X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam ciezki czasem, ehh.... ale niech mi nie depcze po odcisku.

Ja jestem u mojej mamy a on ze swoja babcia, tata i siostra ;]

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dlaczego on nie jest z Tobą albo Ty z nim kochana ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Monia :) jak tam?
    Groszku, albo walczcie albo oboje odpuszczacie... dobrze mówią że z teściami się nie mieszka bo tak się wszystko kończy..

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim ponownie :*
    Przygotowania do świąt pełną parą . Jutro tylko podłogi i koniec. Zostawiłam sb u nas na koniec a doły pomyłam żeby mieć z głowy . Teściowa nic nie pomogła wszystko sama robiłam. Szwagier też nic nie pomógł spał cały dzień bo popił . Masakra .

Aga nie wiem właśnie może sie zatrułam .
    Groszku strasznie mi przykro , ale twój mąż jest nie fer co do ciebie . Mój A. nigdy nie pozwala żeby tściowa sie tak odnosiła do mnie . Porozmawiaj z nim. Jesteś jego zona !
    Nasturcja witaj :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Przedszkolanka.
    A po staremu niestety.. czekam na @ oby przyszła jak najprędzej bo szkoda czasu ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka śliczna ta wasza Nikusia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja zostawilam rodzicow moich, sa starsi i poszlam mieszkac do meza, ktory nie ma mamy bo umarla jest tylko tata i babcia, siostra pracuje w innym miescie.

Boze Narodzenie probowalam tam byc, nie potrafilam sie odnalezc, robia wszystko inaczej... ja nie moge zadnych swoich dan zrobic, tylko tak jak oni robia :( bo nikt innych nie zje :( poza tym 3 gospodynie w domu to za duzo...
    przeciez i tak zle gotuje :(((

moj maz tam teraz pomaga....

a ja jestem u moich rodzicow, tez im cos tu porobilam.

Mielismy jechac razem popoludniu, to mu sie przypomnialo ze nagrobek trzeba umyc i ze z siostra na zakupy trzeba jechac... a obiecal mi tez ze pojdzie do spowiedzi i na 18 na msze i co? i nic !!!!! nie dotrzymał słowa.
    Jedno wielkie gówno ! ;/ za niedługo bede młoda rozwodka :(( beczec mi sie chce i wyyyyc do ksiezyca !!!!! :((((((((

nie mamy zza co wynajac ani kupic mieszkania :( ja tam nie chcialam mieszkac ale meczylam sie dla niego przez 7 miesiecy :( mam dosc, serdecznie.... ile mozna sluchac?? Maz nie przyjdzie mieszkac do moich rodzicow, bo tata ma ciezka chorobe.. i ma zmiany charakteru straszne :( czasem sie nie da.......

dzwonil, nie odbierałam :( odrzucilam jego rozmowy....
    kim ja jestem dla niego?? my chcemy miec dziecko i kota?????? no kur.... z kim??????? z kim do cholery ja sie pytam??????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:19

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    bo ja zostawilam rodzicow moich, sa starsi i poszlam mieszkac do meza, ktory nie ma mamy bo umarla jest tylko tata i babcia, siostra pracuje w innym miescie.

Boze Narodzenie probowalam tam byc, nie potrafilam sie odnalezc, robia wszystko inaczej... ja nie moge zadnych swoich dan zrobic, tylko tak jak oni robia :( bo nikt innych nie zje :( poza tym 3 gospodynie w domu to za duzo...
    przeciez i tak zle gotuje :(((

moj maz tam teraz pomaga....

a ja jestem u moich rodzicow, tez im cos tu porobilam.

Mielismy jechac razem popoludniu, to mu sie przypomnialo ze nagrobek trzeba umyc i ze z siostra na zakupy trzeba jechac... a obiecal mi tez ze pojdzie do spowiedzi i na 18 na msze i co? i nic !!!!! nie dotrzymał słowa.
    Jedno wielkie gówno ! ;/ za niedługo bede młoda rozwodka :(( beczec mi sie chce i wyyyyc do ksiezyca !!!!! :((((((((

nie mamy zza co wynajac ani kupic mieszkania :( ja tam nie chcialam mieszkac ale meczylam sie dla niego przez 7 miesiecy :( mam dosc, serdecznie.... ile mozna sluchac?? Maz nie przyjdzie mieszkac do moich rodzicow, bo tata ma ciezka chorobe.. i ma zmiany charakteru straszne :( czasem sie nie da.......

naprawde bardzo Ci współczuje sytuacji... lekko beznadziejna.. najlepiej jest mieszkać bez teściów , no ale doskonale rozumiem, że czasem po prostu nie mozna inaczej... Twój musi zacząc trzymac Twoja strone. a NIE MACIE SWOJEJ KUCHNI, ŁAZIEKI TYLKO WSPÓLNA Z TEŚCIAMI TAKK ? NIE MOŻECIE PO PROSTU ZROBIĆ SOBIE OSOBNYCH ŚWIĄT TAKICH SWOICH ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a siostra nie umie sama jechać na zakupy ? przecież tego nie trzeba robić grupowo.. To Ty jesteś żoną Twojego męza a nie siostra, tata ai babcia do cholery..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po co osobnych, tak mi odpowie, przeciez kasy szkoda :( na wszystko mu szkoda :(
    jak placze, to nie reaguje na moje lzy

mamy wspolna lazienke i kuchnie, mieszkamy w małym pokoiku urzadzonym wg siebie

Mowie Wam, ze to sie zle skonczy:( gdzie ja oczy miałam :( ?

boli mnie serce, pali w srodku :(

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż sie zdenerwowałam po prostu :) faceci czasem mają takie jazdy.. ale to Ty powinaś być dla niego najważiejsza, zwłaszcza, że u teściów to jestes prawie cały czas bo tam mieszkasz to powinien zrozumieć, że tez chcesz spędzić czas zwłaszcza świąteczny z Twoimi rodzicami ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku Monia ma rację . Jeśli macie możliwosć zróbcie sobie osobne.
    My mamy swoją kuchnie i świętami spedzamy sami . I tak jest dobrze . Teściowa sama i mnie to nie obchodzi . Nie pomaga mi ani nic to ja dla niej tez nie bede dobra

• Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, jestem zona i mam dosc :( jestem nikim dla niego, jestem na straconej pozycji....

rozmawialam z nim na ten temat i co z tego?? nic sie nie zmienia ;/

wszyscy tam sie zawsze u niego wtracali, on opowiadal na mnie i tak to wyglada... :(

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    po co osobnych, tak mi odpowie, przeciez kasy szkoda :( na wszystko mu szkoda :(

znam to uczucie, czasem też mi towarzyszy..

no nie kochaa to nie jest życie ... co to za prywatnośc >? my mieszkamy z babcią męza i rodzicami...
    ale mamy całe swoje piętro , swoją mała kuchnie i łazienke.. ciasno ale własne i to jest ważne !!!
    igdy w życiu nie chciałabym miec wspólej łazienki ani kuchni... głupio mi by było nawet sobie herbate zrobic

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:

Groszku mój A . Nie zawsze nam sie układa ale zawsze staje w mojej obronie jak tesciowa na mnie cos mowi . Wiesz to jest jednak twoj maz i czy kłótnie czy nie powinien byc za toba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:28

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    tak, jestem zona i mam dosc :( jestem nikim dla niego, jestem na straconej pozycji....

rozmawialam z nim na ten temat i co z tego?? nic sie nie zmienia ;/

wszyscy tam sie zawsze u niego wtracali, on opowiadal na mnie i tak to wyglada... :(
    to żle :( smutno mi że masz taką sytuacje :( a ile jesteście razem , ile po ślubie ?
    Kochaa nie obraź sie i ie odbierz tego źle, ale ja na Twoim miejscu bym odłożyła starania aż sie coś unormuje , ąz będzie lepiej...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż będziesz pewna , że jesteś i będziesz zawsze na I miejscu..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam mu Wesolych Swiat i tyle, nic wiecej....

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku porozmawiaj z nim a jak to nic nie da to niech wybiera,a Ty do mamy pojedź. Tak nie moze być...nie możesz dać sobą tak pomiatać..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mu dała ultimatum ja albo tamci bo nie może tak być że cie tak olewa . Założył z tobą rodzine chcecie mieć dziecko a on tak sie zachowuje to niedorzeczne !

XxMoniaXx, Anhe lubią tę wiadomość

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ