH SWOICH ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a siostra nie umie sama jechać na zakupy ? przecież tego nie trzeba robić grupowo.. To Ty jesteś żoną Twojego męza a nie siostra, tata ai babcia do cholery..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po co osobnych, tak mi odpowie, przeciez kasy szkoda :( na wszystko mu szkoda :(
    jak placze, to nie reaguje na moje lzy

mamy wspolna lazienke i kuchnie, mieszkamy w małym pokoiku urzadzonym wg siebie

Mowie Wam, ze to sie zle skonczy:( gdzie ja oczy miałam :( ?

boli mnie serce, pali w srodku :(

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż sie zdenerwowałam po prostu :) faceci czasem mają takie jazdy.. ale to Ty powinaś być dla niego najważiejsza, zwłaszcza, że u teściów to jestes prawie cały czas bo tam mieszkasz to powinien zrozumieć, że tez chcesz spędzić czas zwłaszcza świąteczny z Twoimi rodzicami ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku Monia ma rację . Jeśli macie możliwosć zróbcie sobie osobne.
    My mamy swoją kuchnie i świętami spedzamy sami . I tak jest dobrze . Teściowa sama i mnie to nie obchodzi . Nie pomaga mi ani nic to ja dla niej tez nie bede dobra

• Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, jestem zona i mam dosc :( jestem nikim dla niego, jestem na straconej pozycji....

rozmawialam z nim na ten temat i co z tego?? nic sie nie zmienia ;/

wszyscy tam sie zawsze u niego wtracali, on opowiadal na mnie i tak to wyglada... :(

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    po co osobnych, tak mi odpowie, przeciez kasy szkoda :( na wszystko mu szkoda :(

znam to uczucie, czasem też mi towarzyszy..

no nie kochaa to nie jest życie ... co to za prywatnośc >? my mieszkamy z babcią męza i rodzicami...
    ale mamy całe swoje piętro , swoją mała kuchnie i łazienke.. ciasno ale własne i to jest ważne !!!
    igdy w życiu nie chciałabym miec wspólej łazienki ani kuchni... głupio mi by było nawet sobie herbate zrobic

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:

Groszku mój A . Nie zawsze nam sie układa ale zawsze staje w mojej obronie jak tesciowa na mnie cos mowi . Wiesz to jest jednak twoj maz i czy kłótnie czy nie powinien byc za toba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:28

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    tak, jestem zona i mam dosc :( jestem nikim dla niego, jestem na straconej pozycji....

rozmawialam z nim na ten temat i co z tego?? nic sie nie zmienia ;/

wszyscy tam sie zawsze u niego wtracali, on opowiadal na mnie i tak to wyglada... :(
    to żle :( smutno mi że masz taką sytuacje :( a ile jesteście razem , ile po ślubie ?
    Kochaa nie obraź sie i ie odbierz tego źle, ale ja na Twoim miejscu bym odłożyła starania aż sie coś unormuje , ąz będzie lepiej...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż będziesz pewna , że jesteś i będziesz zawsze na I miejscu..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam mu Wesolych Swiat i tyle, nic wiecej....

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku porozmawiaj z nim a jak to nic nie da to niech wybiera,a Ty do mamy pojedź. Tak nie moze być...nie możesz dać sobą tak pomiatać..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mu dała ultimatum ja albo tamci bo nie może tak być że cie tak olewa . Założył z tobą rodzine chcecie mieć dziecko a on tak sie zachowuje to niedorzeczne !

XxMoniaXx, Anhe lubią tę wiadomość

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ